michellix Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Plimbarica de primavara pana unde ne-a lasat zapada. Vreamea superba, nici prea cald nici prea frig, drum de tot cacao-ul. Da asta l-avem, cu(pe) asta defilam, ce mama dracu' sa facem! Nisip pe drum la greu din Cartisoara pana la Balea Cascada. Mai sus... bolovani cat casa in mijlocul drumului Stapanele inimii mele (ambele... ), je si un prieten pe-o bomboana de GS 1100 R. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Sa vedeti ce e pe partea opusa, prin Arges Oricum, peisajul merita toate injuraturile la adresa drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Cat e de frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmikze Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 foarte frumos! bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Foarte frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 beauuutifuuul!!! creca'l fac si io in vara asta ca nu l am facut nici cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 exista asa ceva la noi in tara?) Superb!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Abia astept sa se mai incalzeasca sa dau si eu o fuga pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Acuma am vazut si eu topicul asta. In perioada aia am fost si eu pe Transfagarasan si de 1 Mai am vazut o gasca de 6-7 motociclisti cum urcau de mama focului, pe partea cu Vidradu. Daca voi erati aia, sa stiti ca v-am admirat da n-am putut sa ma tin cu masinuca dupa voi, numai gropi pe acolo. Dupa ce am motor si experienta as vrea sa merg acolo si pe 2 roti este un super peisaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Hi hi,deci urca yamaha xj p'acolo..cred ca foarte curand voi trage si eu o tura cu a mea p'acolo ca vad ca nu se prea inghesuie lumea sa mi-o cumpere.Eu speram sa ajung p'acolo pe enduro,dar las ca bag xj la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Bune observatii!! am fost s eu pe-acolo dar putin mai devreme decat voi..cu o sapt inainte de Paste, vreme relaiv calduta in curtea de Ag....dar pe Transfagarasean nu mai stiam cum sa ajungem la civilizatie sa bem ceva cald!!(eram destul de echipati, dar nu indeajuns)!! In concluzie o mici excursie Curtea Ag- salvamont Capra!! V-am pupat!! Editat Mai 22, 2006 de Nikyta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 exista asa ceva la noi in tara?) Superb!!! da shi nu e singurul loc frumos din romania!!! :rose: incearca sa faci pe jos trasee montane shi o sa vezi ce peisaje avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate