bestieee Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Sau video lan player care nu are nevoie de codecuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwak305 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Fratilor vreau si eu in clubul vostru, pare foarte tare si fara fitze (eu nu am cine stie ce motor). Ce trebuie sa fac ca sa ma dau si eu cu voi ? Please dati si voi un raspuns chiar daca sunt outsider. Salutare PS : Ar fi primul club moto pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Fratilor vreau si eu in clubul vostru, pare foarte tare si fara fitze (eu nu am cine stie ce motor). Ce trebuie sa fac ca sa ma dau si eu cu voi ? Please dati si voi un raspuns chiar daca sunt outsider. Salutare PS : Ar fi primul club moto pentru mine In primul rind trebuie sa faci o plimbare impreuna cu membrii clubului. Se pare ca anul asta nu prea se mai poate tinind cont ca nici noi nu prea mai reusim sa ne intalnim. Dar oricum da-i un PM lui rocristea El este presedintele clubului nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Foarte frumos... Dar de curiozitate.... Ce filma tipul din poza..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Foarte frumos... Dar de curiozitate.... Ce filma tipul din poza..? Ciorba de burta, mici de aia mari de pe ,,dealu negru", cartofi prajiti,..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mai uitate odata la poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Se uita la ce a inregistrat pana in momentul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Aaaa... Scuze in cazul asta... Ma gandeam ca se chinuie sa filmeze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 da, aveam mainile pe butoane dupa cum observi daca te mai uiti TU odata la poza fast back, play...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Citeva poze de miercuri unde am reusit sa ne stringem majoritatea la o sticla de bere si un pahar de vin fiert. Restul pozelor sint la Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 Citeva poze de miercuri unde am reusit sa ne stringem majoritatea la o sticla de bere si un pahar de vin fiert. Restul pozelor sint la Ro. Foarte frumos ! Dar pe mese nu se vede decat sprite,pepsi,bere,cafea si redbull ! Unde era vinul fiert ? P.S. Mi-a fost frica sa vin deoarece eram sigur ca ma pui la cinste iar cu bugetul sunt la pamant ! Stii de ce !! Dar sapt asta imi revin si o dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Si cica s-ar spune de la mine pt. voi. ANUL 2007 SA NE ADUCA CIT MAI MUTE PLIMBARI SI CIT MAI MULTE ALUNE MINCATE IMPREUNA. Intelegeti ce vreti sau ce puteti. LA cit mai MULTE in 2007. Si citeva poze in care se intelege ca nu poti merge cu motorul decit daca ai lantzuri. Asta da coarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Anuntz OFICIAL shi pe bune IN DATA DE 20 IAN 2007 LA ORA 10:30 MA INSOR CUNUNIE CIVILA URMATA DE UN CHEF SPECIFIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Cu cine? Acum pe bune. Felicitari! Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Felicitari casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Casa de piatra!, detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 felicitari, si traditionalul casa de piatra p.s. o sa-ti para rau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 O poza de simbata restul sint aici: http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=189.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Anuntz OFICIAL shi pe bune IN DATA DE 20 IAN 2007 LA ORA 10:30 MA INSOR CUNUNIE CIVILA URMATA DE UN CHEF SPECIFIC sa fii sanatos, casa de piatrra, si cit mai mai multi copii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Am mai gasit 2 poze Si inca o poza pe care am gasit-o cu noua masina a lui Horia (ca motor nu mai are ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Am mai gasit 2 poze Si inca o poza pe care am gasit-o cu noua masina a lui Horia (ca motor nu mai are ) Mai ce rau esti ! De ce nu pui si o poza cu noua ta masina ? Ca sa nu faci cinste ? Mi-am mai luat una...uite pun poza aici...e turbo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 conservarilor! aha.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) Vad ca nu mai are nimeni grija de bucatica asta (a noastra) din forum O fi inceputul asta de sezon mai adormit? Pt. dezmortire am selectat cateva poze de la ultima iesire la VelikoTarnovo 21.04.07. Stiu ca ati mai tot fost pe acele taramuri, dar asha de aduceri aminte..... Remarc schimbari profunde fata de perioada pre EU: asfalt bun, fara radare, fara politie pusa pe spaga obstacol ne-"prevazut" Veliko Tarnovo - oras medieval Cetate secolul XIII Arbanasi - statiune de agrement, cazare, trerase, distractie (piscine, ATV rental) Era sa uit: am socializat cu rider-ii locali (faza tare, toti erau o familie - pe bune, tatal-fiul si fica la o tura, toti aveau Honde') Editat Aprilie 25, 2007 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Vad ca nu mai are nimeni grija de bucatica asta (a noastra) din forum O fi inceputul asta de sezon mai adormit? Pt. dezmortire am selectat cateva poze de la ultima iesire la VelikoTarnovo 21.04.07. Stiu ca ati mai tot fost pe acele taramuri, dar asha de aduceri aminte..... Remarc schimbari profunde fata de perioada pre EU: asfalt bun, fara radare, fara politie pusa pe spaga obstacol ne-"prevazut" Veliko Tarnovo - oras medieval Cetate secolul XIII Arbanasi - statiune de agrement, cazare, trerase, distractie (piscine, ATV rental) Era sa uit: am socializat cu rider-ii locali (faza tare, toti erau o familie - pe bune, tatal-fiul si fica la o tura, toti aveau Honde') Frumoasa vreme ai avut ! Cool faza cu bolovanul ! Cu bulgaroaica nu ai "socializat" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Frumoasa vreme ai avut ! Cool faza cu bolovanul ! Cu bulgaroaica nu ai "socializat" ? Horia, eu eram cu prietena iar bulgaroaica era cu "tata" - prea multa "socializare" bate la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate