ionut73 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 uite macac ce s-ar putea face la Peris ... eu as fi dispus sa dau bani ca sa ma pot antrena pe un circuit de enduro cross aproape de bucuresti. si cred ca nu sunt singurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 La noi lemnele alea or sa dispara rapid sub niste coviltire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 in romania se pot face multe dar trebuie investiti multi bani, in paza in special, si cum e criza iar dupa acest eveniment am iesit cam in gaura.... unde mai pui ca daca ploua nu se mai inghesuie lumea nici la cursa dapoi la busteni uzi, pietricele si alte distractii d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ioane scuza-ma k itzi raspund tzie dar vreu itzi explic si tzie si multor altora care se pare k nu au intzels substratul acestui eveniment! NOI nu urmarim sa transformam locatzia respectiva intr-un teren de endurocross sau moto cross sa stam dupa fiacre sa luam 20-30 de roni pe zi nu vrem sa o dam in rebull romaniacs-uri nu vrem sa creem divergentze in acest domeniu k ala e mai bun sau mai stiu eu ce, care cum si unde se da nu vrem sa o dam in curse serioase sau asa zise serioase VREM in primul rand sa facem o revolutzie in acest domeniu adica sa aparem si noi la tv cu toate k unii nu sunt de accord cu treaba asta sa atragem sponsori lucru care multzumeste pe toata lumea sa atragem public , de care ducem lipsa si asta s-ar putea sa derajeze pe multzi sa facem cu adevarata o placere pentru toata lumea (taseu, premii, muzica buna,bere) s.a.m.d. cu putzina rabdare o sa aflatzi de urmatorul proiect www.xcountry.ro , evenimet ce va avea apox aceeasi structura dar alta locatzie...... hai k deja am inceput sa dau din casa. ps: au aparut poze pe site articole media si in curand dvd-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Ioane scuza-ma k itzi raspund tzie dar vreu itzi explic si tzie si multor altora care se pare k nu au intzels substratul acestui eveniment! NOI nu urmarim sa transformam locatzia respectiva intr-un teren de endurocross sau moto cross sa stam dupa fiacre sa luam 20-30 de roni pe zi nu vrem sa o dam in rebull romaniacs-uri nu vrem sa creem divergentze in acest domeniu k ala e mai bun sau mai stiu eu ce, care cum si unde se da nu vrem sa o dam in curse serioase sau asa zise serioase VREM in primul rand sa facem o revolutzie in acest domeniu adica sa aparem si noi la tv cu toate k unii nu sunt de accord cu treaba asta sa atragem sponsori lucru care multzumeste pe toata lumea sa atragem public , de care ducem lipsa si asta s-ar putea sa derajeze pe multzi sa facem cu adevarata o placere pentru toata lumea (taseu, premii, muzica buna,bere) s.a.m.d. cu putzina rabdare o sa aflatzi de urmatorul proiect www.xcountry.ro , evenimet ce va avea apox aceeasi structura dar alta locatzie...... hai k deja am inceput sa dau din casa. ps: au aparut poze pe site articole media si in curand dvd-ul macacule' frate ,degeaba te ostenesti cu explicatiile ca totdeauna o sa se gaseasca unu mai destept care sa spuna ''nu trebuia sa faceti asa'',frate mie mi'a placut cum a fost ,cu toti vrem premii,dar fratilaor ganditiva putin ca aia care iau premiile ,au ceva investitii in ''sportul'' asta,ma refer la timp munca si nu in ultimul rad bani...asa ca lasati comentariile ,nu va convine nu mai veniti,tot timpul o sa se gaseasca nou veniti in enduro sau in motocross ...macacule la mai mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Martie 11, 2010 Autor Share Postat Martie 11, 2010 REVENIM IN FOTZA ANUL ASTA AM STAT NE-AM GANDIT NE-AM RASUCIT NE-AM CERTAT SI AM AJUNS LA COCLUZAIA FACEM 3 ETAPE XCOUNTRY FACEM O CUPA SI II PREMIEM PE CEL MAI BUN LA SFARSIT NU VA PUTEM SPUNE INCA PREMIILE DAR OR SA FIE FOARTE MARI PREZENTAREA OFICILA VA FI 23 25 APRILE LA SALONUL MOTO DE LA ROMEXPO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 uite macac ce s-ar putea face la Peris ... eu as fi dispus sa dau bani ca sa ma pot antrena pe un circuit de enduro cross aproape de bucuresti. si cred ca nu sunt singurul. impreuna cu Adi Raduta lucrez la un circuit(acum e pe hartie) care sa fie permanent pt iubitorii enduro si endurocross la Ciolpani. obstacole, busteni, pietre etc. stai un picut:) sper ca in 2-3 saptamani sa fie gata. va tin la curent. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pe ce dati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 impreuna cu Adi Raduta lucrez la un circuit(acum e pe hartie) care sa fie permanent pt iubitorii enduro si endurocross la Ciolpani. obstacole, busteni, pietre etc. stai un picut:) sper ca in 2-3 saptamani sa fie gata. va tin la curent.cip bravo Cip. Abiat astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate