sp33d_fr3ak Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Uitati-va la poze si reflectati. Pana la urma, nici in "conserva" nu esti in siguranta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 si conserva aia nu era orice tinichea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 trist . dar nu credeti ca,asa cum spunea cineva in alt post, ori nu a avut sansa ori a fost din cale afara de dement, la felul cum s-a rupt masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) Uitati-va la poze si reflectati. Pana la urma, nici in "conserva" nu esti in siguranta... tu pana acum credeai ca esti in siguranta??? p.s. reflecta si tu putin citind niste statistici...poate te trezesti la realitate.... Editat Martie 15, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 Din cate stiam eu, este de 20 de ori mai favorabil ca un motociclist sa fie implicat intr-un accident decat un automobilist. Pana si pietonii sunt de 2-3 ori mai expusi accidentelor, iar biciclistii de 5 ori. Cu toate astea, cel mai mare numar de decese se inregistreaza in randul automobilistilor. Oare de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Din cate stiam eu, este de 20 de ori mai favorabil ca un motociclist sa fie implicat intr-un accident decat un automobilist. Pana si pietonii sunt de 2-3 ori mai expusi accidentelor, iar biciclistii de 5 ori. Cu toate astea, cel mai mare numar de decese se inregistreaza in randul automobilistilor. Oare de ce? Pentru ca sunt mai multi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Nasol accident.Soferul o fi scapat? Daca da mai poate sa i-si ia niste bani pe capota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Cred ca nici nu avea viteza de s-a rupt in 2 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 nasol, ma indoiesc ca cineva a mai supravietuit din masina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Din cate stiam eu, este de 20 de ori mai favorabil ca un motociclist sa fie implicat intr-un accident decat un automobilist. Pana si pietonii sunt de 2-3 ori mai expusi accidentelor, iar biciclistii de 5 ori. Cu toate astea, cel mai mare numar de decese se inregistreaza in randul automobilistilor. Oare de ce? Pentru ca sunt mult mai multi automobilisti decat motociclisti. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Ma a trait ala ??? Daca da si are CASCO, e belea pentru asigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciurymetart Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) stii cum e vb aia...ceasu rau cand vine nu intreaba daca esti pe jos,in masina sau in vreun fel...vine!!! in orice caz greu de crezut ca a scapat cineva... daca o fi avut casco...cine l a incasat? Editat Martie 15, 2006 de ciurymetart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Uitati-va la poze si reflectati. Pana la urma, nici in "conserva" nu esti in siguranta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Frateeeeeeee....si era Alfa Romeo.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Nu prea cred ca masina s-a rupt in doua din cauza impactului, mai degraba au taiat-o cei de la descarcerare sa scoata persoanele din ea (sau ce a mai ramas din ele ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Frateeeeeeee....si era Alfa Romeo.............. Hai sa nu fim sadici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Frateeeeeeee....si era Alfa Romeo.............. Uita-te in poza asta...mwahahahahahahahaha... Mai multe detalii in linkul de ma jos http://www.wreckedexotics.com/special/enzo/ Edit:Acum am vazut ca omul mai are una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Nasol accident.Soferul o fi scapat? Daca da mai poate sa i-si ia niste bani pe capota http://www.wreckedexotics.com/newphotos/weird/weird726.shtml Description: Accident happened during rush hour when motorists are driving very fast. This young driver went even faster and his speed at the moment of impact was about 200 km/h. He made a mistake, lost control of his car for a moment and hit an edge-stone with his wheels on the left side of the car. That impact moved the car across the street right against a pillar with lights on the right side. The force was so strong that the front part of the car was knocked off. The driver died instantly, the passenger was found about 50m away, also dead. Location: Prague, Czech Republic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Soferul o fi scapat? The driver died instantly, the passenger was found about 50m away, also dead. Din ce se arata in poza numaru' doi, treaba era clara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Bai.... daca a scapat inseamna ca a mancat kko cu lopata! P.S. vreu si eu rotzile de la Enzo sa le vand sa-mi iau motor, sau capota, sau un far..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 in ce circumstante a avut loc accidentul de s a rupt asa masina?fortele implicate pentru a rupe in doua o masina si inca asa curat sunt incredibile!nu am vazut asa ceva pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bai.... daca a scapat inseamna ca a mancat kko cu lopata! Dacă înveți un pic de engleză înțelegi ce scrie cu un post mai sus: nu a scăpat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate