Sari la conținut

Accident Grav Intamplat Pe Viilor 31.03.2006


bulterieri
 Share

Postări Recomandate

Condoleatze... ce sa mai spunem? mare grija cu Viteza..mai ales in orashe! Romania nu este Usa, Germania, etc....

 

am fost in Germnaia, toti care aveau vitezane mergeau in orash cu 50km/h... aveau unde sa dea blana pe autoband!

 

Aveti f mare grija...

 

ECHPAMENT DE CALITATE LA GREU FRATILOR

 

R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 171
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dumnezeu sa-i odihneasca

Eu zic sa nu mai continuati cu viteza mare etc..in topicul asta.Trebuie sa se vorbeasca si despre asta clar,dar cred ca nu aici.AU MURIT DOI OAMENI.

Eu am avut nici 40 la ora si sunt de aproape un an in carje.

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i odihneasca

Eu zic sa nu mai continuati cu viteza mare etc..in topicul asta.Trebuie sa se vorbeasca si despre asta clar,dar cred ca nu aici.AU MURIT DOI OAMENI.

Eu am avut nici 40 la ora si sunt de aproape un an in carje.

Bafta

eu cred ca trebuie sa vb oriunde de viteza si comportament neadecvat bucurestiului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i odihneasca

Eu zic sa nu mai continuati cu viteza mare etc..in topicul asta.Trebuie sa se vorbeasca si despre asta clar,dar cred ca nu aici.AU MURIT DOI OAMENI.

Eu am avut nici 40 la ora si sunt de aproape un an in carje.

Bafta

 

 

un studiu la cercetatorilor americani si a francezi (international safety&control associations) arata ca intr un impact frontal organismul uman nu rezista la o viteza mai mare de 29,9 km ce inseamna asta :daca un om ar fi proiectat cu viteza mai mare de 29,9km/h... si oprit brusc,organele interne se deplaseaza din spatiul lor producand ruperea lor si ca atare hemoragii... un test a aratat ca la 34 km/h frontal cu toate sistemele de protectie(vb despre moto) se produce ruperea de diafragm ... chiar daca din punct de vedere exterior nu se vad leziuni ele exista... asta ar trebui sa ne puna pe ganduri serios dragi prieteni. nu suntem singuri pe strazi si chiar daca am fi tot s ar intampla tragedii deoarece multi dintre noi nu inteleg un lucru:

marile companii fabrica bolizi performanti dar nu tin cont de un lucru:omul ramane din punct de vedere structural, acelasi! daca la o masina ,motocicleta aduci tot felul de inbunatatiri ,performante, omului nu i poti face un up grade pt a fi mai performant! omului asta ii da satisfactie in viata: ceva ce stie ca nu l poate stapanii 100%. daca de maine s ar fabrica motoare super frumoase dar super puturoase,nimeni n ar mai fi interesat de ele (este cazul tuturor mijloacelor de deplasare) suntem atrasi de limite,adrenalina dar...trebuie sa ne gandim de 1000 de ori si sa constientizam pericolele la care ne expunem pe noi dar si pe ceilalti...

r.i.p. :moto: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP celor doi nefericiti. :moto:

Situatia este perfect similara cu accidentul meu, in care insa aveam cam 50/h si am mai si franat cam 3 metri..

Echipamentul e sfant, iar viteza legala ajuta enorm, sa nu uitati niciodata asta! Ar trebui sa incepem sa invatam din aceste accidente ale altora, nu doar sa dam cu RIP'ul si gata..

 

PS: DUKE, good posts!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-zeu sa-i odihneasca in pace... :moto:

 

Deja mi-e frica cand intru pe forum la sectiunea asta :moto:

 

Neacordarea de prioritate, lipsa echipamentului, viteza. Toate astea la un loc duc la nenorociri... noi trebuie sa vedem care le anulam ca sa ne marim sansele sa nu tragem paiul scurt, cum bine zicea Axa.

 

Trist... :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neasigurandu-se, probabil intra o masina in Golful acela, iar ocupantii masinii ar fi dat cu capul de parbriz, ar fi fost desfigurati, chiar cu gatul rupt daca ar fi dat cu capul de bord, Dumnezeu mai stie ce.

Chiar si cu centuri, ce, credeti ca nu-i posibil? Daca ar fi fost un Tico? E doar o piticanie de tabla subtire pe 4 roti aia.

 

Cauza? Golful care nu s-a asigurat. Sau poate ar fi fost si soferul de Golf mort, pt ca ar fi dat cu capul de stalpul central la impact si ar fi facut comotie cerebrala . Iar toate astea de ce? Pt ca nu s-a asigurat!

Vinovat? El!

 

Doamne, numai retardati au luat permisul in ultimii ani. Eu cred ca pt ei regulamentul e o chestie birocratica fara valoare, si conduc dupa cum simt traficul si mai ghicind un semn-doua, sau pt ca stiu deja strazile oarecum.

 

O banala neasigurare ce urmari tragice a avut. Eu deja vad Bucurestiul ca un loc de razboi rutier, si m-am invatat sa nu mai cred ca naivul, in civilizatia rutiera a soferilor. Nu exista din pacate asa ceva. Procentul dobitocilor pe sosea e pur si simplu prea mare!

Sa te ia dracu de Politie Rutiera, la cati ratati si incapabili ai putut sa dai permisul in toti acesti ani, cu examene usoare de doi lei, cu spagi si cu tolerarea "scolilor de soferi" de apartament!

 

Mi-e frica deja ca s-a semanat vant, iar acum noi culegem furtuna.

Atentie maxima in trafic: viteza, naivitate, sentimentul de siguranta.. toate astea zboara direct pe geam cand e vorba de traficul urban de la noi.

 

D-zeu sa-i odihneasca ... de ar fi zis "nu" ca nu avea casca si pt pasager... doamne, putea sa se evite tragedia.

Dar daca boul ala cu Golful s-ar fi asigurat... daca numai s-ar fi asigurat... conservar dobitoc... o simpla privire, si nu ar mai fi murit acei doi oameni...

of

 

Rest In Peace.

Dumnezeu sa-i odihneasca !! :moto: :moto: :moto: :moto: :moto: :moto:

 

Despre conservari...sunt multi retardati intradevar...insa sunt si mai multi aceeia care iau permisul cu bani!Platesc orele ,fara sa le faca...la examen (traseu) la fel...si uite asa apar pe drumurile tarii noi "soferi teribili" dornici sa-si etaleze "talentele" in ale condusului !!! in zilele noastre,a devenit din ce in ce mai periculos sa iesi pe drumurile tarii....fie ca esti cu motto ,fie ca esti cu masina !eu am avut anul trecut o masina (intamplarea face sa fie tot un golf ,un golf4) pe care practic am distrus-o!!nu din cauza mea ...ci din cauza unui nenorocit care mergea cu viteza extraordinar de mare (peste 160 km/h) ,care a pierdut conttrrolul si a intrat pe contrasens ,rasucindu-se si acrosandu-ma cu partea dreapta spate!.....am scapat ca prin minune doar cu niste unghii rupte si o sperietura zdravana !!..golful disturs total..

cineva spunea "viteza ucide!" corect..insa nu intotdeauana !!de ex...eu conduceam golful cu 80km h (in afara loc).....daca aveam viteza mai mare treceam pe langa dobitoc si el sis gasea sfarsitul intr-un pom !(marginea drumului intesata cu pomi)......

Este regretabil ceea ce s-a intamplat cu cei doi !! :kali: Faptul ca aceste accidente sunt tot mai fregvente ar trebui sa ne puna pe ganduri pe toti !CEva ar trebui facut vis-a-vis de asta...ceva,nu stiu ce,un fel de campanie de sensibilizare massmedia...numai prin acestia se poate face ceva..ar trebui si ceva legi insa...la felul in care lucrurile se misca in romania...cea mai buna strategie e ---Pazeste-te singur !!!

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei doi si pe noi sa ne fereasca de rau !! Amin ! !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tb sa ne ferim de prosti.un conservar te fereste el numai daca e motociclist si el.periculosi cei pe 4 roti care nu isi insusesc cele ce se invata la scoala de soferi.ASIGURA-TE...inainte de manevra,de schimbarea directiei...etc.totusi este prea tarziu pt orice fel de comentarii... R . I . P .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce s-a scris despre accident. Multumiri celor de le Antena1.

 

Douã persoane au murit ºi o alta a fost rãnitã într-un accident în

Capitalã

 

 

 

BUCUREªTI, 1 apr (MEDIAFAX) - Douã persoane au murit ºi o alta a fost rãnitã, vineri seara, într-un accident rutier produs în Bucureºti, ca urmare a neatenþiei unui ºofer care a plecat din locul de parcare fãrã sã se asigure, informeazã Poliþia Capitalei.

Vineri, în jurul orei 20.00, Mihai R. (27 de ani), din judeþul Caraº-Severin, ºi-a parcat autoturismul Volkswagen Golf pe ºoseaua Viilor - pe sensul de mers dinspre Piaþa Eroilor Revoluþiei cãtre strada Constantin Istrate.

Potrivit Poliþiei, la plecarea de pe loc nu s-a asigurat ºi nu a acordat prioritate vehiculelor, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletã Honda, condusã de bucureºteanul Adrian C. (28 de ani) ani,

care rula pe ºoseaua Viilor dinspre Piaþa Eroii Revoluþiei.

În urma ciocnirii, au murit motociclistul ºi pasagerul care rula pe motocicletã, Constantin M. (32 de ani), care nu purta cascã de protecþie.

Totodatã, a fost rãnitã în zona feþei buzoianca Silvia S., pasagerã pe locul din dreapta faþã a autoturismului Volkswagen. Poliþiºtii au stabilit cã în momentul impactulului pasagerii din autoturism nu purtau centuri de siguranþã.

Dupã accident, tânãrul din Caraº Severin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind "zero".

Poliþia Capitalei avertizeazã cã încãlzirea vremii face sã creascã numãrul de motociclete în trafic, ceea ce presupune o perioadã de acomodare pentru ºoferii autovehiculelor. Cei de la volan nu sunt obiºnuiþi, încã, sã vadã în trafic motocicletele, nu apreciazã corect distanþa la care acestea se aflã ºi nici viteza lor de deplasare sau pur ºi simplu nu le observã, aratã sursa citatã.

Din analizarea evenimentelor rutiere în care au fost implicaþi conducatorii de autovehicule pe douã roþi, a rezultat cã cele mai multe dintre acestea s-au produs atunci când au rulat cu vitezã superioarã ºi au fost acrosaþi de autoturisme ai cãror conducãtori auto nu i-au observat în oglinda retrovizoare ori care nu s-au asigurat la schimbarea direcþiei de mers.

În aceste condiþii, susþine Poliþia Capitalei, accelerãrile excesive, conducerea motocicletei între benzile de circulaþie ori cu o vitezã mult mai mare decât cea legalã creeazã premisele producerii unor accidente de

circulaþie.

 

 

011017 GMT apr 06

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP celor doi nefericiti. :moto:

Situatia este perfect similara cu accidentul meu, in care insa aveam cam 50/h si am mai si franat cam 3 metri..

Echipamentul e sfant, iar viteza legala ajuta enorm, sa nu uitati niciodata asta! Ar trebui sa incepem sa invatam din aceste accidente ale altora, nu doar sa dam cu RIP'ul si gata..

 

PS: DUKE, good posts!

Foarte adevarat Strumfule! Oricum multi soferi lasa de dorit...

Sincere condoleante familiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De remarcat:

1. comunicatul Politiei Rutiere stabileste cu claritate vinovatia; cei care mancau bors ca se va face si se va drege ar fi bine sa inteleaga ca Politia incearca sa isi faca datoria; ce nu face Politia e actiunea de PREVENIRE, cum ar fi sanctionarea vitezomanilor, a celor ce merg nerespectind reguli de baza (semnalizare, asigurare, adica acele chestii "mici" si importante), a celor ce merg fara casca, a celor ce merg pe motociclete mai mari decit le permite virsta si experienta, conform legii. De asemenea, in comunicat nu se face nici o referire la viteza motociclistului ... conform legislatiei, nici n-ar avea de ce; dar stau si ma intreb agentii aceia veniti la fata locului ce-or gindi cind saptaminal merg la spectacol cu singe pe asfalt? cumva asta ...

2. "Situatia este perfect similara cu accidentul meu, in care insa aveam cam 50/h si am mai si franat cam 3 metri..

Echipamentul e sfant, iar viteza legala ajuta enorm, sa nu uitati niciodata asta!" si asta o spune un motociclist. Ce coincidenta amara!

3. Se tot vehiculeaza povesti cu carnete de soferi luate pe spaga si alte prostii ... cite, ma, cite? 50%, 20%, 1%? ... cred ca procentul real e 0.5% si scade, ca nu-si mai baga nimeni pielea la saramura pentru 200E ...

4. Ce scoala fac motociclistii, prieteni? 20h de invirteala intr-un spatiu inchis cu obstacole fixe? vax albina, parerea mea ... si nu se agita nimeni sa se schimbe ceva in sensul asta, ca de, asa e mai ieftin si mai comod ...

5. E frumos si crestinesc sa respectam memoria celor disparuti, dar comentarii despre "tehnica accidentului" cred ca ajuta (pe cei interesati, desigur) sa invete din greselile altora ...

 

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

legislatia e de vina?fratilor,si la 5 la ora plecand de la semafor,inaintea mea era un logan,iar in fata loganului se trezete unul sa faca stanga pe contrasens la muncii la semafor,venind dinspre iancului.loganul franeaza brusc eu dau sa franez si franez in el rupandu-i numarul.am ramas in picioare .oriceine greseste,si eu am gresit ca nu am respectat distanta.as vrea sa vad si eu pe ala care nu greseste,unde te ascunzi dibaciule care respecti toate legile de rutiera si mergi ca la carte? concluzia e ca toti gresim,dar sunt anumite limite.limite care ne salveaza sau nu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citeste mai atent ... nerespectarea legislatiei e de vina. Cine aplica legislatia? Politia. Cum se aplica legislatia? cu forta, pina ne-om mai civiliza ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost acum cateva minute pe prima un reportaj.Nu l-am prins de la inceput dar au zis ca moto nu a avut viteza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i ierte.

Acu' m-am uitat si io la stiri SHIT speram sa fie pacaleala (oricat de macabra ar fi fost) de 1 aprilie.

 

 

 

P.S. Vita de reporter zicea ca anu' trecut au fost 108 accidente de motocicleta in marea lor majoritate din vina vitezei excesive a motociclistilor.De-aia m-a facut ala pe mine anu' trecut una cu pamantul, ca prinsesem uimitoarea viteza de 50 km/h cu Agregatu'(ij 56) si mergeam pe drum cu prioritate.Futui in gura de criminali muishti. :moto: :moto: :moto:

Editat de hell biker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la 30 la ora a avut un priten acciden si a intrat intr-o proasta ce nu cedat trecerea si sa ales cu ruptura duble de bazin si acum einfirm pe viata are un picior mai scurt cu 2 cm asa ca..................... la orice viteza poti sa o patesti trebuie avut grija . sa fiti cu ochii in 4 pe drum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...