Jardi Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 http://www.roadanddirt.com/Pics/friends/bu...e/BusaKyle.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 E super dar mi se pare dubios ca are numai un disc de frana pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 E super dar mi se pare dubios ca are numai un disc de frana pe fata. Asta am observat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 E doar o japoneza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 frumoasa si periculoasa,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Fiecare cu gustul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Hayabusa e super misto, mie imi place la nebunie........175 cai.......... [pe sufletul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 E customizata in USA de aceea are un singur disc de fransa sa se vada stralucirea ) pe care o pun cu mult crom Parerea mea este ca e prea cioparita nu mai are nimic sportiv in ea dar deh... nu ma bag ca oricum nu pot sa zic ca mor dupa acest model de moto. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Laser frate.......dupa cum ziceau unii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Asta imi place si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 E customizata in USA de aceea are un singur disc de fransa sa se vada stralucirea ) pe care o pun cu mult crom Parerea mea este ca e prea cioparita nu mai are nimic sportiv in ea dar deh... nu ma bag ca oricum nu pot sa zic ca mor dupa acest model de moto. Succes. nu iti place.....daaa te face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Poate-l face pe loc drept. Dar la prima curba, facatura aia de Hayabusa va ramane muuuuullt in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Poate-l face pe loc drept. Dar la prima curba, facatura aia de Hayabusa va ramane muuuuullt in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Poate-l face pe loc drept. Dar la prima curba, facatura aia de Hayabusa va ramane muuuuullt in spate. ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Aia nu e Busa frate, e cel mai rapid chopper construit vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 O fi ia rapida..dar pe langa ca e lunga din fabrica,astia or lungit'o si mai mult (deh..nu mergea fara NOS).Pe langa langa asta,are atata crom pe ea ca daca bate soarele,nici nu te poti uita la ea.Aia nu mai e sport-bike..aia e show bike.Facuta pentru vitrina si nu pentru sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 O fi ia rapida..dar pe langa ca e lunga din fabrica,astia or lungit'o si mai mult (deh..nu mergea fara NOS).Pe langa langa asta,are atata crom pe ea ca daca bate soarele,nici nu te poti uita la ea.Aia nu mai e sport-bike..aia e show bike.Facuta pentru vitrina si nu pentru sosea. exact am mai vazut un r1 de genu asta, nu avea nici lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 exact am mai vazut un r1 de genu asta, nu avea nici lant Pai daca nu a avut si bani de lant ,ce sa-i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 ce maniaci. totusi, gusturile nu se discuta. sau da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 o tiganeala de motocicleta, doar americanii puteau sa aduca moda bling-bling-urilor si la motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate