SaK Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Bai! Ce naiba facem?Ne mai vedem si noi odata? Pai... sa vedem... Sa dezbatem un pic problema.. Nah, cand poate fiecare, de-astea... P.S.: Daca ploaia s-ar opri.. poate la mine-n cartier n-ar mai fi inundatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 Pai... sa vedem... Sa dezbatem un pic problema.. Nah, cand poate fiecare, de-astea... P.S.: Daca ploaia s-ar opri.. poate la mine-n cartier n-ar mai fi inundatie... Si a foooooooost odaaaaata soareeeeeeeeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) pentru inundatie.... deci? avem curaj? Editat Mai 14, 2010 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Azi, pe la autogara Filaret am trecut eu cu Violeta printr-o ditamai baltoaca. Nu aveam ce face, era cat ambele benzi de lata, se facuse o veritabila balta. Mai nasol a fost ca am prins rosu la semafor si a trebuit sa ma murez un pic in apa aia infecta, care ajungea cel putin pana aproape de glezna. E o placere Bucurestiul, zau (apropos, P-ta Constitutiei e gatuita, vreo doua benzi cred sunt inchise, pregatiri asidue pentru concert). Excursionati pe undeva maine poimaine? axicos, te rog sa pui traseul modificat pentru saptamana viitoare, cand ai ragaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 maine nu ploua? sa verific vremea.... sau sa ma consult cu un indian american Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Pana la urma, se mai intalnesc viragistii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Iulie 31, 2010 Autor Share Postat Iulie 31, 2010 Pana la urma, se mai intalnesc viragistii? Cei care au venit s-au "intalnit". Invitatii au fost, viragisti am tot vazut in trafic, dar se pare ca posesorii de virago sunt o specie solitara, care nu se strang in stoluri mari. Dar uite asa s-a nascut (nu facut) ICG. /index.php?showtopic=510968 P.S. Mersi ca tinem thread-ul asta in top. Poate mai vede un viragist, doi, 100.000 si o sa fie o intalnire maaaaaare a viragistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Cei care au venit s-au "intalnit". Invitatii au fost, viragisti am tot vazut in trafic, dar se pare ca posesorii de virago sunt o specie solitara, care nu se strang in stoluri mari. Dar uite asa s-a nascut (nu facut) ICG. /index.php?showtopic=510968 P.S. Mersi ca tinem thread-ul asta in top. Poate mai vede un viragist, doi, 100.000 si o sa fie o intalnire maaaaaare a viragistilor. Pai nu vrei tu sa dai primele informatii referitoare la 14-15 august? Poate se mai lipeste vreun viragist. Sau viragista, nah. Si pe topicul alalalt, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Sal! M-as baga si io la o plimbarica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Cei care au venit s-au "intalnit". Invitatii au fost, viragisti am tot vazut in trafic, dar se pare ca posesorii de virago sunt o specie solitara, care nu se strang in stoluri mari. Dar uite asa s-a nascut (nu facut) ICG. /index.php?showtopic=510968 P.S. Mersi ca tinem thread-ul asta in top. Poate mai vede un viragist, doi, 100.000 si o sa fie o intalnire maaaaaare a viragistilor. Asta am remarcat si eu, da' putem incerca sa ne unim stolurile macar o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Ahoi! Tot am urmarit topicul asta, dar niciodata inca nu am reusit sa ma conformez si sa participsi eu ! Am observat ca pe 14-15 august vreti sa faci intalnirea, eu pe 14 merg pana la Zalau la niste prieteni motociclisti si pe 15 la Iron Maiden la Cluj, in concluzie o ratez si pe asta. Eu va doresc asfalt uscat si sper ca la urmatoarea sa particip si eu. Numa bine si toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 Bun, Atunci cum vi se pare 21-22 August, ca sa se potriveasca "orarului" pentru a doua excursie Virago & Co de anul trecut? Sa spuneti cine vrea ca sa vedem pe unde o sa umblam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Oamenii aia acolo vorbesc de blonde si de baute, nici vorba de intalniri de viragisti Pana una-alta, hai duminica asta pe Transalpina, trag speranta c-o fi uscata dupa atata canicula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 Oamenii aia acolo vorbesc de blonde si de baute, nici vorba de intalniri de viragisti Pana una-alta, hai duminica asta pe Transalpina, trag speranta c-o fi uscata dupa atata canicula. Care blonde, care baute? Sunt blonde si baute? Duminica eu lucrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 2013 here we come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 primiti si cu dragstaru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 2013 here we come Unde? Cand? Cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate