UgluK Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 si drept momeala ce o sa se foloseasca ? o sa dea ugluk la anaconda ? la cateva concursuri ma gandesc sa particip shi eu, promit ca nu trishez, parol eu ma bag la concursu cu calarit tauru' cu gagica in fata...aviz amatoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 a-ti uitat concursul de ajuns la cort se aleg 10 participanti (cei mai betzi din incinta) si li se schimba locatia cortului, care ajunge primul la cort e trimis inapoi la baut fiindca a trisat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 18 - 19 - 20 septembrie anu' asta, la o aruncatura de bat de Targu' Bucurestilor, pe la unde se face Cernica, recte prima la dreapta cum trecusi de Drumu' de Centura! Mai multe vesti si stiri in zilele ce urmeaza! Pe unde mai exact sau inca e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana23 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) locatia este superba si baietii sunt pusi pe fapte mari nu mai stati pe ganduri si treceti-va in agenda : 18-20 sept DACORUM Bike Fest II Editat Septembrie 3, 2009 de dana23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 CLAR! SEX! ROCKKKKKKKKKK!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Pe unde mai exact sau inca e secret? E secret inca locul. Dar o sa fac o exceptie si tie o sa iti dau o harta cu locatia. Da sa nu o mai arati nimanui, te rog. Ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Asa bre! ... Voi purcede catre, in ziua de vineri, 28 septembrie! ... Mai astept si alte detalii! Mult succes la organizare! Sa fiti iubiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Asa bre! ... Voi purcede catre, in ziua de vineri, 28 septembrie! ... Mai astept si alte detalii! Mult succes la organizare! Sa fiti iubiti! 18 bre, nu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ursule ai gresit cu vreo 10 zile, sa nu te trezesti singur cu ratele de pe lac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ursule ai gresit cu vreo 10 zile, sa nu te trezesti singur cu ratele de pe lac... Lasati-l, bre.., poa sa vrea sa stea singur acolo precum.., Ursu!!! Amu, gata, am intrat in post de beutura.., dezlegarea se va da pe 18 'sectembrie'', vb unui amic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Lasati-l, bre.., poa sa vrea sa stea singur acolo precum.., Ursu!!! Amu, gata, am intrat in post de beutura.., dezlegarea se va da pe 18 'sectembrie'', vb unui amic! Te asteptam cu cea mai mare placere dom'le. P.S. Vezi ca bem si maine seara (sambata, 5 septembrie) la Apasu. Asa... ca un preview. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiCrash Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 P.S. Vezi ca bem si maine seara (sambata, 5 septembrie) la Apasu. Asa... ca un preview. Tare frumos la Apasu.... muzica buna... bautura multa...gratarul nemaipomenit(mai ales pastrama)!!!(pacat ca a venit ploaia sa ne unde putin) Deabea astept si intrunirea si e bine ca nu mai e mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 LE: sa aduceti copaile, musai...Stiti voi! Mi-e greu sa cred ca o sa vin iar pe vreun enduro, asa ca nu se va mai intampla sa ajung in finala din nou concurand contra mea... :lol: Oricum, sincer, sper ca de data asta sa am parte numai de coechipiere, ca de tine si de MadMax parca....... Btw....cand apare si pretul taxei de intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Mi-e greu sa cred ca o sa vin iar pe vreun enduro, asa ca nu se va mai intampla sa ajung in finala din nou concurand contra mea... :lol: Oricum, sincer, sper ca de data asta sa am parte numai de coechipiere, ca de tine si de MadMax parca....... Bre, poti sa pui roti de enduro pe vitezana:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 AAAAmuuuu, va multumesc bre, cu toate ca mi-ai fi prins bine cateva ratuste! Ok, imi voi lua casa mobia si voi campa pe 18 "sectrmbrie" 2009! ... Aduceti berea ca lesin !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) ... Aduceti berea ca lesin !!! Ne pare rau, dar avand in vedere faptul ca se afla foarte aproape de Manastirea Cernica, la aceasta intrunire participantii se vor delecta doar cu aghiasma (apa sfintita, ptr cine nu stie) si peste uscat si sarat... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .....NOT! Editat Septembrie 9, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiCrash Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ne pare rau, dar avand in vedere faptul ca se afla foarte aproape de Manastirea Cernica, la aceasta intrunire participantii se vor delecta doar cu aghiasma (apa sfintita, ptr cine nu stie) si peste uscat si sarat... Lasa lasa.... ca e bine ca suntem aproape de manastire.... ca stiu eu ca acolo e si mult vin... deci pe langa apa sfintita(aghiasma pt cine stie) si niste vin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) mmm. ce-o sa mai mearga neste aghiasma fiarta Editat Septembrie 10, 2009 de spectra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 propun tinuta ptr doamne si somnisoare sa fie ceea de maicute ca sa fim in ton cu locatia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 anul trecut nu am fost, dar anul asta vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 propun tinuta ptr doamne si somnisoare sa fie ceea de maicute ca sa fim in ton cu locatia ! adicatelea...asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 DA DA !!! offfff ce m as spovedi unpic la (cu) o maicuta d'astaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Daca n-ar fi atata alcool si femei despuiete si rock bezmetic poate as veni si eu...ore de ce beau si se distreaza romanii in halul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Si eu propun sa se intoneze doar imnuri religioase, in soapta si sa se amenajeze niste confesionale pentru nevoi firesti, spirituale. De asemenea propun ca persoanele de gen feminin surprinse pupand poala popii sa fie pedepsite exemplar prin postarea imaginilor la zidul rusinii astfel ca puterea exemplului sa le incurajeze, errr, descurajeze si pe celelalte! Orice alte sugestii sunt binevenite in vederea unei desfasurari morale, corecte si linistite a acestui eveniment pasnic. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Crede cineva ca va fi pasnic? Asa ma gandeam si eu! ROCK SI... restul stiti voi! Editat Septembrie 10, 2009 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Pai io daca n-am un popa la intrare sa ma spovedesc,,,,cred ca no sa mai intru,,,,,,,,decit prin spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate