tiptil1 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 pai la cat de veche e daca o mai si turez ma duc pe jos acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Atunci e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 In principiu , ne intalnim cativa sambata la Arc , la 9.00 - 9.30 , pentru o scurta deplasare la Breaza , cu posibilitate de intoarcere pe Cheia.... Cine este doritor , ne vedem la Arc... Ok, o sa vin si eu sambata la 9:00 la Arc. ne vedem acolo toti. Salz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Eu nu pot sa mai vin sambata....o sa vin vineri...da unde ne intalnim(vineri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pana acum am cam lipsit de la astfel de intruniri dar acum o sa fac tot posibilul sa vin,sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Abia astept sa beau o tuica cu domn Nae si vreo doua trei tuici la intrare...si apoi......o sa ma trezesc acasa duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Abia astept sa beau o tuica cu domn Nae si vreo doua trei tuici la intrare...si apoi......o sa ma trezesc acasa duminica Sa inteleg ca nu ma bagi in carti Hasuleeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Sa inteleg ca nu ma bagi in carti Hasuleeeee Pedros, dar tu faci fata? Ai grija ca va fi toata gasca vesela prezenta! Mesaj completat Cine stie cu ce copaci ne facem prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Am fost in recunoastere in seara asta pana la Talea, impreuna cu alti campineni; mai ca ne venea sa nu mai plecam.....cred ca o sa innebunesc maine la servici. Sfat pentru cei ce nu au mai innoptat in zona Talea/Campina/Breaza: faceti loc in bagaje si pentru cateva haine mai groase; seara este un pic mai racoare aici decat in Bucuresti spre exemplu....daca duceti lipsa de pulovere si hanorace, tuica este un surogat excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pedros, dar tu faci fata? Ai grija ca va fi toata gasca vesela prezenta! Mesaj completat Cine stie cu ce copaci ne facem prezenta iupiaiiiiiiiii, asta da veste buna , trebe neaparat sa ne vedem, e musai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 criminala pastrama la gratar, am avut timp de "una scurta" in seara asta, daca gasim si vin rece maine imi fac flotantu' pe buletin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Deja m-ati convins.Maine dimineta la doctor pentru un concediu medical ca sambata eram de munca si dupa aceea la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salutare, vin si eu la intrunire ,,, azi merg si eu sa dau o tura la Valea Talii, eu sunt deja in zona Campina si stau pana duminica cine vrea putina endureala, cunosc un traseu prin zona numita Plaiul , la 15 km de Campina eventual daca sunt doritori, ii astept in Campina daca nu vrea nimeni endureala, din Campina este un traseu ocolitor ( frumos si virajat ) spre Valea Talii Mesaj completat eu 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pmc Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salutare, vin si eu la intrunire ,,, azi merg si eu sa dau o tura la Valea Talii, eu sunt deja in zona Campina si stau pana duminica cine vrea putina endureala, cunosc un traseu prin zona numita Plaiul , la 15 km de Campina eventual daca sunt doritori, ii astept in Campina daca nu vrea nimeni endureala, din Campina este un traseu ocolitor ( frumos si virajat ) spre Valea Talii Mesaj completat eu 0722564401 Pe unde e traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pe unde e traseul ? traseul de endureala ar fi din zona Plaiul, acolo se termina drumul asfaltat, nu este un traseu cu o destinatie anume. Numai ca este o zona frumoasa acolo , drumul merge spre Dambovita. NU PUN ACCENT PE ACEST TRASEU, fiindca nu vreau sa deturnez ideea intalnirii la Valea Talii. Ma gandeam la un traseu scurt de 20 - 30 minute ( asa, de pofta ) apoi fuga la V. Talii. Traseul, putin ocolitor, despre care vorbeam mai devreme, este din Campina spre Provita de Sus apoi Occina , apoi ajungem in Breaza. Ocolirea este de aprox 20 km, dar merita, traseul este virajat, asfatlul ca pe Magheru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pleaca cineva din Bucuresti vineri la 6-7 seara? vreti sa ne cuplam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pmc Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 traseul de endureala ar fi din zona Plaiul, acolo se termina drumul asfaltat, nu este un traseu cu o destinatie anume. Numai ca este o zona frumoasa acolo , drumul merge spre Dambovita. NU PUN ACCENT PE ACEST TRASEU, fiindca nu vreau sa deturnez ideea intalnirii la Valea Talii. Ma gandeam la un traseu scurt de 20 - 30 minute ( asa, de pofta ) apoi fuga la V. Talii. Traseul, putin ocolitor, despre care vorbeam mai devreme, este din Campina spre Provita de Sus apoi Occina , apoi ajungem in Breaza. Ocolirea este de aprox 20 km, dar merita, traseul este virajat, asfatlul ca pe Magheru Pacat ca e busit drumul in Poiana Campina pana sa cotesti spre Provita. Oricum o sa incerc si eu traseul pare interesant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pacat ca e busit drumul in Poiana Campina pana sa cotesti spre Provita. Oricum o sa incerc si eu traseul pare interesant .rat nu mai este nasol, l-au reparat acum 2 saptamani eu ieri seara am ajuns in provita, e ok, ca-n palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pmc Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 rat nu mai este nasol, l-au reparat acum 2 saptamani eu ieri seara am ajuns in provita, e ok, ca-n palma Pacat ca trebuie sa plec azi din Breaza (, ce noroc am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hakkinda Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 O intindem si noi maine dimineata pe la 8-8:30 din Buc...in drum merita vazut si Sirnaville pe langa Ciolpani..o chestie cu avioane si Bunjee-jumping..uhaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salutari! exista cumva vreun loc in vreo conserva sa ma ia si pe mine + bagaj? cotizez sfertu' la benzina. Si pot sa plec din Buc pe undeva dupa 11 seara. Daca printr-o minune se gaseste...PM cu nr si sun eu sa stabilim ce si cum. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 iupiaiiiiiiiii, asta da veste buna , trebe neaparat sa ne vedem, e musai. vine pana si Teddy...in caz ca ti-era dor de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Salut, Eu plec pe la 4 juma spre Breaza. Daca mai sunt cativa pentru ora asta dati un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Maine dimineata la ora 9:00 ne adunam la arc pentru plecarea spre Breaza La 9:30 se pleaca, cine se incadreaza la ora asta e poftit sa se alature! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Salut, Eu plec pe la 4 juma spre Breaza. Daca mai sunt cativa pentru ora asta dati un pm. vin si eu daca se anunta mai multa lume la 16.30. nu cred ca as putea sa ma trezesc pt plecarea de la 9dim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate