Sari la conținut

sange pentru Alien/Razvan


vlad.tepes
 Share

Postări Recomandate

Vin eu joi dimineata, la spitalul de hematologie. Am inteles ca e undeva in zona Victoriei, pe Ion Mihalache (cumva in spatele cladirii BRD). Sper sa fiu acolo pe la 8 - 8:30. Ana este prietena a unui fost coleg si bun prieten din scoala generala. M-a rugat personal sa o ajut daca pot.

 

Si apropo de donatii... nu era o initiativa intre motociclisti sa donam sange o data la cateva luni?

 

nici eu nu stiu unde este exact. hai sa ne intalnim la victoriei la 8-8.30 si vedem mai departe de acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nici eu nu stiu unde este exact. hai sa ne intalnim la victoriei la 8-8.30 si vedem mai departe de acolo.

harta1.jpg

 

Poate va ajuta in vreun fel. Venind de la rondul P-ta Victoriei, o luati pe linia de tramvai inspre Gara Basarab/Gara de Nord/uateva.. Pe dreapta va fi o cladire lunga, dubioasa (genul de "fabrica" veche). Imediat dupa aceasta, se face o strada la dreapta (Dr. Iacob Felix). Pe aceasta strada, undeva pe stanga, gasiti si Institutul de hematologie.

 

Pentru ceva reper vizual, bagati in AICI la campul de cautare "Felix", si accesati Str. Iacob Felix, doctor. Folosind zoom-ul din stanga sus al imaginii, puteti accesa imagini luate de pe strada respectiva, eventual puteti naviga prin zona respectiva pentru a va lua repere.

:D

Editat de Just_John
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, prea tarziu pentru edit, deci: trebuie sa faceti stanga pe Constantin Caracas..

 

post-16760-1246446388_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sorry for the late update...

 

Razvan s-a stabilizat, e mai bine, multumesc f.f.f.f. mult celor ce au donat sange

 

Ana inca e f.f.f. rau, inca in coma. din cate am inteles (si sper sa nu spun tampenii) se asteapta acum sa-si revina sangele (mai ales trombocitele) ca sa o poata baga in operatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

up ... noutati? cum se simte Ana? va rog postati daca mai este nevoie de sange ... vreau sa trec informatiile pe blog ...

sanatate multa copile sa te faci bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Odihneste-te in pace, Ana!! Mult prea tanara.. :blink: :laugh: :D

 

Cu mare durere in suflet anunt pe aceasta cale ca Ana [Ana Maria Onisor] s-a stins din viata azi.. Va multumesc tuturor celor care ati donat sange si care ati ajutat-o pe Ana. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!.... noi, grupul de prieteni, vrem sa facem o mica strangere de fonduri pentru un ultim omagiu, si poate reusim sa ii ajutam si parintii macar asa.. pentru cei care doresc sa participe cu orice suma, Cristian Costescu: 0761.215.817, Valentin Beca: 0722.584.986, Adrian Baroncea: 0724.235.093
Editat de Just_John
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa o ierte. Pacat de ea ca uite ce tanara e..

 

Nu e de joaca, ca uite ce repede se poate termina. Puneti-va casti pe cap, luati toate protectiile pe voi si mai ales puneti-va centura in masina. E atat de simplu si cateodata fac diferenta, o diferenta prea mare!

 

PS: si nu acceptati sa fie careva in masina fara centura pusa, mai ales daca voi conduceti sau e masina voastra ( va puteti impune)

Editat de sailordana8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

90% din cei pe care ii iau in masina se K K pe ei/ele de mirare cand le zic sa isi puna centura in masina. Daca mai sunt si in spate procentul si mirarea respectiva creste semnficativ. "In spateeee?!?! Da' cum? In SPATE? Sa pun centura cand stau in spate?"

Dragilor, locul din spate al unei masini, e fara centura cam la fel de nesigur ca cel din spate al unei motociclete. Nu e nici o diferenta (ca nu e airbag sa rupa capu, ca o fi, ca o pati, NU e cu nimic mai sigur). Nici macar in oras - ca unii mai ziceau "hai la drum lung, da. Dar nu in oras".

 

In fine... ca si in restul cazurilor, fapta e deja consumata. Pe fata asta n-am cunoscut-o. Da' am avut un soc cand am vazut pozele. O stiam doar din vedere de prin "Iron", o crasma prin care mai merg (si mergem mai multi de p-aici). Frumusica foc - ti-era mai mare dragu' s-o admiri. Pacat de ea. Pacat!! Pacat, pentru ca treaba se putea evita. M-a intristat cumplit vestea, si ma doare rau -sincer- chiar daca nu am cunoscut-o.

 

Nu merita asta. Nu trebuia sa i se intample. Nu ei.

Odihneasca-se in pace.

 

Offfff :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

R.I.P.

 

Cu toate astea am si eu o curiozitate: cei din fata au scapat? Sau au murit pe loc? Cum s-a petrecut accidentul si mai ales acest Razvan este stabil acum? Macar starea lui de sanatate sa se imbunatateasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...