sacal Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 vreau sa-mi comand de la louis manetele- de frana si ambreiaj. si niste scarite racing. pentru yzf r6 dar nu stiu deloc nemteste. eu am gasit ceva dar nu as vrea sa comand gresit. care ma poti ajuta, pliz help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Poate te pot ajuta cu ce mai stii eu dupa niste ani de Liceul german. Explica-mi exact ce vrei,sau da-mi adresa de la Louis sa vad si eu care e treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 pai. www.louis.de intri in online shop. apoi din stanga- anbauteile-din stanga. apoi- Lenker/Griffe/Hebel- tot din stanga iar de aici... cred ca bremshebel- imi arata manete, dar... dar si la kuplungshebel tot manete imi arata!!!!???? cat despre scarite racing... ma impusc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 pai. www.louis.de intri in online shop. apoi din stanga- anbauteile-din stanga. apoi- Lenker/Griffe/Hebel- tot din stanga iar de aici... cred ca bremshebel- imi arata manete, dar... dar si la kuplungshebel tot manete imi arata!!!!???? cat despre scarite racing... ma impusc! Buna precis te ajuta ROMI /index.php?showtopic=24540 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 brems-frana kuplungs-ambreiaj Traiasca Louisu' ca asa am "invatat" si eu nemteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 daca imi zici si de scarite...esti un adevarat neamt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Fussrasten . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 10019745 KUPPLUNGSHEBEL YAMAHA SILBER YAMAHA YZF 600 R (4WD Maneta de ambreiaj argintie cu nr.de comanda 10019762 BREMSHEBEL DIVERS. MODEL. SILBER YAMAHA YZF-R6 (RJ03) Maneta de frina argintie 10047848 ALU-FUSSRASTEN-SET LSL RACING, SCHWARZ-ELOXIERT Sacrite racing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 jawohl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 FUSSRASTEN, dar scris cu un "B" d-ala de-al lor de nu-l gasesc la mine pe tastatura . poti incepe sa te uiti pe aici : 10047801 10047848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 FUSSRASTEN, dar scris cu un "B" d-ala de-al lor de nu-l gasesc la mine pe tastatura . poti incepe sa te uiti pe aici : 10047801 10047848 S-a scris odata cu Ă astia schimba gramatica aproape in fiecare an, saracii scolari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Se numeste : scharfes s . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 FUSSRASTEN, dar scris cu un "B" d-ala de-al lor de nu-l gasesc la mine pe tastatura . poti incepe sa te uiti pe aici : 10047801 10047848 problema e ca la unele, alea rosii se vede si dispozitivul de prindere, la aia neagra nu ... eu vreau neagra, dar o fi buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Pentru cea neagra trebuie sa comanzi dispozitivul de prindere separat(Gelenkkit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) @ sacal: la ORICARE dintre cele doua scarite, chiar daca in poze au articulatiile: Lieferung erfolgt paarweise - ohne Gelenkkit. Bitte fĂźr Ihren Fahrzeugtyp separat bestellen. Adica livrarea scaritelor se face "cu perechea" - FARA KIT-ul de ARTICULATII - Va rugam sa comandati doar special pentru tipul dvs. de motocicleta. Editat Aprilie 27, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 10047837 GELENKKIT FUER FUSSRASTEN YZF R1 AB '00- VORNE Si dispozitivul de prindere pentru fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Sunt cateva site-uri care traduc on-line si chiar gratis da copy la textul din germana si apoi intra pe www.freetranslation.com si acolo alege din meniu german to english sau ce alta limba stii tu (nu are romana) si da paste la text...si iti va aparea o traducere a textului in engleza...destul de buna ca sa intelegi mai cauta si alte site-uri, am inteles ca si google are asa ceva parca...iar unele pot sa faca traducere la intreaga pagina..dar eu nu stiu, doar am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) Mai are si altavista, pe babelfish: http://babelfish.altavista.com/ Editat Aprilie 28, 2006 de tatabobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate