Johnner Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salut, Ma gandesc ca impreuna cu un amic sa ne luam 2 jucarele de enduro cu care sa ne cocotam pe dealuri. Momentan nu am apucat sa studiez deloc chestiunea si sunt inca la capitolul de a alege orientativ macar un model care sa ni se potriveasca Daca aveti sugestii sau experiente personale va rog sa mi le impartasiti. Nu vreau sa fac o investitie mare - pe undeva pe la max 1000 eur, si nici nu caut cilindree mare - undeva intre 125 - 300 cc pt mine important este sa fie usurica, dar nu vreau sa fac sport extrem (nu cross) - pt ca o sa caram probabil ceva echipament foto (4 timpi eventual si sistem de iluminare) Multumesc PS: momentan sunt incepator pe motor si merg pe o Honda HORNET 600 din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Pentru joaca, un 125 2t e ok. Oricum nu gasesti motoare mici si usurele pe care sa poti lega bagaje gen camera de fotografiat. Aia si sucu, impreuna cu un tricou si seminte le bagi intr-un rucsac si-l cari in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 fratie, citeste si tu p-acilea, ca problema asta o fo' dezbatuta si ras'dezbatuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 fratie, citeste si tu p-acilea, ca problema asta o fo' dezbatuta si ras'dezbatuta. asta asa e ,dar sti cum e,poate altii aveau mai mult de 1000 de euro buget si vroiau de la 250-400 cc. dpadv ,intr-adevar este o cu totul alta discutie. problema va deveni pe bune delicata cind ne va spune inaltimea si nr. de kg ....atunci sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johnner Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 Ok , dar totusi as prefera sa fie 4T. e mai putina bataie de cap .. cel putin cu combustibilul. (Apropo de asta ce te faci daca trebuie sa alimentezi pe undeva si nu ai ulei sa amesteci ?) E mare diferenta de pret intre 2T si 4T la 125cc ? despre configuratia mea : 1,75m , 65 kg amicul meu e mai barosan vreo 85kg http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/calato...nlanda-4014753/ asa e sunt multe topicuri pe subiect, dar nu am apucat sa le descopar inainte, poate o sa ma uit pe ele in weekend si imi fac o idee,... sau mai bine dau o tura pana la Brasov pe Babarunca.. yeeepeeekayey 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ok , dar totusi as prefera sa fie 4T. e mai putina bataie de cap .. cel putin cu combustibilul. (Apropo de asta ce te faci daca trebuie sa alimentezi pe undeva si nu ai ulei sa amesteci ?) bati la prima poarta si ceri niste ulei Bunica . ce dracu'? mare lucru sa tii o sticluta de 100 ml de ulei de amestec la tine. complicata problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 pt ca o sa caram probabil ceva echipament foto eu si sandwich-urile trebe' sa le bag in cutie de aluminiu ( in rucsac ) ca altfel se placintesc la cat dau de pamant si tu ( ca debutant! ) vrei sa mergi cu echipament foto in rucsac... cinste tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 eu si sandwich-urile trebe' sa le bag in cutie de aluminiu ( in rucsac ) ca altfel se placintesc la cat dau de pamant si tu ( ca debutant! ) vrei sa mergi cu echipament foto in rucsac... cinste tie! sandwich-urile le poti manca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Salut, Ma gandesc ca impreuna cu un amic sa ne luam 2 jucarele de enduro cu care sa ne cocotam pe dealuri. Momentan nu am apucat sa studiez deloc chestiunea si sunt inca la capitolul de a alege orientativ macar un model care sa ni se potriveasca Daca aveti sugestii sau experiente personale va rog sa mi le impartasiti. Nu vreau sa fac o investitie mare - pe undeva pe la max 1000 eur, si nici nu caut cilindree mare - undeva intre 125 - 300 cc pt mine important este sa fie usurica, dar nu vreau sa fac sport extrem (nu cross) - pt ca o sa caram probabil ceva echipament foto (4 timpi eventual si sistem de iluminare) Multumesc PS: momentan sunt incepator pe motor si merg pe o Honda HORNET 600 din 2004 ti-ai luat ceva?....ca daca nu am cateva de vanzare....125, 250, 300, 450.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 dar semintele de care zicea Swichu, unde le pui si cand le spargi? lasa loc in rucsac de carne, bere si vin ca nu mergi tu sa fotografiezi rinocerul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Vand Urgent Aprilia Pegaso 650, 1999, la 1020 eu. Vezi linkul de mai sus pt detalii. Multumesc pt atentia-mi acoradata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 sandwich-urile le poti manca inainte inainte da gratar si berile dupa sandwich...de ce ne mai trebuie sandwich? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate