CatalinRUSE Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Buna ziua la toata lumea ! Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc ! Editat August 28, 2009 de CatalinRUSE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Buna ziua la toata lumea !Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc ! ai incercat sa desfaci piulitele de la axul rotii si nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 cu adevarat uimitor dar mai exista si mecanici daca ai auzit de asa ceva adevarat multi slab pregatiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 nu prea inteleg... nu poti sa desfaci piulita sau ai desfacut-o si nu iese axul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Oricum anvelopa nu o poti schimba tu. Mergi la o vulcanizare si in mod sigur baietii aia se descurca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Buna. Ia un flex cu panza subtire si tai lantul.Pasul doi; tai chestiile alea din lateralele basculei in dreptul semnelor de intindere a lantului si daca tot nu o scoti la capat tai bascula de langa ax si ai rezolvat.La montaj nu-ti trebuie decat niste poxipol si gata treaba. Panza subtire sa nu lipesti mult ai inteles?Apropo,pozele nu sunt prea clare ce motoreta este? Editat August 28, 2009 de Indian73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 ...o fi sudata si nu trebe scoasa... ala de la care ai luat-o l-ai intrebat, merge roata scoasa ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Buna ziua la toata lumea !Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc ! Pasul 1 desfaci piulita de la surubul axului 2 tragi axul din roata 3 dupa ce ai scos axul, impingi putin roata spre fata ca sa poti da lantul in lateral (sa-l scoti dupa pinion) in acelasi timp discul de frana trebuie sa "cada" de pe etrier. 4 iei roata o duci la vulcanizare unde iti schimba anvelopa 5 reiei procedeul de montaj in ordine inversa. 6 piulita se strange cu cheie dinamometrica din ce imi dau eu seama la a ta la 108 Nm (daca este Yamaha, si este ca scrie pe geanta) 7 daca crezi ca nu te descurci apeleaza la un service. Bafta BTW...vezi ca montatul rotii este mai greu decat demontatul. Editat August 29, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 nu iese JANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Buna ziua la toata lumea !Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc ! detaliaza ca altfel sar cainii pe tine aici...si nu doar ca sar ci te mai si musca rau....deh, cred ca e o moda in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Buna ziua la toata lumea !Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc ! plata numerar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate