Sari la conținut

Accident mortal Timisoara

suzuki75
 Share

Postări Recomandate

Am vazut ca nu s-a postat accidentul,cu toate ca s-a petrecut in data de 21.....eu azi l-am vazut pe net,deoarece nu am fost in tara....daca cumva exista postat accidentul si nu l-am vazut eu,imi cer scuze de pe acuma.

R.I.P :wacko: :)

http://video.tion.ro/video/43909/a-murit-d...a-intr-o-masina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No words.Sa-i fie tarana usoara ;) :P

De ce i-au scos casca??(daca avea) :wacko: in filmulet dureaza ceva pana ajunge salvarea... :P Pacat oricum.

"Accident grav, în urma căruia un tânăr Âşi-a pierdut viața, vineri seara, pe strada Constantin Brâncoveanu din TimiÂşoara. Bărbatul conducea o motocicletă Honda, mergea se pare cu viteză spre bulevardul Liviu Rebreanu Âşi s-a izbit de un autoturism al cărui Âşofer încerca să vireze pe Rusu ÂŞirianu."

Acuma cine stie daca avea viteza sau nu,si cine stie care vor fi rezultatele anchetei,e posibil ca ala cu conserva sa fie vinovat,dar cum mortul nu-si mai poate lua apararea...ala cu masina s-ar putea sa scape destul de ieftin.

Inca ceva,in video nu apre masina de care s-a izbit motociclistul,eu stiam ca in cazul unui accident cu victime nu se pot muta autovehiculele implicate pana nu ajunge politia :)

Editat de WickedAssHell
Link spre comentariu

cred ca video ala nu are ce cauta pe internet, e mult prea cutremurator, mi-a mai bagat mintile-n cap dar e prea de tot ...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Ai dreptate, filmuletul este foarte dur, dar din pacate asta este realitatea. Intr-o fractiune de secunda ni se poate taia filmul, ca atare din astfel de imagini socante, ar trebui sa invatam sa fim mult mai temperati, mult mai calculati atunci cand ne suim pe motoare .

Greseala e omeneasca, dar in astfel ce cazuri, chiar nu mai conteaza cine a gresit....

R.I.P :wacko: :) ;) :P

Link spre comentariu

Totusi, motorul nu e avariat tare! Nu mi-am dat seama daca avea casca!

Oricum, asta conteaza mai putin acuma.

RIP :wacko:

Link spre comentariu

Filmul de pe site e ok pentru cei care cred ca n-au ce sa pateasca, doar pentru rol educativ. In rest... pentru familie si prieteni si restul oamenilor apropiati... mai bine sa nu stie de el.

Asa arata un accident moto, oricine poate sa zaca intr-o balta de sange, depinde de fiecare cum reuseste sa evite astfel de situatii.

RIP

Link spre comentariu

Sau, daca o avea, i-a zburat pe cine stie unde in afara cadrului camerei, pentru ca n-o avea legata. Cine stie? Pacat si trist oricum.

Link spre comentariu

...Inca ceva,in video nu apre masina de care s-a izbit motociclistul,eu stiam ca in cazul unui accident cu victime nu se pot muta autovehiculele implicate pana nu ajunge politia :wacko:

Apare! E Meganul negru!

Link spre comentariu

Casca l-ar fi salvat ! Motorul nu parea prea avariat, probabil a apucat sa franeze pana la impact ! Doar soferul masinii implicate poate spune exact ce s-a intamplat ! Oricum ! Condoleante si multa atentie pentru restul participantilor la trafic ! Purtati echipamentul tot timpul !

Link spre comentariu