doisprezece Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 this is fun Stai.... nici n-a inceput!!!! Putzintica rabdare... si il facem "outsider".... Las' pe mosu... Nesimtirea are o limita.... Mesaj completat Stai.... nici n-a inceput!!!! Putzintica rabdare... si il facem "outsider"....Las' pe mosu... Nesimtirea are o limita.... Corectia corporala vine la urma.... Si nu mai dureaza mult pana la.... "Make love, not war!" Mesaj completat Stai.... nici n-a inceput!!!! Putzintica rabdare... si il facem "outsider"....Las' pe mosu... Nesimtirea are o limita.... Corectia corporala vine la urma.... Si nu mai dureaza mult pana la.... "Make love, not war!" Mesaj completat fa orice e necesar ca sa-mi captezi atentia. suna-ma,scoate-ma la cafea. (Hai sa nu poluam topicu asta) Exista PM daca vrei sa te bucuri de atentia mea neaparat. Insider... Puishor mama.... Putem sta pana cand vrei tu... sau cat mai poti... Un sfat prietenesc, schimba-ti pasiunea... Te poti apuca de gradinarit! spre exemplu..... stai cu fundul in sus si cine stie... Somn usor si vise placfute! Noi vom veghea asupra ta! Mesaj completat INSIDER!!!!!! Dormi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 cam multa caterinca si mult misto pe sectiunea IASI. ar trebui sa fim un exemplu pentru celelalte comunitati si sa fim reprezentatii moldovei. din cate citesc eu pe aici... se duce de rapa tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Stai.... nici n-a inceput!!!! Putzintica rabdare... si il facem "outsider".... Las' pe mosu... Nesimtirea are o limita.... Mesaj completat Corectia corporala vine la urma.... Si nu mai dureaza mult pana la.... Preeea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doisprezece Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 cam multa caterinca si mult misto pe sectiunea IASI. ar trebui sa fim un exemplu pentru celelalte comunitati si sa fim reprezentatii moldovei. din cate citesc eu pe aici... se duce de rapa tot. NOTA 4 , Stai jos..... Nu e caterinca.... E pe bune... Nu ne face cinste acest... individ cu VTR-ul lui galben care se crede superior noua.... Toate au o limita... macar de bun simt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 NOTA 4 , Stai jos..... Nu e caterinca.... E pe bune... Nu ne face cinste acest... individ cu VTR-ul lui galben care se crede superior noua.... Toate au o limita... macar de bun simt... 51% cred ca esti insider, si 49% cred ca esti vreun iubit al vreunei fete de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doisprezece Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Preeea tare Imi cer scuze eu pentru acest magar..... Bun venit in club si asfalt uscat! Insider e Outsider... Mesaj completat 51% cred ca esti insider, si 49% cred ca esti vreun iubit al vreunei fete de pe aici. De cate procente crezi ca sunt "insider", atatea (ce nu-ti doresti tu)....... sa ai (unde nu-ti doresti tu).......????? Facem pariul? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdyD Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 luati-va o camera, discutia incepe sa devina penibila iar voi sunteti intr-un topic in care se discuta despre cu tot altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 hai primavara hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 hai primavara hai Stie careva cam pe cand se anunta vreme mai buna? speram ceva pe februarie? ceva 10 - 13 - 15 grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 3, 2010 Autor Share Postat Februarie 3, 2010 Stie careva cam pe cand se anunta vreme mai buna? speram ceva pe februarie? ceva 10 - 13 - 15 grade? de la jumatea lui mart incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 de la jumatea lui mart incolo Glumesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Cli(s)ma ... estimativa pe urmatoarele doua luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Cli(s)ma ... estimativa pe urmatoarele doua luni cred ca e vraja... adica pe zi ce trece seincalzestE? nu ai vazut ca au fost si -27 si apoi o fost si 0 gradE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 pai nu asa e logic ca vine primavara ... pe zi ce trece sa se incalzeasca.... si am zis sunt estimative luate de pe un site nu le-am desenat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 acuma un an pe 6 februarie erau cca. 16 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 dar iarna trecuta nu a fost asa apriga ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 na ca a venit si primavara cu vreo 10 grade asa.... sper ca la sf saptamanii viitoare sa apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NoMaam Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 dar iarna trecuta nu a fost asa apriga ca asta Da, si asta e numai si numai din cauza incalzirii globale. Numai la ea imi statea gandul la -27 de grade Acum on-topic, am inceput sezonul de sambata trecuta, a fost excelent de iesit, azi ies iar. ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 sunteti niste neseriosi.... eu inca nu am inceput nici un sezon... mai am de asteptat putin... sper ca nu mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Ma gandesc cu drag la ziua cand am sa iau primul salariu si o sa imi fac asigurarea Editat Februarie 27, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdyD Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Banutii trebuie sa vina pe zilele urmatoare asa ca abia astept sa imi fac si eu RCA ul. Deja am vazut lumea ca se plimba si nu prea mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 si eu am iesit saptamana trecuta la sfarsit...a fost excelent! ne vedem la strasse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 salutare la toata lumea !!! nou in bransa...pe o honda 750 VT Ace ... multumiri pe aceasta cale lui orestte pentru motorul luat de la el !!! .... Radu este numele meu , casatorit cu doi daunatori (copii) 34 ani , militian ... neconformist ... sa ne vedem cu bine pe strasse !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 salutare la toata lumea !!!nou in bransa...pe o honda 750 VT Ace ... multumiri pe aceasta cale lui orestte pentru motorul luat de la el !!! .... Radu este numele meu , casatorit cu doi daunatori (copii) 34 ani , militian ... neconformist ... sa ne vedem cu bine pe strasse !!! Bine ai venit Radu!.. La cat mai multi kilometri frumosi ! ... sa stii ca aveam nevoie de ceva ''militieni'' nonconformisti in randul motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Bine te-ai alaturat comunitatii... iti doresc cat mai multi km fara incidente... remember... PARTEA CAUCIUCATA IN JOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate