BQGDDAN Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Poze cu "ex" : 1.JPGP1020061.JPGPA290003.JPG P1020058.JPG Faina iddea cu 2 tobe la R6 ... gen R1 04. Asta este "ex" .. Sunt curios cum arata actuala .... M6 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Q Editat Decembrie 26, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 salut, in lipsa de ocupatie in iarna asta mi-am confectionat propriile ''angel eyes''... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Vreau sa-i pun un slip-on (LOR - level one racing), moto e model 2003. E nevoie neaparat de power commander? Se poate deteriora ceva in timp daca nu instalez si commander? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Poti pune linistit slip on, banuiesc ca e model pe injectie. Nu iti trebuie pc sau o noua harta de injectie, poti merge linistit cu slip on. Nu se strica nimic. Da e pe injectie. Am comandat toba din usa ca n-am gasit pe la noi sau in europa. Multumesc pt raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nIaFtZdLp9A, cam cum poate sa mearga un R6, si astea nu au angel eyes, Slip on, Baracuda, Rizoma, stuffs. Cel din fatza e Mircea Vrajitoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 foarte fruos filmuletul. mi-ar fi placut sa vad ce viteza prinde pe zonele alea, sau in viraje, sa inteleg ca in stanga bordului e temperatura apei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Salut, am o oglinda dreapta ramasa de la un R6 model `03-`05, o dau gratis. 0755 085 697 Mihai La multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Salut, am o oglinda dreapta ramasa de la un R6 model `03-`05, o dau gratis. 0755 085 697 Mihai La multi ani!! o vreau eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Daca esti din Bucuresti, da-mi un tel si stabilim cum sa ne intalnim sa o iei. Daca esti din Bucuresti, da-mi un tel si stabilim cum sa ne intalnim sa o iei. Pe telefon nu am obsrvat ca esti din Ploiesti, deci da un semn cand ajungi prin Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Imi vand carenele de pista. Pt cei interesati, gasiti detalii in semnatura mea. Bafta! P.S. dau si amortizorul de ghidon Ohlins, dar nu l-am pus inca la vanzare. Dati un semn daca vreti poze/pret etc. P.S. 2 La multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Roberte" data-cid="3316325" data-time="1357291091"><p> Imi vand carenele de pista. Pt cei interesati, gasiti detalii in semnatura mea.<br /> <br /> Bafta!<br /> <br /> P.S. dau si amortizorul de ghidon Ohlins, dar nu l-am pus inca la vanzare. Dati un semn daca vreti poze/pret etc.<br /> <br /> P.S. 2 La multi ani!! </p></blockquote> un pm cu pretul la amortizor.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Da-mi si mie un pm cu pretul amortizorului poze sau ce se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 arunca un ochi la semnatura mea. am pus ambele anunturi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Ah, aveam impresia ca ai 2004 Scuza-ma, greseala mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Cumpar cadru de bord pentru r6 2003-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Cumpar cadru de bord pentru r6 2003-2005 eBay ? Acolo am gasit cand am avut nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Sau la oamenii de la noi ce dezmembreaza si vand la suprapret orice )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Sau la oamenii de la noi ce dezmembreaza si vand la suprapret orice )) Sau asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Cumpar carene de pista pentru r6 2003-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) super tari angel eyes`urile ,felicitari flubber . Editat Ianuarie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 super tari angel eyes`urile ,felicitari flubber . ms ptr apreciere ,cmd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Cumpar carene de pista pentru r6 2003-2005 daca nu gasesti pe la noi, vorbeste cu Jagi, poate sa iti aduca din Germania, noi! 200 si un pic de eur parca.. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) Himura ... Carene racing ... poate le mai are ... /index.php?/topic/672797-carene-race-pentru-r6-2003-2005/&do=findComment&comment=3032731 salut, in lipsa de ocupatie in iarna asta mi-am confectionat propriile ''angel eyes''... Super faine ... Trage si o spranceana ... "devil eyes" in partea superioara ... gen seria 5 bmw. Da e pe injectie. Am comandat toba din usa ca n-am gasit pe la noi sau in europa. Multumesc pt raspuns. La ce pret ai gasit ? Editat Ianuarie 10, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate