Escu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Impreuna cu cativa buni prieteni, am plecat vineri seara cu trenul, pe traseul Iasi - Timisoara. Dupa circa 6 ore de mers, am coborat in plina noapte intr-o gara in care trenul sta doar un minut. Un minut care ne-a permis sa pasim pe un taram de vis, locuit de oameni minunati. Lunca Ilvei, jud Bistrita-Nasaud. Mai intai cateva poze de pe drum: Sambata dimineata, pe o vreme mohorata, cu ploaie marunta si rara si un cer de plumb, ni s-a dezvaluit pentru prima data frumusetea acelor locuri. Sambata seara, reuniune de familie. Am fost primiti ca si cand ne-am fi cunoscut de o viata. Nelipsita palinca a inveselit atmosfera. Oameni primitori, glume multe, veselie, o palinca minunata si mancare din belsug. Duminica, o vreme superba. Un soare stralucitor, cer senin, concurs de ski pentru copii si iarasi peisajele de vis. Dupa concursul de ski, toata lumea a fost invitata la caminul cultural, unde s-au servit suc pentru micii schiori, palinca pentru restul lumii, si mancare din belsug pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Superb! Imi vine dor de duca uitandu-ma la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Extraordinare peisajele! Probabil ca asa a fost si excursia! P.S.: Nu am inteles subtilitatile legate de gara in care trenul a oprit pentru 1 min , dar probabil trebuia sa fiu in tren ca sa intru in atmosfera! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Shi frumushel ti facushi, escule! De moldovean nu mai zic Luv ya, mai, Bulles! Distrati-va si pt "Mambo no. 3" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Super locuri are tara asta (loc numai bun de recules si gindire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Trebuie sa fac o precizare, ca vad ca peisaju si tuica i-a facut pe baieti sa uite............ Deci : 1-gara unde s-a coborat era Lunca Ilvei 2-pozele sunt facut in comuna Ilva Mare bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Bagabontii...sa traiasca:)) Brava bah Escule ...sa-ti fie de bine si sa te vad cu moto la vara pe aceleasi "coclauri" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Lasa beeeeei ca stiu eu, voi ati pus pozele sa ne faceti noua in ciuda. E sa stiti ca ati reusit Superb. Nu mai am cuvinte. Fericitilor Editat Martie 13, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 superbe peisaje moldoviene,pregateste un traseu,mancare,bautura si cazare...acu se incalzeste si la tine aterizam cu totii. iar dc nu ti-a transmis ecu,sa stii ca am terminat Rameros-ul PS:trage tu concluzia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Hehehe, ce fain. Mai ca-mi faci poft sa scot pozele de familion de la naftalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Pe langa faptul ca ne-am simtit foarte bine in compania unor oameni care, desi nu ne cunosteau ne-au tratat ca si cum am fi fost prieteni de o viata (ma refer la rudele lui Relu), a fost si un moment foarte special pentru mine si prietena mea, adica sambata dupa amiaza, in varful muntelui, ne-am logodit, cu verighete si tot tacamul. Uriasul mare si bland pe nume Escu a imortalizat momentul cu cateva filmulete (din pacate mult prea mari pentru a fi puse pe forum) si a fost primul care ne-a felicitat in noua etapa a vietii Troita ridicata in cinstea eroilor neamului.. in dreapta se vede unul din ultimele trei poduri acoperite din toata tara (doua din cele trei poduri se afla in aceasta comuna). Planul comunei Una din cascadele rauletului care ne-a insotit pasii in urcarea pe munte Un ochi de apa al aceluiasi parau Beheheheeee... Partia pe care s-a tinut concursul de ski si dealul de pe care am facut pozele puse de Escu in primul post (ultima parte) Brazi de pe partie Prapastia care era pe muntele vecin Creasta batuta de viscol Vedere de sus a partiei Moment emotionant Tocmai ne dadeam seama ca am apreciat corect diametrul verighetei ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Ha ha ha. Miroase a mancare si bautura fara numar din partea nasului . Sa traiti fericiti porumbeilor sau gugustiucilor, cum vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Oare asa de alba e si in Rai zapada ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 felicitari alveolo.............. tre sa dai de beut..............cand ne-om vedea..........poate prin vara. acu unde esti...? iasi sau bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Pe langa faptul ca ne-am simtit foarte bine in compania unor oameni care, desi nu ne cunosteau ne-au tratat ca si cum am fi fost prieteni de o viata (ma refer la rudele lui Relu), a fost si un moment foarte special pentru mine si prietena mea, adica sambata dupa amiaza, in varful muntelui, ne-am logodit, cu verighete si tot tacamul. Uriasul mare si bland pe nume Escu a imortalizat momentul cu cateva filmulete (din pacate mult prea mari pentru a fi puse pe forum) si a fost primul care ne-a felicitat in noua etapa a vietii ......... Tocmai ne dadeam seama ca am apreciat corect diametrul verighetei ei Aaaaa, pai casa de piatra si fericire mah (welcome to the club ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Am mai descarcat cateva poze facute chiar la plecare Gara (ca sa il parafrazez pe Escu, parca e o poza din Red Alert) O biserica de langa gara (la vreo 5 km, mai exact.. asta scuza in parte claritatea imaginii, mai ales ca batea si crivatul) Si o ultima precizare, de lipsa careia mi-am dat seama abia acum: Nu am scris cine sunt personajele care au luat parte la excursie (Relu (BeRelu) - care a fost si gazda, Dana - prietena lui Relu, subsemnatul si proaspata logodnica, Calin - fratele lui Relu si parintii lui Relu). Tuica e o prietena comuna * Eu sunt de fapt Alveola, dar ca sa nu fie nici o confuzie de gen, am operat aceasta modificare (IraSciBil @ Mar 14 2006, 05:17 PM)Oare asa de alba e si in Rai zapada ?!? (Dar deja cred ca te-ai obisnuit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Pe langa faptul ca ne-am simtit foarte bine in compania unor oameni care, desi nu ne cunosteau ne-au tratat ca si cum am fi fost prieteni de o viata (ma refer la rudele lui Relu), a fost si un moment foarte special pentru mine si prietena mea, adica sambata dupa amiaza, in varful muntelui, ne-am logodit, cu verighete si tot tacamul. Uriasul mare si bland pe nume Escu a imortalizat momentul cu cateva filmulete (din pacate mult prea mari pentru a fi puse pe forum) si a fost primul care ne-a felicitat in noua etapa a vietii Sincerele mele felicitari, Alviolatorule!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Bravo bai copchii sa va fie intr-un ceas bun... Dragutza foc iesirea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Superbe pozele si excursia (poza cu gara chiar ca ii din Red Alert ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Impreuna cu cativa buni prieteni, am plecat vineri seara cu trenul, pe traseul Iasi - Timisoara. Dupa circa 6 ore de mers, am coborat in plina noapte intr-o gara in care trenul sta doar un minut. Un minut care ne-a permis sa pasim pe un taram de vis, locuit de oameni minunati. Lunca Ilvei, jud Bistrita-Nasaud. Frumos, peisaje de vis, oameni ospitalieri. Dacii te saluta shi te ashteapta sa te intorci. Escu, betonul patriei ashteapta picamaru' sa-nfigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Super tare ! Ceva persoane de contact de acolo pentru la vara ! Pls ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Super tare ! Ceva persoane de contact de acolo pentru la vara ! Pls ! salutare.persone de contact ma tem ca nu prea o sa fie,deoarece eu nu mai locuiesc acolo,decat cand merg asa intr-un weekend.Dar daca o sa fiu cumva pe acasa : Berengea "Relu" ,doar intrebati si o sa stie lumea unde sa va trimita bafta si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 Sa nu intrebi doar de Berengea ca pe acolo asa se cheama juma de sat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Sa nu intrebi doar de Berengea ca pe acolo asa se cheama juma de sat Dar de mai cine sa intreb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 salutare.persone de contact ma tem ca nu prea o sa fie,deoarece eu nu mai locuiesc acolo,decat cand merg asa intr-un weekend.Dar daca o sa fiu cumva pe acasa : Berengea "Relu" ,doar intrebati si o sa stie lumea unde sa va trimita bafta si numa bine Sa nu intrebi doar de Berengea ca pe acolo asa se cheama juma de sat Dar de mai cine sa intreb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate