RedCap Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Ma bag si eu la o intalnire de R6 daca se face. Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Pai daca sunteti de acord, Miercuri, 03.08.2011, ora 19 - 20, intr-o zona ok pentru toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Daca stiu sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 vin si eu la intalnire! ... numai sa stabilim locatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Intrarea de la parcul carol, la farfurie, vi se pare ok? Ora 20, ziua ramanand la fel, miercuri 03.08.2011? Astept pareri! @ dayro : mergem si la o terasa din apropriere sa vada lumea ce moto JMECHERE (da, cu j) avem! O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Daca mergem si la terasa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 O intalnire miercuri si un amckart in weekend ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Eu ma bag. Probabil nu stau mai mult de o ora, o ora si ceva (ca am seara de poker ) dar as vrea sa cunosc lumea. Parcul Carol suna bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 O intalnire miercuri si un amckart in weekend ce ziceti ? Merg eu pe amckart in weekend. Dar sa dam un tel inainte ca de obicei in weekend sunt cei cu karturile. Eventual stabilim miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ok, atunci ramane ora 20, Miercuri, la Parcul Carol (Bucuresti) Cat despre amckart, stabilim miercuri. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Ar fi bine sa confirme azi cine vine aici pe forum sa stim si noi,eu unul vin daca nu intervine nimic pana maine la 8,doar ca nu stiu sa ajung vine cineva din militari sau dr taberei se ne intalnim undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Da, vin eu din militari, da-mi pm cu id-ul de mess/tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alX884 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Da, vin eu din militari, da-mi pm cu id-ul de mess/tel la ce ora plecati din Militari si de unde ? R1 primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 primim si R1, iti dai seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Alx884 eu cu Rainmaker plecam din militari de la politehnica eram vecini si nu stiam dar putem sa ne vedem unde iti este mai usor si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alX884 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Alx884 eu cu Rainmaker plecam din militari de la politehnica eram vecini si nu stiam dar putem sa ne vedem unde iti este mai usor si tie vin eu la politehnica,la TV sau mai sus, la bingo ? sa-mi spui la ce ora si sa-mi dai un pm cu nr tau de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Da pai hai in statie la bingo atunci ca noi o sa iesim de pe straduta aia unde e Agipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Cu parere de rau va spun ca nu ajung, azi intru in concediu si trebe sa plec. E bine totusi ca se intampla intalnirea si sper ca pe urmatoarea nu o ratez. Have fun si keep it safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 incerc sa ajung si eu pe la un 8 - 8:30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Eu am plecat ne intalnim unde am stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Am observat ca r6 le meu a mai scazut in putere la demaraj. A scazut sesizabil fata de anul trecut. De la ce ar putea fi? Carburatoarele le am curatat acum 2 ani si filtrul de aer tot cam atunci. Care ar putea fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 pai cam de la asta ar fi: carburatoare, filtru aer, benzina si bujii...daca toate au mai bine de 2 ani,nu ar fi rau sa le schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Se Vinde R6 2005 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-r6%20-din-2005-397084.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate