low gear Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 DA, DA, DA, unde, cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 numai maine nu-i poimanie (sambata) ... deci ce facem in wknd ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 numai maine nu-i poimanie (sambata) ... deci ce facem in wknd ? Pai, deci, da. Cind si cum mergem la Ploesti sa facem un gratar la intrunire???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 super poze.(mai suptire micutule,ca ne-ai latit in pozele alea ...,de o sa speriem tot forumu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Super poze Levap. La Micutzu astept sa vad filmul, cred ca e mult mai tare ca pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 La PLOIESTI unde am fost super stresatzi de un coclit cu o rabla de motocicleta care a stresat tot chempingul de la ora 3am pana la 7am. Nu am cuvinte pt. organizatorii care au permis asa ceva, dar pina la urma vorba aia "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" Citeva poze Si doua filmutetze 20052006007.avi 20052006008.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 In drum spre Ploiesti: Intrarea in parcul Bucov, unde organizatorii ne-au asteptat cu un paharel de .....palinca Camping Bucov: Parada din Ploiesti: La intoarcere, un mic popas la Romanesti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Daca asta inseamna intrunirile,fratilor cu parere de rau dar cred ca nu voi mai participa.De bine de rau Ploiestiul e aproape,dar sa fii mers pana la Cluj atata amar de km,si noaptea sa inceapa toti frustratii cu "drujbele lor" printre corturi,cred ca e bataie de joc. Programu initial a fost sa stam de vineri pana duminica,dar nu s-a putut,nici parada nu am putut sa o incheiem, eram rupti de oboseala.A trebuit sa venim in buc. ca sa ne putem odihni.Nu am inteles nici lipsa de reactie a organizatorilor. fratilor cel putin 2-3-4 ore pe noape trebuie sa dormi. poate va era dor de cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 De ce sa nu ne amintim doar de partile reusite. Cncert - dans good time , va spune ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 De ce sa nu ne amintim doar de partile reusite. Cncert - dans good time , va spune ceva? Pentru cei care au dansat si dormit dupa aia, chiar a fost super. Nu e cazul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 [ poate va era dor de cineva??? Rog respectuos admini sa stearga poza cu baiatu` ca trezeste amintiri neplacute si ne provoaca in continuare insomnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) eh, v'ati facut si voi botezul.. chestia asta pe care ai descris'o se intampla la fiecare intalnire.. unora le place, pe altii ii lasa rece ca sunt morti de beti. d'aia nu ma omor io cu mersul la intalniri.. la cea de la constanta o sa merg, dar plecare de dimineata la 6.30 ajuns Ctza pe la 9, gargara cu baietii si apoi directia vama - baie, soare.. Las parada si matoleala celor mai tineri Eh, noi am avut si mare ghinion sa stam exact langa tipul ala, ca la un moment dat tremura cortul cand ii dadea baiatul la coarba. P.S. Celor care nu au site la tobe ar trebui sa li se ridice certificatele de inmatriculare pentru ca din motive de nu mai raspund de faptele lor. Editat Mai 21, 2006 de Bombitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 Astora li se spune PASTILATI ! Stiti voi de ce .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Azi, scurta plimbare la Belciugatele. Sper sa va placa pozele facute A fost o dupa-amiaza super frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Super pozele.....more!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Hai ca pun si eu cateva facute la Ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Alte poze de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Larry, dupa experienta Ploiesti, ai trecut la vesta cu protectii, cum e cu ea? merge vara? e de ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 La vesta cu protectzii si la dopuri in urechi, il deranjeaza acum si zgomotul produs de propria motocicleta. Legenda: P1 - adica pasagera nr. 1 P2 - adica pasagera nr. 2 P3 - adica pasagera nr. 3 P4 - adica pasagera nr. 4 P5 - adica pasagera nr. 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Mama cate pasagere!? Numa' una si una! As-ule ai mare curaj sa faci publica lista de mai sus. P.S. Pentru cei ce nu stiu ... nu va lasati intimidati de nevinovatia celor 5P. Mie mi se pune gol in stomac numa' cand le vad! Mama cate pasagere!? Numa' una si una! As-ule ai mare curaj sa faci publica lista de mai sus. P.S. Pentru cei ce nu stiu ... nu va lasati intimidati de nevinovatia celor 5P. Mie mi se pune gol in stomac numa' cand le vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Copii , iar o dati in off-topic , suntem pe ,,IESIRI HOT WHEELS,,. Poze de la iesirile noastre, cateva comentarii pe marginea lor si cam atat . Daca se doreste mai mult , deschidem un alt topic la alta sectiune . Ne vedem miercuri la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 facem un topic: Fetele din Hot Wheels?......cu poze si filme......compromitatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Copii , iar o dati in off-topic , suntem pe ,,IESIRI HOT WHEELS,,. Poze de la iesirile noastre, cateva comentarii pe marginea lor si cam atat . Daca se doreste mai mult , deschidem un alt topic la alta sectiune . Ne vedem miercuri la arc. Suntem on-topic. Pasagerele(rul) fac(e) parte comuna cu motocicleta condusa de un motociclist(a), la iesirile acestora pe soselele patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Suntem on-topic. Pasagerele(rul) fac(e) parte comuna cu motocicleta condusa de un motociclist(a), la iesirile acestora pe soselele patriei. Foarte frumoasa prezentarea ta asupra pasagerelor : P1, P2, P3, P4 si P5 . Probabil ca ai fi vrut sa continui si cu numele lor . Editat Mai 22, 2006 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Foarte frumoasa prezentarea ta asupra pasagerelor : P1, P2, P3, P4 si P5 . Probabil ca ai fi vrut sa continui si cu numele lor . Numele pasagerelor raman cunoascute doar de membrii si de prietenii acestora. Deci ..... ordinea e aleatoare, in functie de numerele de pe tricou, sau in functie de datul in zaruri/carti/zatz de cafia? Ordinea este din stanga in dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate