Blue. Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Sunt inutile discutiile astea de genul "trebuie sa facem intalnire pe tara, pacat ca nu o sa vina lumea". Si eu as merge asa ca hai sa incercam altfel: Intalnire R6 pe 10 Septembrie in... Sighisoara, mai "centrul tarii" de atat nu se poate. Doritori? Pass it on. Daca ne strangem macar 10 poate o si facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Uhm... conform weather.com ne ploua pe 10. Incercam pe 3 sau e prea din scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Hmmm... mai tre sa imi vina niste semnale Rizoma mai intai pentru fata ca m-am saturat de cele pe care le aveam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Hai, sa nu fie din scurt, poate asa atragem mai multi doritori, se poate si pe 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Nu stiu daca vei mai convinge pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 bbbrezent!!! Dar mai intai sa-mi schimb guma spate(creca maine fac asta). Deci eu +1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Deci am fi 3 pana acum se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 deci pana la urma pe ce data o ramas? ca pe 10 sunt la nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 duminica 4.09 sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Vand Yoshi: pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Din pacate nu pot sa vin la intalnire, am motoreta partial desfacuta, astept sa imi vina 3 piese. In plus cred ca o sa o montez direct cu carenele de pista, ma pregatesc pt Serres, pe 7-9 Oct. Acolo vine cineva? Ar fi super tare sa facem o mica intalnire la circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Frumoasa jucaria xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 si mai exact unde la sighisoara? ca sa shtiu cand apar ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 S-au dat toti la fund, nimeni nu mai spune nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 pt cei din Buc, vine cineva azi la Amckart, la cursele de Supermoto? io merg dupa 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Eu as zice sa plecam din Bucuresti pe la 7, 7 si ceva. pe la 8 putem sa facem intalnire in Ploiesti in cazul in care mergem impreuna (cu Red) si probabil ajungem in Sighisoara la... 12 la mers lejer cu opriri. pt cei din Buc, vine cineva azi la Amckart, la cursele de Supermoto? io merg dupa 6. Si as merge si la asta, sa ma holbez. Boon... a ramas 7:30 la Petromul de la Miorita, pe la 7:40 plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Roberte eu ma duc maine sa ma dau mai de dimineata,duminica trecuta a fost frumos am fost 9-10 pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Roberte eu ma duc maine sa ma dau mai de dimineata,duminica trecuta a fost frumos am fost 9-10 pe circuit. As fi venit cu cea mai mare placere, dar am motoreta desfacuta, in brasov.. 0721895361 - nr meu daca vine cineva pe la amckart si vrea sa schimbam doua vorbe , io merg cu prietena si inca 3 amici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 pai bine mah, da unde in sighisoara ca deja devine frustrant cand vad ca vb, si totusi numa in secvente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 pai nu stim orasul ) iti dau nr de tel pe pm (eventual si tu mie) si ne auzim cand ajungem pe acolo. poate gasim o terasa la cetate pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Eu nu mai inteleg nimic... ba era sambata, ba e duminica... pana la urma cand dracu' e ? Nu de alta dar deja maine adica azi mi-am facut alte planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Din toata chestia asta am inteles atat:sighisoara,4,09,si cam atat... Eu duminica asta am avut alte planuri,a fost prea din scurt!Ca naiba..nu e intrunire saptamanal... So what happens next? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Intalnirea Yamaha R6 Romania a avut loc duminica la Sighisoara. Am fost 2. Nu prea are rost sa mai stabilim ceva de acum pe viitorul apropiat pentru ca se strica vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate