Makaveli Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 las' man k n-a fost draq asa de negru...da sincer sa fiu si eu imi bag zebra la hodina vreo cateva zile, k weekendu' se anunta iara agitat de aia ai mers az cu conserva la lucru? mancite frasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nevers Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 /index.php?showtopic=422521 Pentru baietii din Arad care au poposit duminica la Taul Ursului. V-am promis pozele. Sper sa ne mai intalnim. Cu adevarat o surpriza placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Cine vrea sa vina la Tismana la intalnirea veteranilor e binevenit.Plec Vineri,in jurul orei 11.Tismana e dupa Herculane,spre Baia de Arama.Cazare la camera hotel 40 lei de persoana ptr 1 pat.Camera cu 2 paturi.Mai este o optiune la manastire,curat ,frumos cu 10 lei patul pe noapte.Se lasa cu chef si plimbari prin zona.Costuri minime,atmosfera maxima.Dati PM sau lasati mesaj aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 eu cu ovi suntem prezenti dupa cum ti-am spus...dar numa de sambata seara,ca noi plecam in dimineata zilei de sambata si facem Transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 .Mai este o optiune la manastire,curat ,frumos cu 10 lei patul pe noapte.Se lasa cu chef si plimbari prin zona. Chef la mănăstire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Chef la mănăstire? yeeeeeppp...am citit cum ca ar fii ceva vin bun pe akolo ....deci...hai ca o fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/s...n=&pagina=0 POZELE DE LA FREE BIKERS WEEK 2 Nandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Care vine Duminica asta la Baile Lipova ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) In week asta iar am luat-o la roata...Ar-Sebes-Transalpina-Novaci-Tg Jiu-tras pe dreapta la Tismana la motoveterani unde era Kato-Herculane-Anina(inainte de Anina nu tre' ratat Eftimie Murgu unde sunt celebrele mori de apa-foarte faine si rustice)-Resita-Voiteg-Tm-Ar.Tura reusita.Transalpina e in lucru continuu, camioane , praf, asfalt in prostie ,au aparut deja primii grataragii, chiar si bagaboante (vazut una bucata aproape de Obarsie,isi astepta probabil camionu' intr-un praf de nedescris, zici k erai in desert ), drumu' e in mare parte finisat, adik bagat lama pe el.Putine locuri au ramas neatinse,inspre Ranca. Editat Septembrie 14, 2009 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Care vine Duminica asta la Baile Lipova ? Ceau Paul, Ai trecut Duminica asta pe la 16:00 pe Voinicilor in Micalaca ? ( dinspre Selgros spre Billa) Mi s-a parut ca erai tu cu motorul ala frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Duminică, 20 septembrie, dacă nu plouă, plec Arad - Timisoara - Voiteg - ReÂşița - Lugoj (DN 58A) - Făget - SăvârÂşin - Arad Map24 zice că sunt 344 km Oricum, la ce prognoză meteo se vede, sunt cam sceptic, dar cine Âştie, poate am noroc Posibila plecare va avea loc la 08:30 de la McDonalds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Ceau Paul, Ai trecut Duminica asta pe la 16:00 pe Voinicilor in Micalaca ? ( dinspre Selgros spre Billa) Mi s-a parut ca erai tu cu motorul ala frumos daca era un gsxr albastru cu alb el o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 daca era un gsxr albastru cu alb el o fost Bun, deci sa inteleg ca veniti si voi duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Duminică, 20 septembrie, dacă nu plouă, plec Arad - Timisoara - Voiteg - ReÂşița - Lugoj (DN 58A) - Făget - SăvârÂşin - AradMap24 zice că sunt 344 km Oricum, la ce prognoză meteo se vede, sunt cam sceptic, dar cine Âştie, poate am noroc Posibila plecare va avea loc la 08:30 de la McDonalds Eu viiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ca pasagera dar (atentie Kato!!!!!) .. in costum de piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Eu viiiiiiiiiiiiiiiiiiin, Poftiti, intrati, mai avem locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Eu viiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ca pasagera dar (atentie Kato!!!!!) .. in costum de piele... eu duc catusele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 eu duc catusele Bă obsedatule, vii? S-ar putea să mă răzgândesc în legătură cu traseul NiÂşte clujeni merg la Muntele Găina Nu-i musai să ducem Âşi noi domniÂşoarele până sus, ci e o idee de traseu Arad - Ineu - Vârfurile - Brad - roata pe la ArieÂşeni - Vârfurile - Arad Mi-e dor, nu am fost de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 eu duc catusele tre sa facem si un topic cu discutii despre sex ,asta ca sa nu mai deviati de la subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) tre sa facem si un topic cu discutii despre sex ,asta ca sa nu mai deviati de la subiect Aici se vorbesc de toate,clar? Nu stiu daca vin,ramane sa vad cum stau cu bugetul.Raspunsul il dau sambata seara.Pana la Arieseni nu prea am chef de mers.Pana la Varfuri si pe Gaina,mai merge.Am citit de Clujenii aia care vin la o frigare pe munte.Vorbim si vom vedea sambata.Care se mai baga?Pe Hondita cine o ia in spate? Editat Septembrie 16, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 tre sa facem si un topic cu discutii despre sex ,asta ca sa nu mai deviati de la subiect Asta nu-i discutie despre sex, tata-to se gandeste la siguranta mea, nu cumva sa pic de pe motor.. Care se mai baga?Pe Hondita cine o ia in spate? Hondita se descurca... si n-o sa raman acasa..clar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Asta nu-i discutie despre sex, tata-to se gandeste la siguranta mea, nu cumva sa pic de pe motor.. Hondita se descurca... si n-o sa raman acasa..clar.. Cu ce si cu cine mergi? Ma gandesc ca te bagi in tura lui Korben sau o intinzi altundeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Cu ce si cu cine mergi? Ma gandesc ca te bagi in tura lui Korben sau o intinzi altundeva? Adormitule! A zis ca vine si ea, deci vine in tura propusa de mine Asa ca ia repede un credit pentru nevoi personale si hai Ori pe varianta 1 (Resita) ori pe varianta 2 (Gaina) Numa' sa te hotarasti Altcineva? Editat Septembrie 17, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Adormitule!A zis ca vine si ea, deci vine in tura propusa de mine Asa ca ia repede un credit pentru nevoi personale si hai Ori pe varianta 1 (Resita) ori pe varianta 2 (Gaina) Numa' sa te hotarasti Altcineva? Daca mergeti pe varianta Gaina si urcati pe la Halmagiu m-as atasa si eu grupului vostru,daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Daca mergeti pe varianta Gaina si urcati pe la Halmagiu m-as atasa si eu grupului vostru,daca se poate. Salut Se poate, dar eu am citit pe topicul clujenilor ca tu vrei sa o tai direct pe forestier, ceea ce e cam naspa pentru o CeBeRica si un TeDeeM Oricum, daca nu mai vine nimeni, iau transalpul, ne intalnim la Halmagiu si o taiem pe forestier Yessssss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 SalutSe poate, dar eu am citit pe topicul clujenilor ca tu vrei sa o tai direct pe forestier, ceea ce e cam naspa pentru o CeBeRica si un TeDeeM Oricum, daca nu mai vine nimeni, iau transalpul, ne intalnim la Halmagiu si o taiem pe forestier Yessssss! No apoi ramane sa ne vorbim aici.Poate il convingi si pe Luf sa scoata noua achizitie,desi stiu ca nu ii plac forestierele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate