Hector18 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 (editat) http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=22913 Uitati-va la puterea de la motor Editat Aprilie 4, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 70 de c/p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) frate da ce are turbina? Editat Aprilie 5, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 domnilor , este o gresala grava. honda rs de 125 cc are 44 de cai. si e motocicleta de curse. si acel motor se mai poate tuna dar tot nu se ajunge la astfel de cifre. hai sa fim seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 a sunat reverse la cagiva si au zis ca e aceasi motorizare si ca s`a facut o greseala n00b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 a sunat reverse la cagiva si au zis ca e aceasi motorizare si ca s`a facut o greseala n00b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 rectific.....a dat reverse mail.....sry ....graba strica treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) Imi place facelift-ul ! Mai ales detaliile din zona rezervorului. Oare furca Marzocchi si amortizorul de ghidon vin standard ? Editat Aprilie 5, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Oare furca Marzocchi si amortizorul de ghidon vin standard ? Da,din pacate amortizorul de ghidon nu este reglabil adica nu prea face nimica ,nu se compara cu un ohlins in 20 de pozitii...deja vreau prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 parca rezervorul aduce a F4, totusi agusta face parte din grupul cagiva. cred ca pana la modelul de 2008 va imprumuta cate ceva de la toate marcile grupului, mai ramane doar sa ia ceva de la husqvarna si e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 parca rezervorul aduce a F4, totusi agusta face parte din grupul cagiva. cred ca pana la modelul de 2008 va imprumuta cate ceva de la toate marcile grupului, mai ramane doar sa ia ceva de la husqvarna si e gata parca rezervorul e identic cu ala vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 (editat) misto misto ai ma reverse cum as merge eu pe ia:))))) Editat Aprilie 6, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 misto misto ai ma reverse cum as merge eu pe ia:))))) e incomod ma sa mergi cu 100 pe langa ea ca are ghidonu mai aiurea si iti trebe una fara roata fatza so tii numa in "uili" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 he he he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 parca rezervorul e identic cu ala vechi oricum seamana cu cel de la agusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 adevarat ) ....tie nici nu iti trebuie sa....decat niste adidasi cu o talpa ff groasa sa te tina si pe u cateva zile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 am mai rupt uni ieri:))) azi e ud pe jos aluneca bine nu mai rup si azi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 cati bani e noul model cip? sigur e greseala cu 70 cp. e doar un face lift, oricum ea arata bine si inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 parca rezervorul e identic cu ala vechi In linii mari sunt identice. Dar detaliile fac diferenta ... cel putin asa mi se pare si mie, ca e diferit. La modelul de 2005 (si probabil cele anterioare) partea de mijloc a rezervorului era infundata in el, sau cel putin la acelasi nivel; acum e ridicata. In schimb, am vazut ca amortizorul si furca erau nu sunt o noutate ... my bad . Comparati si voi, poate mi se pare mie ... 2005: 2006: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 In linii mari sunt identice. Dar detaliile fac diferenta ... cel putin asa mi se pare si mie, ca e diferit. La modelul de 2005 (si probabil cele anterioare) partea de mijloc a rezervorului era infundata in el, sau cel putin la acelasi nivel; acum e ridicata. In schimb, am vazut ca amortizorul si furca erau nu sunt o noutate ... my bad . Comparati si voi, poate mi se pare mie ... Ma nu stiu acuma...Eu cred ca sunt identice,doar stickerele difera Oricum daca aveti vreo nelamurire pot sa ma duc pana in garaj sa ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Ma nu stiu acuma...Eu cred ca sunt identice,doar stickerele difera Oricum daca aveti vreo nelamurire pot sa ma duc pana in garaj sa ma uit ba daca tot te duci in garaj adu si tu niste sticle dalea...stii tu...dalea mai vechi , ca imi canta gatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 am mai rupt uni ieri:))) azi e ud pe jos aluneca bine nu mai rup si azi:)))) frate deci eu chiar vreau sa te vad cum mergi u la 100 km/h pe langa ea..... nu de alta da sa nu mor prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 cati banii ca aia cont....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 a aproape ca si cea din 2005, doar unele mici diferente. Pacat ca nu are cagiva si motor de 250cc...ar fi fost superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate