chrystyanyty Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) am zis ca bag si io poze iote...na Editat Aprilie 20, 2006 de chrystyanyty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 super! sa ai bafta la el si cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lety Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Bravo, Felicitari. Ai muncit tu ceva dar a iesit frumos, de nerecunoscut as spune. Sa ne vedem pe strazi si....Asfalt uscat!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 hai sa vedeti cum arata inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Frumos. Hai sa te vedem cu el prin Dristor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Frumos. Hai sa te vedem cu el prin Dristor. vroiam sa il scot zilele astea...dar inca nu am facut rost de prelata pt ea...dar tentatia e mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 respect! frumos readus la viata! super culoarea, foarte fain vitezometrul (din cate am vazut in poze)... ai de ce sa fi mandru de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 iote vitezometrul... si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 jentile sunt date cu spray vopsea? in doua-trei straturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 jentile sunt date cu spray vopsea? in doua-trei straturi? au fost sablate, date cu grund si vopsite la pistol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Felicitari...tot respectu...arata super..intr-adevar un ij resuscitat...Sa-l calaresti sanatos si fara incidente neplacute... ar fi tare sa ne intalnim o data mai multi cu ijuri... Bafta si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 multam, multam...si io abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Mmmda... ma declar invins la capitolul resuscitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 f. frumos, felicitari, sa nu o vinzi, ca poate peste 50 de ani o sa valoreze o avere , si o sa aiba o valoare sentimentala si mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 Mmmda... ma declar invins la capitolul resuscitari! hihih, multam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 WOW! Arata super tare! Bravos! O mica rugaminte am si eu.. mai fa cateva poze (si una din lateral, dar perpenicular pe axul ei longitudinal), te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 WOW! Arata super tare! Bravos! O mica rugaminte am si eu.. mai fa cateva poze (si una din lateral, dar perpenicular pe axul ei longitudinal), te rog! pai vezi ca ai o poza facuta asa...cred ca la postul#4... da, am sa fac, am vrut dar am uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 (editat) FELICITARI!!!!!! CE PACAT CA AL MEU IJ ORIGINAL TREBUIE SA-L LICHIDEZ SPER K PE SAPTAMANA VIITOARE SAL TERMIN DE VOPSIT SI SA-L VAND.. DACA VA TREBUIE DATI UN PM SAU MAIL Editat Aprilie 23, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 de unde ai luat "bunicutza"? esti de invidiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 de unde ai luat "bunicutza"? esti de invidiat cand am luat-o nu prea eram de invidiat...mai curand de compatimit...dar m-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 poza din lateral... dar am uitat sa "proptesc" aripa pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 That's what I was talking about! Repet: Arata super misto! Ai facut treaba buna - bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 felicitari!! iata ca se poate!multumesc ca mi-ai demonstrat asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 multam, multam da, se poate...dar cu multa munca, nervi, datorii morale...de bani nu mai zic aveai fro indoiala ..cum ca nu se poate? oricum inca nu s-a terminat distractia, mai e pana sa ma dau cu ea cu acte in regula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Tobele alea sunt reconditionate sau au fost bine pastrate? dc sunt reconditionate unde le-ai nichelat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate