borissjohn Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Revenim si cu un set de reguli de bun simt credem noi. Reguli: Este interzisa ruperea de crengi, scoarta sau frunze din copacii aflati in padure. ce ma, suntem capre?!?!?!? presupun ca exista o baza pentru aceasta regula, dat fiind experienta de anul trecut, dar a sunat haios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Zuper tare! Daca se vor respecta regulile astea va fi cred eu, cea mai tare intrunire care a avut loc prin zona asta pana acu Este si intotdeauna va fi cea mai tare intrunire din aceasta zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Imi anunt si eu venirea mai ales ca m-a sunat prietenul meu Mendoza sa bem o bere sau mult mai multe impreuna pentru ca la Mamaia nu a prea avut timp fiind implicat in organizare.Abia astept sa il revad si poate ca organizati voi concursul cu ETILOTESTUL deoarece la Mamaia "M-AM PREGATIT" ( ) degeaba pentru ca nu s-a mai tinut concursul.Sa ne vedem sanatosi si sa avem vreme frumoasa! la mai mare nea Dumi ! ne vedem pretty soon cu palinca si berea in manutze. am sa vb cu baietii de la malul marii negre sa faca demersuri in vederea sustinerii testului cu...ETILOTESTUL. NU PROMIT NIMIC....poate!!! ce ma, suntem capre?!?!?!?presupun ca exista o baza pentru aceasta regula, dat fiind experienta de anul trecut, dar a sunat haios suuuper tare ! ati ascultat BALADA CAPRII a celor de la ZOB ? E TAAAARE ! auzi tu....CE MAH , SUNTEM CAPRE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 venim si din braila cativa ......ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 multumesc mult pentru cadoul facut sufletului meu de sudist ca sa joc un hold'em in timp ce i-mi cinta bunul meu prieten si coleg de banca, minunatul Tzetze deci ma inscriu la turneul de Texas numai un baby pork ribs facut low and slow mai lipsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hendrix Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 numai un baby pork ribs facut low and slow mai lipsea eh, dane sa stii ca la cerinte catre comercianti am fost mai din sud-estul european..am cerut sa existe sarmale si ciorba in oferta pe langa ce au avut anul trecut (si nu au fost doar gratare nici atunci). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Dupa ce am analizat un pic situatia.......dau......ALL IN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Ti-ai scos la iveala "your pokerface"? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Pana acu' se pare ca vremea tine cu noi.... meteo Paulesti 4 days left Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 24, 2009 Autor Share Postat August 24, 2009 Revenim cu imaginea tricoului ce va fi ca premiu la tombola tricou semnat de mosu Doroftei. Mesaj completat precizam ca este unul din premiile oferite. Mesaj completat Allaturi de alte premii surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Obsesia mea... ce marime e tricoul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 http://www.motorul.ro/bike-fest-ii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 25, 2009 Autor Share Postat August 25, 2009 Retro & Clasic. Cromat & Stilat. Un singur premiu din două bucăți. O pereche. Marele premiu al tombolei Bike Fest de anul acesta consta intre altele si intr-o pereche de casti BrainCap autografiate de nimeni altul decat “moÂşu” Leonard Doroftei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hendrix Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 boris, o sa fie un L un Xl si un XXL. la tombola vor castiga 3 persoane. Conditia principala e sa raspunda in maxim 1 minut dupa ce i se striga numele (cu alte cuvinte in momentul tombolei, sa se afle in zona scenei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Count me in cu 10 bilete ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Count me in cu 10 bilete ))) Ce sa faci cu biletele? Nu intelegi ca au doar pana la XXL? ...si nu pana la X3L? Sau vrei sa-l faci cadou (mie bunaoara)? In alta ordine de idei, vremea se anunta in continuare buna meteo link....asa ca draga Oase, daca te vad ca faci vreun dans mai dubios zau ca dau foc la ceva prin Baicoi Editat August 25, 2009 de Viipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) OK, anul trecut nu am fost, dar vin anul asta! ... Imi voi insfaca mobila mea casa, sac de dormit si ... voi fi acolo de vineri pana duminica. Sper ca totul sa fie ok si sa simtim fenomenul ce ne-am dedicat - motociclismul. ... Alles Gutte zum ... @viipuri: era misto sa numiti clubul YOU-BALL RC ! Editat August 25, 2009 de U R S U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Ce sa faci cu biletele? Nu intelegi ca au doar pana la XXL? ...si nu pana la X3L? Sau vrei sa-l faci cadou (mie bunaoara)? In alta ordine de idei, vremea se anunta in continuare buna meteo link....asa ca draga Oase, daca te vad ca faci vreun dans mai dubios zau ca dau foc la ceva prin Baicoi Ba n-am prea inteles ce dracu zici, tu adu tzuica aia vineri si mai vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ba n-am prea inteles ce dracu zici, tu adu tzuica aia vineri si mai vedem noi Traducere: 1.Tricoaiele nu e bune de tine; tu = baiat de traba (n-am crezut ca o sa zic asta vreodata...pff) => cadou la prieteni; PS: in ultima instanta incerc sa-i mituiesc pe cei de HR sa-ti dea L in caz ca vei castiga.... 2. Teoretic va fi soare in w/e. Daca Oase invoca ploaia incerc sa-l chem la servici. 3. Tuica+7:55;28/8=jale; .....48h30' remaining @URSU: initial ne gandisem la BaiDomnule RC dar cluburile prahovene prietene din Buda si Gura Beliei s-au impotrivit...asa ca asteptam sa ne unim cu orasul vecin Floresti pentru crearea unui acronim de mare inspiratie (primele 3 litere de la vecini si ultimele 3 de la noi). Te tinem la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) AMR 2 zile Editat August 26, 2009 de milica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Bai Mariusica,treaba cu tuica mi se pare in regula,dar cu datul foc la ceva.....ma doare in pipota...sunt in concediu de azi . si apropo ce ai cu boriss? este un atlet desavarsit.... . Cu ploaia stai linistit,nu voi face niciun dansul norilor....nu am forta singur...trebuie sa fiu cu Tase sa iasa ceva...si oricum nu mi-as dorii! Ne vedem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Bai Mariusica,treaba cu tuica mi se pare in regula,dar cu datul foc la ceva.....ma doare in pipota...sunt in concediu de azi . si apropo ce ai cu boriss? este un atlet desavarsit.... . Cu ploaia stai linistit,nu voi face niciun dansul norilor....nu am forta singur...trebuie sa fiu cu Tase sa iasa ceva...si oricum nu mi-as dorii! Ne vedem..... Respect pt faza cu atletul, mai putin pt emoticoane, sunt convins ca ti-au scapat ) Traducere:1.Tricoaiele nu e bune de tine; tu = baiat de traba (n-am crezut ca o sa zic asta vreodata...pff) => cadou la prieteni; PS: in ultima instanta incerc sa-i mituiesc pe cei de HR sa-ti dea L in caz ca vei castiga.... total de acord, da nu stiu unde te incadrezi tu la faza asta; mda, Flocoi R.C. suna intr-un mare fel, mai bine pui M.C. si incerci sa devii chapter la Hells Angels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Frumos anul trecut, venim si anul asta. Bem!!! Da'la oamenii mai mici care nu au crescut destul nu va ganditi sa le faceti tricouri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hendrix Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 OPTIUNI CAZARE PAULESTI: “Perla” – 0728 967 236 Doamna Camelia. Capacitate: 8 camere, 16 locuri. 120 lei camera 2 paturi “La Durlescu” – 0745.905.880 – D-l Durlescu Capacitate: 18 locuri (6 camere de 2 persoane, o camera de 6 persoane) Tarife: 2 camere de 2 persoane , conditii superioare 150ron/camera/zi, 4 camere de 2 persoane - 100 ron/camera/zi. Camera de 6 persoane 200ron/zi. “SCHNITZEL HOUSE” Capacitate: 5 camere de 2 persoane din care 3 camere au pat matrimonial. Tarif: 150 RON /camera /zi. Mic dejun inclus. Contact: 0244433736 – Dna: Oana Crisan. OPTIUNI CAZARE PLOIESTI: Hotel Forum, Ploiesti, str. Gh Doja nr 215A ; tel 0244/595628 sau 0244/406600 Preturi valabile in perioada: 05-02-2009 / 05-02-2010 Tip camera Numar camere Capacitate(nr. pers) Pret/noapte Double in regim single 43 1 114,00 RON / camera Camera double 43 2 124,00 RON / camera Apartament 4 2 170,00 RON / camera Hotel Tiara *** Ploiesti Adresa: Str. Tache Ionescu Nr. 6 100022 Ploiesti - PH Tel/Fax: 0040 244 590 441 0040 244 590 442 Camera single, 2 paturi sau matrimoniala toate au acelaÂşi tariff 198 RON cu mic dejun inclus Hotel "Nord" Clasat de doua stele. Capacitatea de cazare: 44 camere 100486 Ploiesti Sos. Vestului nr.31 Tel.: +40-244-516.774 Fax:+40-244-133.056 Camera 2 paturi 160 RON/noapte. plus: cazarea la 3 km de locatia festului (hotel deschis de doar 2 saptamani cu superconditii): 0755.147.503 sau 0728938625 Bugoi Georgiana sunt 4 camere de 2 persoane, 80 lei pe noapte de camera. vin de la locatie unde o sa ma si intorc in cateva minute. treaba e in toi. am cateva vesti de interes pentru participanti: berea draft 2,5 lei paharul. la comercianti se gasesc de toate (mici, carnati, frigarui, ceafa, piept de pui), pastrama de porc, hamburgeri, hamsii, si garnituri de genul cartofi prajiti, piure, cartofi taranesti, omlete, salate asortate de varza sau muraturi).de sambata dimineata vor fi si sarmale (5000 de bucati), si ciorba de vacuta numa buna pentru reveneala inainte de parada. am fugit, de abia astept sa ajung acolo. voi ce mai asteptati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Intrebare: are cineva idee cat este intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate