D3LeiCuie Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Salut Am cautat dar se pare ca nu suficient asa ca postez intrebarea aici... Este cineva care imi poate fabrica un cric central pentru un Suzuki DL1000 V-Strom si la ce pret? Pot pune la dispozitie schita si piesele componente ale unui cric SW-Motech (dar fara dimensiuni) Multumesc S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 SalutAm cautat dar se pare ca nu suficient asa ca postez intrebarea aici... Este cineva care imi poate fabrica un cric central pentru un Suzuki DL1000 V-Strom si la ce pret? Pot pune la dispozitie schita si piesele componente ale unui cric SW-Motech (dar fara dimensiuni) Multumesc S. suna te rog la 0721399052- Adi si vorbeste cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antoniuneagu Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 SalutAm cautat dar se pare ca nu suficient asa ca postez intrebarea aici... Este cineva care imi poate fabrica un cric central pentru un Suzuki DL1000 V-Strom si la ce pret? Pot pune la dispozitie schita si piesele componente ale unui cric SW-Motech (dar fara dimensiuni) Multumesc S. TE ROG SA-MI TRIMITI SI MIE SCHITA SI PIESELE COMPONENTE PENTRU UN ASTFEL DE CRIC (SW MOTECH) DEOARECE AM SI EU UN V STROM 650 SI MI-A PROMIS UN TIP DIN BR CA-MI FACE UN CRIC PTR EL. MA GANDESC SA-I USUREZ MUNCA PTR CA NICI EL NU STIA EXACT CUM ARATA UN ASTFEL DE CRIC. EVENTUAL POATE VA PUN IN LEGATURA SI-TI FACE SI TIE UNUL. ASTEPT RASPUNSUL TAU URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Cricul propriuzis este relativ usor de confectionat, dar cel mai greu este sa gasesti arcurile potivite pt el. Arcurile nu se pot confectiona artizanal si fara ele cricul este de nefolosit. Incepeti prin a cauta arcuri de cric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Styria Arcuri S.A. Sibiu, fac arcuri pe comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Hai sa nu ne complicam asa de tare... pana la urma e vorba doar de un cric central, nu de suspensia fata de la G-Klasse... Suna-ma si o rezolvam scurt. Drumuri bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 TE ROG SA-MI TRIMITI SI MIE SCHITA SI PIESELE COMPONENTE PENTRU UN ASTFEL DE CRIC (SW MOTECH) DEOARECE AM SI EU UN V STROM 650 SI MI-A PROMIS UN TIP DIN BR CA-MI FACE UN CRIC PTR EL. MA GANDESC SA-I USUREZ MUNCA PTR CA NICI EL NU STIA EXACT CUM ARATA UN ASTFEL DE CRIC. EVENTUAL POATE VA PUN IN LEGATURA SI-TI FACE SI TIE UNUL. ASTEPT RASPUNSUL TAU URGENT ai PM multumesc tuturor pentru raspunsuri schema de montaj de la sw-motech pt dl1000 este asta: http://www.sw-motech.de/anbauanleitungen/hps_05_159_100.pdf daca aveti totusi solutii va rog sa-mi comunicati un pret multumesc s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antoniuneagu Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 cric Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 cric Suzuki pai... ce-i cu cricul asta? e manufacturat? e de v-strom? cat costa? merci s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Buna ziua, sa reimprospatez si eu topicul acesta. Cine poate sa imi confectioneze un cric central pentru o Honda Varadero 1000, fabricatie 2003? Astept raspuns de preferat pe mesaj privat. Multumesc si sper sa poate cineva sa ma ajute ca e grav cu vaca decat cu cricul lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 mai pun o cerere pe lista am nevoie de cric central pentru mobra din semnatura - kawasaki zephyr 550 nu ma trag pe poponeata la pret, doar sa fie ceva bine facut. daca se ofera cineva, PM va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusmanm Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 salut, e totusi cineva care sa poata construi un cric central pentru diverse motoare? Mie mi-ar fi folositor pentru Triumph 900 Adventurer... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 http://www.heavyduties.ro/ Nu știu dacă fac pentru motoreta ta, insa arunca-le o întrebare. Fac lucruri de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skydriver Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Ca tot se postează din 5 în 6 ani... Eu sunt în căutarea unui cric central Honda cbf 600 PC38. Confectioneaza cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 Si pe mine ma intereseaza 5 bucati de cric central pt Aprilia Caponord 1000 din 2001 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate