pretorian Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 pai si acum am fost in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 nu stiu daca-i chiar asa... ramasese ca imi spuneti si mie cand plecati ! eu n-am plecat nicaieri in weekend pt ca n-am avut cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ray, am fost cu masina asa ca nu te mai supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ray, tu nu ai vazut ca nu avem echipament in poza ? si in plus am fost cu treaba nu chiar la plimbare asa ca vb lui horny nu te supara ca nu ai de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 are dreptate Ray,unde e grupu de altadata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Eh am gresit, credeam ca ati plecat pe motoare (m-a indus in eroare si geaca lui cristi ) Oricum, fata de toamna trecuta cand ieseam aproape zilnic cu Larry si Mihai si Josephine, slaba miscare... influentata si de conjunctura (larry in ghips, ro fara carnet etc..). Eu am incercat 2 weekenduri la rand sa va "urnesc" la o plimbare dar n-am avut cu cine Poate reusim weekendul asta sa facem un efort , sa ne adunam si sa mergem cu totii pe undeva! Nu trebuie sa fie foarte departe ca e frig seara.. dar sa incheiem sezonul frumos! Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Eu sint de acord cu Ray. Macar cineva sa ia initiativa. Si daca Larry nu poate merge cu motorul poate vine si el cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Deci, mergem pe undeva in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Eh am gresit, credeam ca ati plecat pe motoare (m-a indus in eroare si geaca lui cristi ) Oricum, fata de toamna trecuta cand ieseam aproape zilnic cu Larry si Mihai si Josephine, slaba miscare... influentata si de conjunctura (larry in ghips, ro fara carnet etc..). Eu am incercat 2 weekenduri la rand sa va "urnesc" la o plimbare dar n-am avut cu cine Poate reusim weekendul asta sa facem un efort , sa ne adunam si sa mergem cu totii pe undeva! Nu trebuie sa fie foarte departe ca e frig seara.. dar sa incheiem sezonul frumos! Ce ziceti? Deci, mergem pe undeva in weekend? Gasca adunareaaa!!! propun sa mergem la mareeeee ....ar fi ceva inedit si ganditi-va cum ar fi sa facem plaja in noiembrie... asa incheiem nu numai sezonul moto ci si sezonul de ultraviolete...hihihi "O gasca mare de motociclisti a invadat plaja....si singura lor scapare e sa ramana toti la mare..... ." Uhh....sa ne aduca cineva vara inapoi ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) Anooooooo, ai luat-o razna raaaau! Ce te-a apucat asa dintr-o data?? Astenie tarzie de toamna? Aaa.. si asta e topicul unde se PUN POZE de la excursiile pe doo roti. Trebuia sa postezi pe topicul ala unde va planificati voi, hot uilshii, iesirile. In rest... S-o duca cineva in Caraibe, la mare, sa nu mai planga atata! Ufff... si , Aneka draga! Editat Noiembrie 8, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) ... si nu ne-ar inghetza posteriorul pe moto mai?? cu trenu' ar merge..? Editat Noiembrie 8, 2006 de silvi28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Eu zic ca nu. O sa fie cel putin 10 grade si soare. Deci daca ne imbracam bine rezistam , dar trebuie sa ne intoarcem devreme sa nu ne prinda 18:00 pe drum ca e frig si se intuneca. Gasca, daca nu vreti asa departe... macar pe undeva aproape, gen Giurgiu, sau Calarasi (n-am fost niciodata).. sau Pitesti-Dealu'Negru (plin de curbe... ar fi suuuper!) booboo nu te lua de noi dar de pe topicul asta a inceput discutia si n-avea rost sa o mutam dincolo Nu ne bate ca nu mai facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Pentru mine sezonul este incheiat. Distractie placuta pentru cine se duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Eu zic ca nu. O sa fie cel putin 10 grade si soare. Deci daca ne imbracam bine rezistam , dar trebuie sa ne intoarcem devreme sa nu ne prinda 18:00 pe drum ca e frig si se intuneca. Gasca, daca nu vreti asa departe... macar pe undeva aproape, gen Giurgiu, sau Calarasi (n-am fost niciodata).. sau Pitesti-Dealu'Negru (plin de curbe... ar fi suuuper!) booboo nu te lua de noi dar de pe topicul asta a inceput discutia si n-avea rost sa o mutam dincolo Nu ne bate ca nu mai facem eu am pus-o la iernat si tocmai i-am suspendat si asigurarea CASCO. poate stabilim un loc pe unde sa ne mai vedem pana la primavara. PS. eu am cam lipsit in ultima vreme dar o sa recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Eu am inteles ca o sa fie frig in Weekend. Dar daca nu va fi eu merg sigur pe undeva. Ne auzim Ray pe tel, daca toti nu mai sunt motociclisti in anotimpul rece. Poate vine si Cristi cu ATV-ul. Ar fi o treaba sa ne dam cu el pe plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Voi merge si eu, oriunde vreti si oricat, pt. ca am din nou permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) plecam o luna, te bagi? Ma bag in orice imi face placere. Cateva poze cu a mea familie: Editat Noiembrie 10, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Ma bag in orice imi face placere. Cateva poze cu a mea familie: hai ca ma bag si eu cu blonda mea. deci ? vreo propunere concreta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Ro, felicitari pentru permis! Imi plac pozele cu atv-ul. Poate vorbim cu ceva clienti de-ai mei si cu Cristi si facem niste trasee. Levap, frumoasa rau noua motoreta. Sa o stapanesti sanatos! P.S. Am si eu o surpriza dar o tin ascunsa pana la primavara va spun doar ca e italianca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Nu pot merge mai tare de 60 km /h ca sunt in rodaj deci va trebuii ori sa plec inainte ori sa ma asteptazti pe undeva A shi Asule . Mi-ai mai stricat tu o jucarie . De data asta nu te mai las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Hai sa continuam aici /index.php?...mp;#entry555144 totusi, topicul asta e de poze.. DUPA excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Cateva poze si un mic filmulet de la ultima plimbare, DealuNegru: part3.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Bai ce rau imi pare ca nu am putut veni. Asta e. Next time, next year.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Ray cu ce program se vede filmuletul? Mi-a mers sunetul,dar nu si imaginea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Trebuie sa ai instalat un codec DivX 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate