P T R Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Salut... sunt fericitul posesor al acestui motor.Il am deja de ceva vreme.Am avut inainte un F3, primul motor. Initial am optat pentru f4i model rosu cu negru.Imi place mult cum arata estetic motocicleta, 2 faruri,toba in lateral,(nu ca la RR). Nu am vrut mai mare de 600 cc pentru ca si atatia sunt super suficienti.In februarie ma suna un prieten si imi zice ca stie un motor frumos de vanzare.Am zis ca sunt daca e ok pretul si e intretinut.Cand am vazut motocicleta in poze am ramas lovit.Eu sunt mare fan Rossi, si imi doream de multa vreme modelul respectiv.Doar ca nu am prea gasit.Am fost 300 de km sa vad motocicleta,ea fiind in alt oras.Am cumparat-o si am venit cu ea atunci.Era foarte frig si am cam riscat pentru ca reactile mele pe 3 grade afara erau cam lente.Din cauza frigului tremuram tot.Am ajuns cu bine acasa si am fost cel mai fericit om. Nu are multe chitzibushuri pe ea.. toba sport,gume diablo,crashpaduri lsl, frane brembo,coditza modificata, stop cu leduri,aripa roata spate. Imi place asa cum e ... nu mai adaug nimic pun cateva poze... si 2 filmulete sper sa va placa. sa ne intalnim cu bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) frumos filmuletu' .si frumoasa motoreta . Sa ai grija de ea . cu siguranta are si ea de tine Editat Iulie 1, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Frumos motor!Am avut si eu un f4i ..inca suspin dupa el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 frumos filmuletu' .si frumoasa motoreta . Sa ai grija de ea . cu siguranta are si ea de tine mersi frumos ne intelegem foarte bine impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 misto e facuta codita sa nu i se vada toate oasele(cadrul) pe dedesubt...semnalele si stopul la fel...nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) misto e facuta codita sa nu i se vada toate oasele(cadrul) pe dedesubt...semnalele si stopul la fel...nice mersi... am facut eu o prostie acum 2 saptamani... cand am vrut sa curat sub coditza cu degresant mizeria aruncata de lantz... doar ca am topit vopseaua si arata super urat.era un gri cu pete din cauza ca eu am tot frecat .. asa ca m-am pus sa o revopsesc singur desi a fost prima data in viata mea cand am facut asa ceva a iesit bine ps:i-am pus si rim stripes dupa ce am cumparat-o.. si ce a ramas am pus sub bot mie imi place cum arata Editat Iulie 2, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 mersi frumos ne intelegem foarte bine impreuna stiu ,stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 frumoasa rau .. ia zi .. e buna de un incepator .. ? eu zic ca ii cam periculoasa pentru cineva la 18-19 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 cat te-a costat? sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 codita arata bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 (editat) frumoasa rau .. ia zi .. e buna de un incepator .. ? eu zic ca ii cam periculoasa pentru cineva la 18-19 ani nu o recomand .pt un incepator recomand cb500.nu sportive. cbr-u asta e al 2-lea motor care il am...si mai am pana il invat bine. cat te-a costat? sa o stapanesti sanatos peste 3000 ca sa fiu discret. multumesc de urari codita arata bestial! k: si mie imi place foarte mult pentru ca arata ca si cele din GP. am si pus un stiker sub coditza... mai ascuns asa ... desigur cu 46 Editat Iulie 3, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 ...arata exact cum e in poze! Ti-am admirat-o si la Cluj (cand tu nu erai prin preajma ) si n-am putut spune decat: "E superba!". Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 O motocicleta care arata cu adevarat foarte bine! o frumusete! Multi km impreuna si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 O motocicleta care arata cu adevarat foarte bine! o frumusete! Multi km impreuna si asfalt uscat mersi foarte mult.sper sa avem parte de km cat mai multi lipsiti de evenimente neplacute. asa va doresc si voua tuturor ...arata exact cum e in poze! Ti-am admirat-o si la Cluj (cand tu nu erai prin preajma ) si n-am putut spune decat: "E superba!". Sa o stapanesti sanatos! nici a ta nu e urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 sa o stapinesti sanatos! arata bestial! deja incep sa te invidiez am si eu un f4i dar pe rosu cu negru...este bestiala motoreta si se comporta foarte bine, sint chiar multumit de ea. las si eu niste poze cu motorete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 asa ca m-am pus sa o revopsesc singur desi a fost prima data in viata mea cand am facut asa ceva a iesit bine Cat ai lipit toata motocicleta, mai bine dadeai under tail-ul jos sa o stapinesti sanatos! arata bestial! deja incep sa te invidiez am si eu un f4i dar pe rosu cu negru...este bestiala motoreta si se comporta foarte bine, sint chiar multumit de ea. 1.Semnalizarile din oglinzi sunt functionale sau doar de forma ? 2.Se vede bine in oglinzi ? ca par mai mici si am auzit pe multi care se plang. Si uite niste poze si cu motorul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 1.Semnalizarile din oglinzi sunt functionale sau doar de forma ? 2.Se vede bine in oglinzi ? ca par mai mici si am auzit pe multi care se plang. semnalizarile mergeau inainte sa am accident. se vedeau destul de bine.... singura chestie ca aveau bratu prea flexibil si la viteza vibrau dar erau ok. acum tre sa imi repar motoru dar inca nu pot sa ma misc... sa-l stapinesti sanatos si asfalt uscat FOR ALL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 codita arata bestial! k: Cum arata domn`le codita aia? Baga si tu niste poze sa o vad si eu. Asta-i a mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Ce tare, omu si-a facut topic ca sa isi prezinte motorul lui si voi sariti cu poze cu motoarele voastre! Apropos, superb motor "gixxxer"! P.S. Daca ai Honda de ce nick-ul tau e gixxer? Editat Iulie 14, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Ce tare, omu si-a facut topic ca sa isi prezinte motorul lui si voi sariti cu poze cu motoarele voastre! Apropos, superb motor "gixxxer"! P.S. Daca ai Honda de ce nick-ul tau e gixxer? la inceput am vrut sa imi iau gixer de 600 .... si asa nicku dar mi-am luat honditza si porecla a ramas la fel. mersi de complimente ps:acum am vauzt ca pozele de pe prima pagina nu mai sunt... cred ca le-am sters din mistake Editat Iulie 15, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 E misto' motorul tau .. pare a nu fi fost picata, insa lipesc niste stickere , de pe dreapta , jos alea cu "HONDA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) E misto' motorul tau .. pare a nu fi fost picata, insa lipesc niste stickere , de pe dreapta , jos alea cu "HONDA" pai am mai gasit niste poze cu acelasi gen de motor.si al meu pare sa aibe aceleasi stikere.La semnu ala te referi? stiu ca al meu a fost culcat pe partea stanga... insa nu stiu cat de rau.Sunt foarte multumit de cum merge.M-as plimba tot timpul...chiar acum am ajuns acasa de la plimbare.Cand e atat de cald ies noaptea ca e liniste, trafic zero si e mai racoros. Editat Iulie 15, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 pai am mai gasit niste poze cu acelasi gen de motor.si al meu pare sa aibe aceleasi stikere.La semnu ala te referi?stiu ca al meu a fost culcat pe partea stanga... insa nu stiu cat de rau.Sunt foarte multumit de cum merge.M-as plimba tot timpul...chiar acum am ajuns acasa de la plimbare.Cand e atat de cald ies noaptea ca e liniste, trafic zero si e mai racoros. Foarte tare codita. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 (editat) sincer motoru e tzipla din ce se vede in poze + coditza aia parca imi da orgasm , e unu printre cele mai frumoase f sporturi pe care le`am vazut... s`o stapanesti sanatos .... apropo ai idee de unde si cat costa o codita ca a lu` matale`? asta e "argintaria" mea ) Editat Iulie 18, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 25, 2009 Autor Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) sincer motoru e tzipla din ce se vede in poze + coditza aia parca imi da orgasm , e unu printre cele mai frumoase f sporturi pe care le`am vazut... s`o stapanesti sanatos .... apropo ai idee de unde si cat costa o codita ca a lu` matale`? asta e "argintaria" mea ) ms mult ... eu asa am cumparat-o cu codita modificata in italia.model ca al meu nu am gasit pe net aici am gasit ceva info http://www.xdcycle.com/store/catalog/2001-...XDC-p-1164.html Editat Iulie 25, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate