GIV 32 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ...am si eu 2 filmari cu trupa participanta la inmormintarea lui adi nopcea!... ... http://www.youtube.com/user/giv32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 frumoase filmari..pacat de motiv:((vreau si eu restul de filmari si poze daca se poate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 de acord cu zmaul.......frumoase filmari ar fii bine sa vedem cat costa sa facem mai multe CD-uri sau DVD-uri sa avem toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
instructoru' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sall... da, ar fi ok sa faca cineva cd sau dvd cu toate pozele si filmuletele, de la toti cei care au filmat si au facut poze. cat poate sa coste??? cat ar fi eu vreau. R.I.P...ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sall...da, ar fi ok sa faca cineva cd sau dvd cu toate pozele si filmuletele, de la toti cei care au filmat si au facut poze. cat poate sa coste??? cat ar fi eu vreau. R.I.P...ADI Pai nu costa decat munca celui care le scrie si un DVD gol aprox 60 de bani pana la 1 leu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius pesca Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 am si eu si un filmulet de vineri 3.10 ;) R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Condoleante familiei ! R.I.P ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 sall...da, ar fi ok sa faca cineva cd sau dvd cu toate pozele si filmuletele, de la toti cei care au filmat si au facut poze. cat poate sa coste??? cat ar fi eu vreau. R.I.P...ADI Eu am un DVD cu toate pozele si toate filmarile in cepand de la primul drum catre sagu de vineri seara..............cine le vrea sami spuna k sa stiu cate copii sa fac si apoi vedem cum ne intalnim sa vi le dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Vreau si eu o copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 mee too...................wassabiiiiiiiiiiii vreau si eu o copie ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Eu am un DVD cu toate pozele si toate filmarile in cepand de la primul drum catre sagu de vineri seara..............cine le vrea sami spuna k sa stiu cate copii sa fac si apoi vedem cum ne intalnim sa vi le dau. si eu vreau o copie, o multiplic mai departe (20 de bucati) R.I.P. ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 La 18:00 ne adunam la Diplomat, iar la 18:30 mergem catre locul accidentului sa aprindem candelele .. Cu motoare sau masini .. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 La 18:00 ne adunam la Diplomat, iar la 18:30 mergem catre locul accidentului sa aprindem candelele .. Cu motoare sau masini .. R.I.P. da asta e vreo intalnire secreta? sau pe viteza? ai postat la 18 fara cateva minutzele...pfff am si eu cateva poze si doua filmuletze facute duminica , am tot incercat in zadarnicie sa le sui pe youtube si partz ar trebui sa le sendez la acela care se puna sa arda dvdul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
instructoru' Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 si eu vreau o copie, o multiplic mai departe (20 de bucati) R.I.P. ADI sa nu uitzi de mine... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 da asta e vreo intalnire secreta? sau pe viteza? ai postat la 18 fara cateva minutzele...pfff am si eu cateva poze si doua filmuletze facute duminica , am tot incercat in zadarnicie sa le sui pe youtube si partz ar trebui sa le sendez la acela care se puna sa arda dvdul Scuze .. eram in oras cand ne-am hotarat prin telefoane sa mergem .. am ajuns tarziu acasa, am postat si am plecat .. Ne-am adunat vreo 25 de persoane .. a fost ok .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Scuze .. eram in oras cand ne-am hotarat prin telefoane sa mergem .. am ajuns tarziu acasa, am postat si am plecat .. Ne-am adunat vreo 25 de persoane .. a fost ok .. cand se mai merge/??? pana la locul accidemtului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
instructoru' Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 cand se mai merge/??? pana la locul accidemtului sall... din cate am inteles luna viitoare ar fi fost ziua lui Adi... ar fi frumos sa ne adunam in acea zi si sa mergem toti la cimitir sa ducem macar cate o floare... bineinteles traseul ar fi sa mergem pana la locul accidentului sa aprindem lumanari...dupa care un tur de oras...apoi sa mergem la cimitir... ce ziceti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reyes Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 22.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Eu sunt pentru .Sa aflam data zilei lui d nastere. Pentru P.S. Nu te uit cu dvd-ul. sall...din cate am inteles luna viitoare ar fi fost ziua lui Adi... ar fi frumos sa ne adunam in acea zi si sa mergem toti la cimitir sa ducem macar cate o floare... bineinteles traseul ar fi sa mergem pana la locul accidentului sa aprindem lumanari...dupa care un tur de oras...apoi sa mergem la cimitir... ce ziceti??? Sunt pentru P.S. Nu te uit cu dvd-ul> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 sa inteleg ca e inca la tine dvd-ul meu... ?? sper sa nu se piarda... nu am altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 sa inteleg ca e inca la tine dvd-ul meu... ?? sper sa nu se piarda... nu am altul Voi iesi in oras, daca vrei ne intalnim si ti-l dau. Dar i-am spus la Teo ca-l duc inapoi azi. Merci inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 http://it.youtube.com/watch?v=G2OZJwy42so ar mai fi un filmuletz cu plecarea coloanei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 http://it.youtube.com/watch?v=G2OZJwy42so ar mai fi un filmuletz cu plecarea coloanei... Coloana sau tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Coloana sau tu ? pe langa acesta ar mai fi un filmuletz cu plecarea coloanei .....fusai destul de explicit acuma???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate