pustiu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 salutare !! sunt nou pe aici )....tocmai mi-am luat un rs 125 si baietzii de acolo mi-au zis ca au deschis o scola de pilotaj unde se pot duce totzi proprietarii de rs pe gratis ....intrebarea mea e a mai fost cineva la aceata scoala ??? merita sa ma duc acolo ??... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 io cred ca a facut cineva misto de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 salutare !! sunt nou pe aici )....tocmai mi-am luat un rs 125 si baietzii de acolo mi-au zis ca au deschis o scola de pilotaj unde se pot duce totzi proprietarii de rs pe gratis ....intrebarea mea e a mai fost cineva la aceata scoala ??? merita sa ma duc acolo ??... de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 cata caterinca au facut astia de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 pilotaj de avioane probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Iti arata care e frana, ambreaju, alea alea. Iti ia 5 sute de mii si in 10 minute n-ai pe ce da banii . Cel putin asa as face eu daca as fi "aia de acolo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 te fac io pilot ma:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 nimic nu e gratisss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 te fac io pilot ma:)))) ....esty inconstient ....vrei sa il omori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 baiatu chiar are dreptate....mai m`am "documentat" si am aflat ca are dreptate.....daca cumparati un rs(nou) in perioada asta primiti si un curs de pilotaj gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 si il invata cum sa schimbe vitezele:))) te invat io sa mergi pe langa ia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Ma rss tu ai talent rau. Am incercat si io imi iese da mai cad si eu la oprire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 ha ha ha:)))mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 loool....cum frate.....mie mi`ar fi frica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 eh io fac treaba asta la 150 km:D cine nu crede sa vina sa ma vada live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 uitati aici un filmulet cu "domnu" rss il am si io de pe alt topic dar merita sa il vada toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Oferta e valabila iar cursurile se tin pe circuitul din Tunari (AMKART). Iar despre profesori, ce sa zic; United are echipa de curse. S-or gasi fo doi piloti sa-i invete pe baieti.S-ar putea chiar Mos Craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ce fel de scoala este? doar asa ca sa inveti chestii noi sau pe baza ei poti sa dai examenul pentru obtinerea permisului de conducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ce fel de scoala este? doar asa ca sa inveti chestii noi sau pe baza ei poti sa dai examenul pentru obtinerea permisului de conducere? este o scoala de pilotaj nu are nici o legatura cu scoala moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 misto asa mas baga si eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 merge si contra cost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 merge si contra cost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate