rss Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 ba da si voi prosti trebuia sa i le dati jos:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 ai o aprilie, stiu, din nu stiu cat, stiu, motor de 125 cu tot ce vrei pe el stiu...da mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta parca ati merge toti pe o roata nu te supara, frate..dau pe spate mai repede cand vad un zx9r camuflat, umflat, vibrand...sau vero torpila de 1 metru tunarita, modoficata la coarne vreo fata, bai tata...hai laso in P*** mea ca nu se mai poate asa ai banu sa-ti cumperi un R1 da n-ai bani so faci a ta..niste spoilere si alte accesorii...dai o vopsea, galben sau ceva si mai excentric a la america...curcubeu cameleon sau cum vrei tu sa ii zici in ton cu orice sezon, portocaliu violet verde aprins perlat, ma stresat in p*** mea atata gri metalizat...punei roti late bbs, atera, sau niste croame garantate sa-ti fure privirea, si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier...o sal cobor cativa centimetri lejer..asta e tot ne vedem pe strazi...te las sa iti combini motoru cu ce crezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 ai o aprilie, stiu, din nu stiu cat, stiu, motor de 125 cu tot ce vrei pe el stiu...da mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta parca ati merge toti pe o roata nu te supara, frate..dau pe spate mai repede cand vad un zx9r camuflat, umflat, vibrand...sau vero torpila de 1 metru tunarita, modoficata la coarne vreo fata, bai tata...hai laso in P*** mea ca nu se mai poate asa ai banu sa-ti cumperi un R1 da n-ai bani so faci a ta..niste spoilere si alte accesorii...dai o vopsea, galben sau ceva si mai excentric a la america...curcubeu cameleon sau cum vrei tu sa ii zici in ton cu orice sezon, portocaliu violet verde aprins perlat, ma stresat in p*** mea atata gri metalizat...punei roti late bbs, atera, sau niste croame garantate sa-ti fure privirea, si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier...o sal cobor cativa centimetri lejer..asta e tot ne vedem pe strazi...te las sa iti combini motoru cu ce crezi... esti un (cuvant urat) vedeti de mopedu tau si daca imi cenzureaza serveru zic si pe litere esti un C R E T I N bai vad ca ai prins tupeu pe forum postezi peste tot numai cacaturi ,ce crezi ca daca ai numar de posturi mai mare mergi mai bine pe bicicleta ta? hai dute n ca n are rost sa ma enervez degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 ai o aprilie, stiu, din nu stiu cat, stiu, motor de 125 cu tot ce vrei pe el stiu...da mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta parca ati merge toti pe o roata nu te supara, frate..dau pe spate mai repede cand vad un zx9r camuflat, umflat, vibrand...sau vero torpila de 1 metru tunarita, modoficata la coarne vreo fata, bai tata...hai laso in P*** mea ca nu se mai poate asa ai banu sa-ti cumperi un R1 da n-ai bani so faci a ta..niste spoilere si alte accesorii...dai o vopsea, galben sau ceva si mai excentric a la america...curcubeu cameleon sau cum vrei tu sa ii zici in ton cu orice sezon, portocaliu violet verde aprins perlat, ma stresat in p*** mea atata gri metalizat...punei roti late bbs, atera, sau niste croame garantate sa-ti fure privirea, si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier...o sal cobor cativa centimetri lejer..asta e tot ne vedem pe strazi...te las sa iti combini motoru cu ce crezi... 50(fifty) tu esti ma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 da-l ma-n p*** mea ca e distrus rau....si nicku o zice....doamene cum sa iti pui sorin moto la nick???fratimiu tu ai 14 ani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 dar vaaai,cat de inteligent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 doamne ce rime frate tu trebuia sa te faci rapper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ai o aprilie, stiu, din nu stiu cat, stiu, motor de 125 cu tot ce vrei pe el stiu...da mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta parca ati merge toti pe o roata nu te supara, frate..dau pe spate mai repede cand vad un zx9r camuflat, umflat, vibrand...sau vero torpila de 1 metru tunarita, modoficata la coarne vreo fata, bai tata...hai laso in P*** mea ca nu se mai poate asa ai banu sa-ti cumperi un R1 da n-ai bani so faci a ta..niste spoilere si alte accesorii...dai o vopsea, galben sau ceva si mai excentric a la america...curcubeu cameleon sau cum vrei tu sa ii zici in ton cu orice sezon, portocaliu violet verde aprins perlat, ma stresat in p*** mea atata gri metalizat...punei roti late bbs, atera, sau niste croame garantate sa-ti fure privirea, si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier...o sal cobor cativa centimetri lejer..asta e tot ne vedem pe strazi...te las sa iti combini motoru cu ce crezi... baa incultule coarne are vaca bahhh motocicleta are ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 DA DA DA buna remarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Kiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 sunt un P. E. S. T. E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Hmmm...oare de ce trebuie sa se gaseasca mereu unul cu o remarca stupida ,prin care sa-i enerveze iar pe toti? of..ganditi inainte de a vorbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 pentru ca pe forumu asta intra 99% romani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 sunt un P. E. S. T. E. Daca citai din paraziti, e pejte, nici pe asta n-ai nimerit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 pentru ca pe forumu asta intra 99% romani good point... da totusi mai sunt si romani normali...putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 cum adica nici pe asta nu am nimerit-o? am mai zis ceva? da, la parazitii ma refeream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 iarasi ontopic,in 3-4 zile imi vin angel eyes pt rs,o sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 faci RS sa semene cu R1??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 fac r1 sa semene cu rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 ce sa faci.......daca te-ai plictisit vinde-l si cumpara altceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ce sa faci.......daca te-ai plictisit vinde-l si cumpara altceva.. sau daca ne plictisesti tu muta`te pe alt forum sa mor daca am vazut vreun post util venit din partea ta...numa bla blauri inutile...get a life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 sau daca ne plictisesti tu muta`te pe alt forum sa mor daca am vazut vreun post util venit din partea ta...numa bla blauri inutile...get a life asa eram si eu knd aveam first bike mi-au venit azi angel eyes dar abia maine cred ca va veni cineva sa le monteze,altfel luni revin cu poze cum ziceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Sant curios cum arata.Asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 bai puyo vino sa ei sticla de cola ca o beau ca imi face cu ochiu:))lasa motoru si vino de ia sticla:)))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 mda,cu angel eyes mai dureaza ,vad ca au intervenit probleme si pt montaj stau de m-am plictisit..pana una alta pun poze cu toba rsului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate