aneka_ro Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Hot Wheels! Adunarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Adunarea pe :planificari hot wheels..,aici o sa punem pozele........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 poze de la plimbarea scurta care am facut-o, unii ziceau ca pana la sinaia doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tvlad Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Mai Andrei!!! Scuze ca intru peste voi dar se pare ca aparentele inseala.Cred ca de la presiunea atm.nu se odihneste lume noaptea. Inca o data SCUZE dar nu am putut sa nu comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 BRAVO VOUA PENTRU PLIMBARE. Cineva trebuia sa sparga gheata. Super pozele, pacat ca restul am fost in alte directii. Eu m-am vazut cu Ro la Susai si ne-am dat un pic cu ATV-urile pe acolo. Oricum sper ca sa mai facem o plimbare cit de curind..... Mai Andrei!!! Scuze ca intru peste voi dar se pare ca aparentele inseala.Cred ca de la presiunea atm.nu se odihneste lume noaptea. Inca o data SCUZE dar nu am putut sa nu comentez. Mai Tvlad in primul rind nu stiu cine esti si in al doilea rind nu stiu cine esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Scurta plimbare. Prima zi: Sinaia-Brasov-Sibiu-Paltinis.La Paltinis am ramas peste noapte,am prins si un concert acolo... A doua zi: Paltinis-Sibiu-Valcea-Pitesti-Rosiori-Alexandria-Bucuresti. Cu oprire mai mare la Rosiori unde ne asteptau parintii lui Cecile cu un super gratar(multumim Cecile),din cauza de foame nu am mai apucat sa facem poze la gratar. Super plimbare,multumim participantilor..,a avut loc si botezu lui Pretorian ,a devenit un Hot Wheels cu acte in regula.. Sper ca nu l-am speriat prea tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 speri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tvlad Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 cind ne intilnim prima data ai sa ma recumosti sint sigur , dar mai bine sa ne oprim cu discutiile aici ca nu vreu sa fac abuz de forumul vostru Iesiri Hot Wheels. (e totusi numai pt motociclisti si eu nu sint.) O face altcineva din fosta mea familie.Cind mai treci pe la mine mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 wrong post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tvlad Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Multumesc pt. Dark_evil ,chiar aveam nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Ce telenovele ! Ba, duceti-va si plangeti-va in alta parte ! Ne faceti sila ! Valabil pt Dark_Evil si Tvlad). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Pot sa ofer si eu niste... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Cateva fotografii din "Misiunea Tacamul" ..... Il las pe organizator sa dea detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Peripetii cu duiumul, din cate am auzit? Eu am fost "cuminte", i-am spus si as-ului. Am fost doar pana la Cheia si apoi Muntele Rosu (cu Carbone si Josephine). La cat ati ajuns acasa sambata dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tvlad Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Ne cunoastem cumva Horiabt si nu stiu eu ? Se pare ca vorbesti cam urit. Daca ti se face sila asa reperd incearca o Citronada de lamiie.Eu pe cine nu cunosc nu prea am tupeu sa intru in vb.SCUZE daca te-am deranjat dar nu asta a fost intentia sa intru in vorba cu cineva pe care nu-l cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Peripetii cu duiumul, din cate am auzit? La cat ati ajuns acasa sambata dimineata? Ce peripetii ati avut, povesti si voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 E secret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Ne cunoastem cumva Horiabt si nu stiu eu ? Se pare ca vorbesti cam urit. Daca ti se face sila asa reperd incearca o Citronada de lamiie.Eu pe cine nu cunosc nu prea am tupeu sa intru in vb.SCUZE daca te-am deranjat dar nu asta a fost intentia sa intru in vorba cu cineva pe care nu-l cunosc PAI NU CRED CA CUNOSTI FOARTE MULTA LUME PE ACEST TOPIC. SI CHIAR DACA DA POATE LUMEA NU TE CUNOASTE PE TINE. ASA CA IN PRIMA FAZA TE RUGAM LASA-NE. Merci Si citeva poze din peripetie. RO hai cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Ne cunoastem cumva Horiabt si nu stiu eu ? Se pare ca vorbesti cam urit. Daca ti se face sila asa reperd incearca o Citronada de lamiie.Eu pe cine nu cunosc nu prea am tupeu sa intru in vb.SCUZE daca te-am deranjat dar nu asta a fost intentia sa intru in vorba cu cineva pe care nu-l cunosc Editat Septembrie 5, 2006 de ghostfacerider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Am mai gasit ceva poze in tel.de la Paltinis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dragute pozele din "scurta" excursie! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Si cateva de la buzau........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nunta la club Hot Weels in rolurile principale : Larry si Catalina nebunie' iti uram traditionalul" casa de piatra" si sanatate maxima a se citi insanatosire grabnica, deoarece trece sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Merci pentru urari,merci pentru participare , si nu va faceti probleme,mai prindem sezonu asta cateva excursii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Casa de piatra si La multi ani, Larry si Cata! Nici n-as fi aflat daca nu intram pe topic Sa fiti fericiti impreuna, sa aveti parte numai de liniste in proaspata familie si numai de momente frumoase, si sa va bucurati unul de celalalt! Va si pe amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate