mihaicbr Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Mah, voi mai mult ati mancat decat v-ati plimbat.....cel putin asa rezulta din poze: popas la Drajna....gratar in camping....peste in Delta. A fost o excursie culinara sau ce? Super pozele, imi pare rau ca n-am putut veni si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 bravos, natiune Eu si Lowgear am preferat o versiune mai "low-cost", asa.. de plimbare... am inaugurat barul din Targoviste sambata seara. /index.php?...36entry404036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Si inca citeva pozae de la mica excursie la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) alte poze-Lunca... Editat Mai 29, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mah, voi mai mult ati mancat decat v-ati plimbat.....cel putin asa rezulta din poze: popas la Drajna....gratar in camping....peste in Delta. A fost o excursie culinara sau ce? Super pozele, imi pare rau ca n-am putut veni si eu. normal man,pai altfel cum crezi ca putem sa ne mentinem silueta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 O ciorbitza de fasole in paine. Sa ne zica cei care au mancat daca a fost buna sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 O ciorbitza de fasole in paine. Sa ne zica cei care au mancat daca a fost buna sau nu. Exceptionala ciorbica. De prezentare nu mai vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Moooooaaaaa... unde ati mancat, mama, gulas de fasole? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Poze...Apocaliptice de la mare! Mai e o poza mai apocaliptica decat astea doua ; ma refer la scan-ul cu factura de la restaurantul din delta dar las pe altii sa posteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Ce poze faine, poarca-s de pe National Geographic Tornada fratilor (alarma falsa) pt ca ati venit bronzati de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Poze...Apocaliptice de la mare! Mai e o poza mai apocaliptica decat astea doua ; ma refer la scan-ul cu factura de la restaurantul din delta dar las pe altii sa posteze ,,Apocalipsa'' de la sfarsitul mesei! Oricum, a meritat pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 preturile nu par asa de mari......dar totalul.....pe cine ati lasat garantie? sau era bancomat pe aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Sambata circuit Tunari, dupa care o friptura si niste Vodka la Larry la Draganul. Duminica o scuta plimbare pe dealul Negru pana la Valcea dupa care am ajuns la Govora. La intoarcere pe A1 o ploaie torentiala de ne-a udat pina la varful omu. Deci fie gazda sanatoasa ca noi mai putem inca o vodka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 (editat) ,,Apocalipsa'' de la sfarsitul mesei! Asta tine de Vacanta Mare... Cand venea chelnerul la tine cu nota de plata de 4 mil, ii spuneai (cam cum i-ai spune gaborului cand te amendeaza pt viteza): "E prea scumpa, da-o dreaq, n-o iau!" PS: aaaa, Kali sunt Editat Iunie 5, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AVS Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Dagutza drujba. Una dintre poze e chiar misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Unul din mebrii director a strans bani pt un lantz nou Cand merg la prima nunta sa imi imprumutzi shi mie traitzar lantzu ............... Sa nu mai vorbim de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) Oare sunteti invidiosi????? Editat Iunie 7, 2006 de larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Poze de la ultima excursie!...o parte Mentionez ca nu sunt responsabil pentru fetele pe care le au cei din poze. Nu le-am trucat! Alcoolul e de vina Partea a 2a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Si inca citeva pozae de la mica excursie la mare. cum era drumul ala de pe la jurilovca - ceamurlia ? anu trecut era foarte grav... s-a schimbat ceva ? si doi, luati-va un aparat foto decent marfa iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Faina iesire s-alta data, s-alta data o s-o facem si mai si mai lata dar, sper, ca nu tot acolo pt ca parintii lui Lary sunt de zahar, iar noi....iam cam "calit" putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Data viitoare mergem cu corturile in muntzi sa nu ne deranjam decit intre noi. Sau poate si un urs,veveritza, vulpitza, sau alte animale salbatice. Cristi propune locatzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Astazi 08.06.2006 poze de la intalnirea cu Politia. Sper sa fi fost o intalnire cu folos. Si inca citeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 interesant.......stiti voi de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 (editat) cu ce ocazie ati facut o scurta vizita politiei ? Editat Iunie 9, 2006 de Levap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 cu ce ocazie ati facut o scurta vizita politiei ? /index.php?...60entry416023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate