idulmeudemeseste Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 DE PREFERAT CAT MAI DE DIMINEATZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 DE PREFERAT CAT MAI DE DIMINEATZA pai cand ma nene, in ce zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 pai cand ma nene, in ce zi? pe 11.07.2009 adica sambata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 chiar nu gasesc macar cativa motociclisti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Pai e simplu... te duci dimineata in Petromul de la Baneasa si o sa apara ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ba da, o sa mergem mai multi sambata dimineata, dar inca nu stim exact cati or sa fim si unde ne vedem exact. Noi o sa plecam din zona Pantelimon-Titan undeva in jur de ora 9 dimineata. O sa postez aici mai multe detalii vineri seara, dupa ce stabilim ora si care suntem pentru inteput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 * eu vreau sa plec foarte de dimineata. maxim ora 8 sa ies din Bucuresti. Merg de placere, chair vreau sa mai stau pe drum, inainte de Predeal..., poate prin Comarnic/Sinaia umpic... cine se scoala de dimineata..., ma gaseste la un peco prin Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Eu o sa plec pe dupa-amiaza cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Eu zic, din experienta, ca mai bine stabilim un loc de intalnire prin Otopeni. De obicei, noi ne intalnim la plecari in benzinaria Mol, imediat dupa McDonaldsul din Otopeni (cum treci de pod imediat pe dreapta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Vineri 10.07 - intr-e orele 19 - 20 plecare din Bucuresti. Merg sa fiu acolo in 1,5 ore. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) sambata vin si eu . unde si cu cine ?!? P.S. : eu ma intorc seara ( sper ) depinde cum este atmosfera Editat Iulie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 cred ca ar fi foarte bine pt toata lumea undeva pe la 7:30 - 8 sa ne vedem la o benzinarie. nu-mi place sa scriu , de preferat ar fi sa dati un bip la 0732255500 si sa stabilim mai exact CINE VINE LA 7:30LA BENZINARIA MOL DIN OTOPENI ??? SAU CINE VINE CU ALTE PROPUNERI??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Suntem cativa care plecam de vineri. Asa ca cine vrea sa ne insoteasca este asteptat la ora 10 in prima parcare de pe DN de dupa Biker's Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Suntem cativa care plecam de vineri. Asa ca cine vrea sa ne insoteasca este asteptat la ora 10 in prima parcare de pe DN de dupa Biker's Otopeni. tu vb de ora 10AM nu 10PM nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 tu vb de ora 10AM nu 10PM nu ? 10 = AM, 22 = PM Da, e vorba de 10 dimineatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 10 = AM, 22 = PMDa, e vorba de 10 dimineatza. nu-ti cunosc modul de exprimare si pregatirea intelectuala asa ca am vrut sa ma asigur. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) crede-ma ca nu sunt genul care face pe desteapta.....asa ca daca poti sa vii de dimineatza, te asteptam. Editat Iulie 9, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 10 e devreme rau... io voiam pe la 12... cati sunteti? viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 cred ca o sa ne strangem pe putin 10-15. Viteza de croaziera ...nu stiu...avand in vedere ca vor fi vitezane, touring-uri si choppere.....probabil ca la un 140 maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 Cui ii face placere sambata dimineata la 7:30 sa vina la benzinaria Mol, imediat dupa McDonaldsul din Otopeni (cum treci de pod imediat pe dreapta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Hai sa fie ora 7, cu plecare la maximum 7.15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mnk Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 uff... sunteti foarte matinali pt o zi de sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Noi, cativa, plecam sambata la 9.30 din benzinaria Mol din Otopeni (imediat dupa McDonalds). Sa va luati de ploaie la voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegaso98 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 pentru vineri ora 18 . in benzinarie rompetrol otopeni, ne strangem cativa ... viteza max 100 ca sunt si incepatori printre noi . Respect si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate