topo Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Astazi in jurul orei 22 am trecut pe b dul Ion mihalache unde am vazut un multa lume stransa,o motocicleta (suzuki sv)cred cu nr b ..CUY.....arata cam nasol masina ,sper motociclistul sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 am trecut si eu pe acolo si din ce spuneau prietenii motoretistului, baiatul era cat de cat OK la spital....nu am mai stat ca era vanzoleala mare...motociclistul avea si un sofer din spatele lui, martor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Salutare! Pe baiat il chema Laurentiu.Din pacate a murit pe masa de operatie, din ce am inteles de la medici avea ficatul spart.Operatia decurgea bine dar deocamdata nu stiu ce s-a intamplat.O sa revin cu detalii. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Salutare! Pe baiat il chema Laurentiu.Din pacate a murit pe masa de operatie, din ce am inteles de la medici avea ficatul spart.Operatia decurgea bine dar deocamdata nu stiu ce s-a intamplat.O sa revin cu detalii. Odihneasca-se in pace! de ficat spart nu am mai auzit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Sincer nici eu, asa mi-a zis un brancardier, dar prea putin mai conteaza acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nici nu mai stiu ce sa scriu. Sincere condoleante si Odihneasca-se in pace. azi sunt 3 ani de cand bunul nostru prieten Mario a trecut in lumea celor drepti, din cauza unei soferite neatente. M deschis topicul accidente si vad 2 accidente mortale ieri, unul a lui Laurentiu(R.I.P.) si unul pe autostrada. Ma ingrozesc deja de fiecare data cand ma urc pe motor. Oare nu se mai termina odata lista asta neagra? Conduceti preventiv, si mai usor cu viteza. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 R.I.P . Am ajuns aseara cand deja il luasera pe baiat. Impactul a fost tare urat(asta dupa aspectul masinii si motocicletei), echipament am inteles ca nu avea.. Din ce mi-am dat seama, el venea pe linia de tramvai, intre sine, iar din drapta a tasnit un matiz, care vroia sa faca stanga. Probabil din cauza vitezei nu a mai reusit sa evite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) In spatele lui era un vecin de al sau care zice el, nu avea mai mult de 60km/h. Acum nu garantez, nu mi se pare impact de 60km/h la cum aratau ambele vehicule.Poate daca avea echipament avea o sansa in plus. Editat Iulie 17, 2009 de s3r8an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 In spatele lui era un vecin de al sau care zice el, nu avea mai mare de 60km/h. Acum nu garantez, nu mi se pare impact de 60km/h la cum aratau ambele vehicule.Poate daca avea echipament avea o sansa in plus. [/quote Putin probabil, masina era foarte botzita. Am inteles ca se taiase oricum destul de tare pe piept, genunchi...Ce m-a frapat era ca posesorul matizului ridicase capota si-si evalua pagubele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Ce m-a frapat era ca posesorul matizului ridicase capota si-si evalua pagubele. Asa se intampla de obicei din pacate... Am vazut si eu acum vreo 3-4 ani un accident in care un motociclist mergea incet pe banda 2 si unul cu Dacia SuperNova (cred) a iesit fara sa acorde prioritate de pe o strada laterala direct pe banda 2, si motociclistul nu a mai avut cum sa-l evite si l-a lovit in aripa stang aa masinii, a fost aruncat, la fel si motocicleta, si a avut mare noroc ca nu a cazut motocicleta peste el. A incercat sa se ridice in picioare si s-a prabusit jos, dupa care a venit ambulanta sa il ia. In acest timp soferul isi evalua pagubele masinii, nu-l interesa ce a patit motociclistul. Am fost surprins placut ca un politist motociclist a aparut in viteza mare la mai putin de 1 minut, era intr-o intersectie din apropiere, dirija circulatia, si a auzit cand s-a intamplat. Scuze de offtopic, am fost foarte afectat atunci de acest accident, cu toate ca nu eram (si nici acum nu sunt) motociclist sau posesor de permis A, ci doar de B (de vreo 13 ani si ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaKiLLeR Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Laurentiu E vecinul meu si-l cunosc de cand era mic, baiat bun, pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Odihneasca-se `n pace .... NU AM CUVINTE IMI ERA PRIETEN ! IN FIECARE AN PIERD CATE 1 PRIETEN ...SPER SA FIE ULTIMUL ! R.I.P - Laurentiu R.I.P - Luci Editat Iulie 17, 2009 de Abused Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Din cate am inteles era coleg cu mine la aeroport. Plecase de la munca. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faur Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Imi pare nespus de rau...aproape in fiecare zi mor tineri... Odihneasca-se in pace... Editat Iulie 17, 2009 de faur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) nasol bucurestiu' ala , cel putin traficul , nu zic ca in orasul in care locuiesc nu se circula haotic, insa ... nici chiar asa frate !!! in fiecare zi e un topic nou si sa nu uitam ca mai sunt si accidente de care nu se afla pe forum ... Nu pot spune mai mult decat ca imi pare rau ca inca un motociclist a avut de suferit, ba chiar a murit ... :| trist .. Editat Iulie 17, 2009 de wally08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 dumnezeu sa-l ierte. astia nu mai sant atenti deloc la noi. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Ne bucuram ca nu am avut atatea accidente cu morti anul asta in comparatie cu anul precedent in Bucuresti, ca soferii au inceput sa fie nitel mai constienti ca exista motociclisti in trafic si apare o faza din asta care iti rupe inima in doua. Odihneasca-se in pace saracul baiat. Putea fi oricare dintre noi, nici nu imi dau seama daca se mai putea face ceva intr-un asemenea context. Si in mine a intrat unul recent de n-am mai apucat sa pun frana, asa rapid s-a intamplat... Dar unii scapa si altii isi dau viata din cauza unor criminali... Ce nenorocit si ala cu conserva daca e adevarat ca il durea undeva de ce a facut! Of, Doamne... Nici nu vreau sa ma gandesc ce simte familia... Daca putem ajuta cu ceva, poate ne spun, daca mai au putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 poate pune cineva o poza cu baiatu ?....eu stau in zona si ma gandesc ca il cunosteam, cu toate ca motoru nu imi spune absolut nimic. odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Soferul masinii locuia chiar pe strada de pe care a iesit fara sa se asigure.Era cunoscut printre vecini drept un dereglat mintal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 RIP... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Putea fi oricare dintre noi Sincer acum, in ultimele 6 luni, de cate ori ai depasit o coloana pe linia de tramvai cu mai mult de 20 km/h peste viteza coloanei ca sa poti spune asta? Riderul sa se odihneasca in pace, restul sa invete ce e de invatat de aici daca nu vor sa il urmeze. Editat Iulie 17, 2009 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Aici in cartier s-a auzit c-ar fi murit si soferul... ... Si eu sunt tot din cartier ... CUY imi pare cunoscut, dar parca nu pe Suzuki SV. Stie cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nu a murit nici un sofer ... aberatii de cartier .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate