barirulz Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Se pare ca a fost un accident mortal in data de 15 iulie pe care nu l-a mentionat nimeni,l-am gasit intamplator cand navigam pe net. http://www.adevarul.ro/rss/articol/brasov-...ent-rutier.html Sa-i fie tarana usoara. Editat Iulie 26, 2009 de barirulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 RIP altu fara permis.oricum asta de a murit intrecea orice limita a bunului simt adica nu avea permis pe nici o categorie.RIP Mesaj completat RIP altu fara permis.oricum asta de a murit intrecea orice limita a bunului simt adica nu avea permis pe nici o categorie.RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Daca poza este de la accident, in poza se vede destul de clar ca nu este vorba despre vreun motor, acela este clar un scuter. Daca e pe bune articolul, Rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Daca poza este de la accident, in poza se vede destul de clar ca nu este vorba despre vreun motor, acela este clar un scuter. Daca e pe bune articolul, Rip. Daca poza este de la accident, inseamna ca brasovu s-a mutat in state... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Poza nu e de la accident. Eu stiam de accident dar nu am vrut sa postez aici pentru ca majoritatea nu il vor lasa sa se odihneasca in pace: "selectie naturala", " asa ii trebuie", etc. Nu avea echipament, era incepator, motor puternic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barirulz Postat Iulie 26, 2009 Autor Share Postat Iulie 26, 2009 Poza nu e de la accident. Eu stiam de accident dar nu am vrut sa postez aici pentru ca majoritatea nu il vor lasa sa se odihneasca in pace: "selectie naturala", " asa ii trebuie", etc. Nu avea echipament, era incepator, motor puternic . Multumesc ca ai lamurit situatia.Despre morti,numai de bine.Dar,asa de curiozitate,era singur la parinti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Sincer, nu stiu. Mie mi-a spus o prietena despre el. Saraca plagea dupa el si am tras concluzia ca mai bine nu pun aici , pentru ca aici nu sunt oameni , sunt doar Rossi din Romania care sunt perfecti din toate punctele de vedere. In plus, daca ea vedea Reply-urile de aici , mai rau se intrista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blizz Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Sincer, nu stiu. Mie mi-a spus o prietena despre el. Saraca plagea dupa el si am tras concluzia ca mai bine nu pun aici , pentru ca aici nu sunt oameni , sunt doar Rossi din Romania care sunt perfecti din toate punctele de vedere. In plus, daca ea vedea Reply-urile de aici , mai rau se intrista. Foarte ciudat. Mai exista si oameni pe forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Foarte ciudat. Mai exista si oameni pe forumul asta. Exista, dar sunt mult prea putini. Ontopic: Sa ii fie tarana usoara baiatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Foarte ciudat. Mai exista si oameni pe forumul asta. Doar ca ei nu posteaza la accidente R.I.P. pt baiat Editat Iulie 27, 2009 de Weeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate