mr.magic Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 no comment http://www.gkweb.co.uk/galleries/gallery.php?id=119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cRAZy Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 no comment http://www.gkweb.co.uk/galleries/gallery.php?id=119 Un WOW ajunge? Daca s-ar organiza intr-un sfert cati au fost acolo comunitatea motociclistilor romani la manifestul pentru ALEX ar fi imposibil (si nu zic la nivel doar national) sa nu se ia masuri. IMPOSIBIL!!! Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 NO COMMENT............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Am mai vazut pozele alea, incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Uite la chestii de genul acesta ar trebuii sa-i copiem pe oamenii astia din vest, nu la mancat de la Mac si alte lucruri de rahat! Eu zic Bravo lor! Asa as vrea sa fie si la inmormantarea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Impresionant !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 (editat) Aham... Asta e puterea unei grupari. Nu sunt adeptul marilor grupuri dar daca se vor rezultate asa tre sa arate si adunarea asta la care dorim sa mergem ,altfel... Acolo is vro' 300 de motoare. Asfalt Uscat! Editat Martie 17, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 frumos, si impresionant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 e vorba de unul dintre "hell's angels" din Olanda cred, la care s-au mai adaugat inca vreo 3-4 'cluburi'. intr-adevar WOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Asha da, oare suntem si noi in stare de asha ceva?? S-au o sa fim o mana de oameni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 OFFTOPIC: de ce majoritatea dintre ei nu purtau casca (scuze de intrebare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 OFFTOPIC: de ce majoritatea dintre ei nu purtau casca (scuze de intrebare) Boala chopperistilor, nu ai vazut ca si aia in state merg la fel(normal, nu toti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Din cate stiu eu (dar poate gresesc si atunci "mea culpa") la ei nu este obligatoriu sa porti casca (vb despre americani). Capul tau, problema ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Boala chopperistilor, nu ai vazut ca si aia in state merg la fel(normal, nu toti). Din cate stiu eu (dar poate gresesc si atunci "mea culpa") la ei nu este obligatoriu sa porti casca (vb despre americani). Capul tau, problema ta! depinde de stat!!! fiecare stat al confederatziei are dreptul sa aiba legile proprii nu exista reglementare la nivelul intrgii SUA, asha ca sunt state in care e obligatorie purtarea cashtii shi state in care nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Din cate stiu eu (dar poate gresesc si atunci "mea culpa") la ei nu este obligatoriu sa porti casca (vb despre americani). Capul tau, problema ta! Alea erau numere de marea britanie dc nu ma insel (se poate observa si din poza ca circula pe dreapta). Avand in vedere ca era o inmormantare nu cred ca mergeau cu mai mult de 30-40 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 1. ce politist credeti ca ar opri colana pentru nerespectare obligatiei de a purta casca (daca aceasta exista) 2. ma bucur ca ati observat acest lucru dar pe mine m-a impresionat foarte mult faptul ca moartea unui om poate aduce impreuna atatia oameni si pentru aceasta merita tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Nu am cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 corect, vreau sa vad si eu politistul ala care are curaj sa opreasca pe cineva din coloana aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Sper sa putem da si noi exemplu de astfel de solidaritate la marsul in memoria lui Alex, din 15 aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Intr-adevar asa DA manifestatie de solidaritate intre motociclisti Sa speram ca si pe 15 o sa vina macar jumatate din cei care au promis ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate