marque Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) MOTOCICLISMO 29 VIATA PE DOUA ROTI 6 Posta redactiei 8 Stiri 14 Story: International Enduro Festival Transilvania 18 Story: De vorba cu un sociolog 24 Prezentare: Elf Work Shop TESTE 26 Moto Morini Gran Motard 30 Noutati Harley-Davidson 2010 36 Comparativ: KTM 990 SM-T, BMW K1300GT, Aprilia Shiver GT 48 Triumph Bonneville 54 Yamaha MT-03 58 Vechi vs nou: Suzuki GSX-R600, K1 vs K8 64 Scuter: Sym Joymax 250 66 Anduranta: Vespa S50 MOTOSPECIAL 68 Triumph TT Deluxe ACCESORII SI ECHIPAMENTE 72 Selectia Motociclismo SPORT 76 Campionatul Est-European de Viteza: Belgrad 78 Romanian Superbike: Pannoniaring 80 World Superbike 82 Stiri sportive 84 Haga vs Spies EPOCA 88 Istoria Bultaco SECOND HAND 94 Yamaha XVS Dragstar 400/650 98 Anunturi SH Editat Octombrie 12, 2009 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 si pe piata...pe piata...cand apare pe piata?! pe piata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 din pacate, au intervenit clasicele probleme de distributie... sa vedem totusi ce se intampla luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 misto numaru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 si totusi... tocmai am vazut-o (revista) in standul in medio din carrefour orhideea. Mesaj completat dragi si stimati cititori, am verificat personal, revista a ajuns si in targu mures. sper ca neplacerea unei aparitii atat de intarziate pe piata sa fie compensata de continutul revistei. sunt foarte curios despre parerile voastre vis a vis de 2 articole, comparativul lui marius new vs old, la gsx-r, o abordare foarte british, si interviul cu gabi jder. acesta dovedeste ca si pe noi ne intereseaza si fascineaza comunistele, ca nu avem nici un elitism in cap - dar nici nu suntem de parere ca o motocicleta noua se adreseaza doar unor zei financiari si trebuie sa ne ferim de a scrie despre noutatile de pe piata - eu cred ca prin acest articol am gasit o abordare noua a fenomenului comunistelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 fain numar,o sa ma faceti sa mi placa si cruiserele interesant bonnevile ul,consum mai mic in oras decat in afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 yeah, i'd like one... dar cred ca pot spune "my bonnie is over the ocean" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Mi-a placut comparativul de la GSXR. Nu s-ar putea unul si la Kawa ZX6R? M-ar interesa foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 hai cu motorul si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Pai nu am :-) Dar asta va fi urmatorul meu model si atunci mi-ar placea sa vad acest comparativ. In plus cred ca ar fi necesar unul si de la Honda si unul de la Yamaha pentru ca sunt cele mai populare printre SSP-uri si lumea isi cumpara destul de des aceste modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 total de acord, sa vedem cum ne descurcam cu motoarele, momentan pregatim un comparativ tenere-transalp, mi se pare o situatie destul de posibila de alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Or sa mai fie comparative de genul "vechi vs nou" cu diverse marci si modele de motociclete, sa vedem ce facem rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Bv Marius ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Bv Marius ! Vaai! Multumesc, multumesc, dar chiar n-am făcut mare lucru! Apropo de asta, în numărul următor al revistei si în curand si pe www.mototest.ro, materiale ample despre ultima etapă Romanian Superbike de la Serres (23-25 octombrie). Editat Octombrie 28, 2009 de kriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bv Marius ! de unde sunt pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 de unde sunt pozele? Din weekendul asta, de la Serres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 a fost competitie ceva? rosbk? la ce categorie ai participat? si cu ce mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 A fost ultima etapa Romanian Superbike, la Serres. Am participat la naked, cu o Honda Hornet 600 si am iesit pe trei. Dar nu e cine stie ce, oricum eram foarte putini cu nakeduri si eu ma mandresc mai degraba cu faptul ca am reusit sa-mi tin hormonii in frau si sa merg lin si safe, sa nu am momente inspaimantatoare. In cursa am mers si mai safe, tocmai pentru ca erau multi piloti agresivi pe pista si nu voiam sa am ceva intalniri de gradul trei cu ei care sa rezulte intr-o tranta. De-asta am si iesit pe trei, ca eram al doilea ca timp pe tur (repede, sa ma dau mare ). Oricum a fost super distractie si recomand tuturor RoSBK pentru la anul. Sporesti skillul, te distrezi, iti faci prieteni noi... ce sa mai, o experienta nemaipomenita. Si, dupa cum veti vedea in articolul din Motociclismo 30, nu e atat de scump si de greu de realizat cum crede lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 A fost ultima etapa Romanian Superbike, la Serres. Am participat la naked, cu o Honda Hornet 600 si am iesit pe trei. Dar nu e cine stie ce, oricum eram foarte putini cu nakeduri si eu ma mandresc mai degraba cu faptul ca am reusit sa-mi tin hormonii in frau si sa merg lin si safe, sa nu am momente inspaimantatoare. In cursa am mers si mai safe, tocmai pentru ca erau multi piloti agresivi pe pista si nu voiam sa am ceva intalniri de gradul trei cu ei care sa rezulte intr-o tranta. De-asta am si iesit pe trei, ca eram al doilea ca timp pe tur (repede, sa ma dau mare ). Oricum a fost super distractie si recomand tuturor RoSBK pentru la anul. Sporesti skillul, te distrezi, iti faci prieteni noi... ce sa mai, o experienta nemaipomenita. Si, dupa cum veti vedea in articolul din Motociclismo 30, nu e atat de scump si de greu de realizat cum crede lumea. Bine zis Daca te dai macar o data pe circuit sigur devii fan(atic) si revii decate ori ai ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 ma primesc astia cu TDM-ul? Mesaj completat PS felicitari mariuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ma primesc astia cu TDM-ul? Mesaj completat PS felicitari mariuse Eu vreau sa merg in martie cu ST-ul . Te primesc aproape cu orice,d-asta exista clasa C. In ultima etapa au concurat 2 Monstere, un Ktm 690 si Un Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Bine zis Daca te dai macar o data pe circuit sigur devii fan(atic) si revii decate ori ai ocazia. true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 De nr. 30 al revistei nu se stie nimic? .Macar sa stiu daca sa mai ma uit pe la chiosc dupa ea. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 De nr. 30 al revistei nu se stie nimic? .Macar sa stiu daca sa mai ma uit pe la chiosc dupa ea. Toate cele bune! e tiparita deja din cate am reusit eu sa aflu dar mai dureaza un pic pana apare. ce sper eu e sa nu fie asta ultimul numar... Haida fratilor cu revista!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 e tiparita deja din cate am reusit eu sa aflu dar mai dureaza un pic pana apare. ce sper eu e sa nu fie asta ultimul numar... Haida fratilor cu revista!! deci? apare sau nu nr 30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate