snowfox Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Si eu il stiam,nu de mult dar de ajuns cat sami dau seama k era un om plin de viatza si glumet,acum nu imi vine sa cred sau mai bine spus refuz sa cred k a nu se mai afla printre noi................va urma inca o zi in care motoarele vor urla de durere.RIP ADI vei ramane mereu printre noi :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 condoleante familei R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 v-a fi dus la capela din Gradiste , duminica la ora 3 va fi inmormantarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Trist sa auzim vesti dinastea tot mai des ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shining Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Din raportul Politiei reiese ca nu s-a gasit nici cea mai mica urma de franare, ceea ce intareste supozitia ca soferul camionului nu avea lumini pe spate. Condoleante familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Pentru cei ce doresc sa vina deseara la priveghi .. Adunare la 18:30 cu motoarele (cine poate si daca vremea ne permite) .. la terasa Diplomat .. Cine nu poate cu motorul sa vina cu masinile .. Mergem sa cumparam lumanari .. Apoi mergem la locul accidentului sa punem lumanari .. Dupa aceea mergem in Gradiste la cimitir la capela pt priveghi .. Anuntati-va si prietenii .. R.I.P. Adi Editat Octombrie 3, 2008 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evita Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 R.I. P:rose: :) :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 RIP Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Doamne Dumnezeule! pur si simplu nu mai am cuvinte.... condoleante familiei si prietenilor si multa putere Editat Octombrie 3, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ...m-am intristat foarte tare aseara cind am auzit vestea, astazi sunt si mai trist ca s-a confirmat ceea ce nu as fi vrut sa cred ca se poate intimpla, ADI NOPCEA a murit si asta inseamna ca nu mai este printre noi, nu mai are cine sa ne incante cu povestiri haioase despre tot felul de chestii care de care mai distractive!.. ...este cel de-al 8-lea prieten motociclist la a carui inmormintare particip... ...eu zic ca ar fi bine sa ne amintim de ADI asa cum a fost, un baiat fain de caracter si un prieten pe care te puteai baza atit la bine cit si la rau si nu asa cum l-am vazut in filmul de pe aradon! ..ceea ce s-a intimplat acolo va ramine intre el si D-zeu desi multi vor incerca sa imparta firul de par in 16 sfatul meu este sa nu o faca si sa-l lase asa cum este! ...sa-i fie tarina usoara!...drum bun ADI si asteapta-ne si pe noi ca venim, mai devreme sau mai tirziu!.. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sa-l ierte R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sa-l ierte R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu-l cunosteam pe Adi decat de 1 an si jumatate. O sa ne lipseasca veselia lui debordanta si povestile amuzante cu care ne acapara pe toti. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 condoleante familiei R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Dumnezeu sa il odihneasca in pace, si de acolo de sus sa ne vegheze pe toti motociclistii. :) :D Din pacate drumurile patriei noastre nu sunt pentru motociclete !!! Ca o paranteza si offtopic va spun ca eu cel putin dupa ultimul accident nu voi mai merge cu motorul decat pe circuit sau pe coclauri (enduro), suna trist dar nu mai risc sa fiu considerat tinta, sa dea lumea in mine ca in popice Am apucat sa realizez asta, cum au mai facut si altii si o sa ma mai pot bucura de viata cu toate ca voi suferi o operatie la picior si o recuperare lunga dar pot sa ma bucur.... din pacate nu toti au sansa aceasta.... Condoleante familiei si prietenilor, sa va intareasca Dumnezeu !!! Editat Octombrie 3, 2008 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunOfTheRain Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sa il odihneasca . Condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sal ierte Tocmai am vazut la stiri spunand k avea peste 200,nu stiu daka asa a fost dar totusi vorba bine stiuta d toti...soseaua nu este un circuit! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robo Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dumnezeu sal ierteTocmai am vazut la stiri spunand k avea peste 200,nu stiu daka asa a fost dar totusi vorba bine stiuta d toti...soseaua nu este un circuit! RIP AM RUGAMINTEA CA MACAR AICI SA VA ABTINETI DE LA COMENTARII AIUREA DIN RESPECT PENTRU CEL CE-A FOST ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 eu asa ceva nu am vazut pana acum! DOAMNE FERESTE! e clar ca camionul s a bagat direct in depasire...in tzara asta nu mai este de mers cu vitezane! cu toate ca si daca eram cu un chopper, daca mi lua fatza direct la 100km, tot aia era! ce sa mai vorbim, ROMANIA, toti nemernicici se baga peste linii continue, duble, etc..!! R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 AM RUGAMINTEA CA MACAR AICI SA VA ABTINETI DE LA COMENTARII AIUREA DIN RESPECT PENTRU CEL CE-A FOST ! Nu vad de ce ar fi un comentariu aiurea, viteza mare nu contribuie la provocarea accidentelor ? Oricum, condoleante, sper sa ajung si eu diseara la priveghi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate