fhchth Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Dr-ul revopsit si hardcorit un pic ... vrem sa facem un montaj cu mai multe filmuletze dar nu ne pricepem ... dar se va face .. aici un video cu un scurt cliseu http://www.youtube.com/watch?v=pOIJ2b6WBvg basty Editat Iunie 11, 2009 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 nu e bun link-ul baga uu calumea sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 nu e bun link-ul baga uu calumea sa vedem acu merge:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 E foarte bun linkul... bestial motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) bravo nene un' ti'e fotografu de serviciu ?! ps : cliseu mai mare ca ala n-am vazut in viata mea ! Editat Iunie 11, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 SUPERB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 arata super bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Felicitari! Nu imi imaginam ca in Romania se fac custom bikes la nivelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 * ce pot sa mai zic, doar: wow! basty, esti copilu' minune, bey! tine-te de asta si o sa fie bine pentru toti. a la votre! P.S. un pic zici...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Felicitari! Nu imi imaginam ca in Romania se fac custom bikes la nivelul asta da speram la mai multi ca Basty, restu mai au de muncit pana sa ajunga la nivelul lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Superb! Ride hard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 la mai mare,si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 BRAVOS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Excelenta lucrare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate