Sari la conținut

INVITATIE


HondaSan
 Share

Postări Recomandate

Am fost :D A fost dragut, desi nu erau prea multe mobre.

 

Am vazut acolo si mobra pe care am mers eu prima data ca pasager :D

Ai mers pe mobra?!.., sa inteleg ca iti plac sporturile extreme?! :makeout: PS Da, sunt cam putine.., asta si multumita celor care au dar le tin ascunse si le privesc singuri in penumbra casei! :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Desi exponatele nu sunt in numar foarte mare si nici dintre cele mai valoroase sau reprezentative ,expozitia ere un MARE numar de vizitatori.Personal consider ca este un succes.Asta avand in vedere si faptul ca nu au fost la dispozitie decat 3 saptamani si niciun ban investit.Pentru inceput este bine.Sper ca la manifestarile viitoare de acest gen sa participe mult mai multi colectionari pasionati de conservarea si pastrarea motocicletelor clasice si de epoca.Vreau sa multumesc pe aceasta cale celui mai tanar restaurator care expune si anume lui Mihaita din Pitesti ,ce a muncit din greu la vechea motocicleta a tatalui sau,CZ 175 din 1961.A restaurat-o asa cum a putut si nu s-a lasat pana nu a afost expusa la muzeu.Felicitari Mihaita si nu te opri aici.Bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PS Da, sunt cam putine.., asta si multumita celor care au dar le tin ascunse si le privesc singuri in penumbra casei! :D

Egoisti si neincrezatori acesti domni... Pana la urma de ce le mai tin, doar pentru ochii prietenilor si familiei? Sa speram ca odata ce au vazut „concurenta”, la anul o sa aiba mai mult curaj sa isi expuna bijuteriile. In plus, la o asemenea expozitie cunosti oameni cu pasiuni similare, mai afli una-alta si, de ce nu, primesti oferte :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Egoisti si neincrezatori acesti domni... Pana la urma de ce le mai tin, doar pentru ochii prietenilor si familiei? Sa speram ca odata ce au vazut „concurenta”, la anul o sa aiba mai mult curaj sa isi expuna bijuteriile. In plus, la o asemenea expozitie cunosti oameni cu pasiuni similare, mai afli una-alta si, de ce nu, primesti oferte :ph34r:

Mai Purghy, eu unu nu-i inteleg, decat pe cei care se folosesc de ele sau au client sa le dea rapid, dar in rest, nu ii inteleg.Pt ca, vorba unui clasic, asta-i pofta ce-am poftit-o eu, sa o vad admirata de o gramada de lume in incinta unui mare muzeu national, si asta e cel mai frumos gand, care odata devenit realitate ma inalta sufleteste, stiind ca dintr-o epava, dintr-o scara de bloc, unde statea dezmembrata, a ajuns la muzeul national si in mass media, admirata de oameni carora le place cu adevarat aceasta minunata pasiune :lol:

 

Le-am zis, le-as lasa-o si gratis acolo pe termen nedefinit, daca as stii ca e intretinuta si ar fi nevoie de ea....este ceva ce nu realizezi in fiecare zi, expunerea unui motor pe care il detii sau pe care l-ai restaurat, acolo, pt mine, recunosc, si poate de aceea am fost atat de entuziasmat cand am aflat ca avem prilejul sa le expunem in asa cadru!Credeam ca de parere cu mine sunt majoritatea posesorilor sau restauratorilor, dar, poate acest inceput frumos va face ca pe viitor vizitatorii unei asa expozitii sa aiba parte de motociclete cu tona, care mai de care mai impecabila!

 

PS: as avea o mentiune de facut ref la reportaj....nu-s doar 5 asa exemplare in tara, e tara plina de motorete d-astea inca, dar in diverse stari mai proaste sau mai bune...in rest, fain reportajul :P

 

Sa ne auzim la parada, si recomand sa vizitati expozitia, atat celor din Bucuresti cat si celor din provincie, daca ajung luna asta sa treaca prin oras...Merita

Mesaj completat

LE: un articol foarte bun referitor la expozitie, ceva mai detaliat:

 

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009...-doua-roti.html

 

:P

Mesaj completat

Iata un colaj fain cu toate exponatele:

 

http://www.onlinegallery.ro/galerie/1290

 

Inca e deschisa expozitia, asa ca, merita sa mergeti :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Purghy, parca ai promis ceva poze, am facut si una cu soldatoiul acela, sper ca le ai si le vei posta aici, merci! :blink:

Jeane, lasa vrajeala cu pozele, ca de sambata pana duminica asta, acolo la muzeu va avea loc ceva fain organizat de zilele orasului, inclusiv BERARIE INTERBELICA acolo :D Asta pe langa expozitii, actiuni, etc...faina rau ideea lor, si as cam trece, sa vad cum ajung si cum fug apoi putin de la Dacorum :(

 

Mai multe detalii:

http://www.jurnal-istoric.comunicatorii.ro...ur-bucurestean/

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru toti cei pasionati de motociclete vechi si foarte vechi,in data de 03.10.2009,va avea loc inchiderea expozitiei si se va organiza un mars ,la care pot participa toti cei ce au o motocicleta mai "veche",precum si toti motociclisti ce vor sa vina,indiferent de marca si vechimea motocicletei sale.Datele exacte vor fi anuntate aici precum si intr-un nou topic.Bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

luni si marti e inchis fiind muzeu, in rest ar trebui sa fie ok in timpul zilei. Da un telefon inainte la 315 82 07 cand te hotarasti sa mergi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...