nikkon Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 pana la urma m-am procopsit cu ea. Am primit-o cadou de la sotie fara ca macar sa banuiesc ceva. Am reusit sa o port de 2 ori. Imi place, insa am nevoie de o tura lunga pentru a emite cateva recenzii. un lucru e cert: e usoara si arata superb. a mea e 802rr ultra carbon mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Salut, Are cineva o idee unde pot sa probez un x lite 1004 marimea L? Zona: Bucuresti/Ploiesti/Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Vechea procedura, probam in magazin si cumparam de pe fcmoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Salut, Cred ca e procedura mai veche, probezi sa vezi cum e si te decizi daca cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Incearca in reteaua mymoto, ei au X-lite. In rest, sa fie sanatosi cu magazinele lor. Anul trecut de Black Friday am vrut sa cumpar un X-803 si am mers fix la mymoto in ideea ca daca este o diferenta de modica (1-200 de lei) o cumpar direct din magazin. Eu aveam nevoie de marimea M, aveau pe stoc doar L la ~2200 de lei. Mi-au spus ca pot sa-mi aduca M, doar pe comanda si la pret intreg si anume 2700. Las-o-n fasole ca ne uitam random pe toate site-urile internationale si pretul standard este cat ofereau ei de Black Friday, adica 2200. Am comandat-o pe neprobate de pe motoin cu 1900 unde chiar avea o reducere de BF. Culmea vad ca si acuma au ceva summer sale si tot 1900 este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Multumesc pentru info. Nu vreau sa o cumpar fara sa probez, mai ales la modelul asta, din ce am inteles intre versiunea normala si cea de carbon difera forma buretilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate