rfuchs Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 de saptamina trecuta sunt posesorul unui intruder 1400 atasez poza numai sa nu ma intrebati cit costa ..... sa ne vedem pe sosele ! drum uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 felicitari si sa aveti cat mai mult5i kilometri impreuna, fara evenimente. Arata superb! Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 arata super !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 Judecand dupa standul de scule Lamborghini, nu cred ca banii au fost asa mare problema Superba! Sa o stapanesti sanatos si fericit! standu nu e la mine era la neamtu in garaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 standu nu e la mine era la neamtu in garaj ) ai luat-o cu banu jos? sau in leasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 ai luat-o cu banu jos? sau in leasing leasing privat ) o parte de bani restu datorie .... la un preten nu la firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 no asa mai Roby,bine ca ai scapat de carenata!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 no asa mai Roby,bine ca ai scapat de carenata!!! B. gone ..... cbr 1000f da imi pare rau un pic dupa ea recunosc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 din ce an e?km?stare?etc...ca nu mi-ai zis.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 gone ..... cbr 1000f da imi pare rau un pic dupa ea recunosc .... Su-per-ba!!! Cat despre polizoru tau, sa nu mai spui ca-ți pare rau dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Foarte tare!!S-o stapanesti sanatos! Sa nu-ti para rau nici dupa bani nici dupa fohn pt ca tocmai ti-ai luat o motocicleta extraordinara. Probabil ca sunt putin subiectiv dar mie-mi place mult motocicleta asta. O sa-ti placa mult la drum intins iar ca fiabilitate sa stii ca e aproape indestructibila daca ai grija de ea. Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ..sa o stapinesti sanatos,e foarte aratoasa!! si ziceai sa nu te intrebam cit a costat...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 superba!!! s-o stapaneshti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Super tare frate!!!!!Super tare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Foarte tare!!S-o stapanesti sanatos! Sa nu-ti para rau nici dupa bani nici dupa fohn pt ca tocmai ti-ai luat o motocicleta extraordinara. Probabil ca sunt putin subiectiv dar mie-mi place mult motocicleta asta. O sa-ti placa mult la drum intins iar ca fiabilitate sa stii ca e aproape indestructibila daca ai grija de ea. Bafta multa mersi ... a fost un vis de-al meu am tot citit si intrebat si din cate am inteles este unul din cele mai fiabile "beast-uri" e si catalogat ca cel mai bun chopper ever pe net pe cateva pagini sa vedem cind vine vremea buna sa ies cu ea afara ca pina amu am bagat ture numai in oras rgds Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 S-o stapanesti cu placere si la cati mai multi km impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Motocicleta adevarata. Felicitari si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 mersi ... a fost un vis de-al meu am tot citit si intrebat si din cate am inteles este unul din cele mai fiabile "beast-uri" e si catalogat ca cel mai bun chopper ever pe net pe cateva pagini sa vedem cind vine vremea buna sa ies cu ea afara ca pina amu am bagat ture numai in oras rgds Robert Chopper nu e, eventual cel mai aproape (de chopper) dintre modelele de pe piata. Fiabil e foarte, doar daca nu-i pui ulei poti sa-l crapi. Din pacate de la anul se pare ca n-o sa se mai fabrice . km multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 foarte meseriasha! abia astept s-o vad prin oras, poate ma lasi sa-mi fac o poza pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Nu stiu daca este cel mai fiabil cruiser, dar pana sa iasa V-Rodul a fost cea mai rapida. In orice caz e ceva clasic, racire cu aer si radiator de ulei, foarte usoara pentru motorul respectiv, centru de greutate jos, transmisie cu cardan si pret jumate din al unui Harley. Are si un frate mai mic, cu motor mai modern, Boulevard S50 care nu e nici el lenes. S-o stapanesti sanatos si sa ai numai bucurii de la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Frumos motorul(si suna foarte bine), era cumva cazat la Marcel acum cateva zile? Sa-l folosesti sanatos si la mult asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Arata fioros rau. Trebe neaparat sa-l vad! E amenintare! Geo o s-o vezi la intrunirea noastra.....si VN2000 la fel.....or sa fie multe choppere/cruisere de vazut.....asta daca veniti!? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Frumos motorul(si suna foarte bine), era cumva cazat la Marcel acum cateva zile? Sa-l folosesti sanatos si la mult asfalt uscat! mai e si acuma m-ai prins ala e de la marcel robert o s-o vezi la intrunirea noastra.....si VN2000 la fel.....or sa fie multe choppere/cruisere de vazut.....asta daca veniti!? B. right ! tfft robert foarte meseriasha! abia astept s-o vad prin oras, poate ma lasi sa-mi fac o poza pe ea... in prima zi de TM mi-a si lasat unu urme pe ea... final result zgirietura pe rezervor isi pusese copilu pe ea si cind l-a luat nu a ridicat destul piciorul si a tras o zgarietura ... nu l-am vazut mi s-a spus .... tre sa iau masuri tfft robert ps btw sb ? tm ?sau fac confuzie de cristache ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 faci confuzie......nu e cristache pe care il stim noi sa ai parte de ea si sa faceti cat mai multi km impreuna fara incidente......e frumoasa rau (la fel ca fetele tale) T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate