Ravenitza Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ....vineri seara atunci te astept sa ma intampini la intrare in bucale Daca imi aduci ceva bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Daca imi aduci ceva bun! nu sunt eu destul de bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nu sunt eu destul de bun? La ce?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) La ce?! la ce vrea fiecare..la suflet,la...... Editat Aprilie 20, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Pentru cine este interesat sa participe il invit pe topic. /index.php?...p;#entry2394372 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati viespari,ne vedem maine,sper in numar cat mai mare,la SMAEB....asta pentru cei care nu se vor berici cu mine deseara la bucale ...doamne ajuta la vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati viespari,ne vedem maine,sper in numar cat mai mare,la SMAEB....asta pentru cei care nu se vor berici cu mine deseara la bucale ...doamne ajuta la vreme buna! Maine pe la ce ora ajungi la SMAEB, ori pui moto la expozitie si stai toata ziua? Sper sa fie vreme buna sa ajungem si noi din Vrancea. Sanatate multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati viespari,ne vedem maine,sper in numar cat mai mare,la SMAEB....asta pentru cei care nu se vor berici cu mine deseara la bucale ...doamne ajuta la vreme buna! hai bro' da din pedale mai repede ca mi-e o sete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Merge careva la concert in seara asta? la ROMEXPO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Maine, adica duminica cine merge la SMAEB? Sa nu colind de unul singur, ca majoritatea merg azi si eu nu pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Maine, adica duminica cine merge la SMAEB? Sa nu colind de unul singur, ca majoritatea merg azi si eu nu pot. Daca mergi dupa 12, mergem impreuna, dar cu un telefon inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Daca mergi dupa 12, mergem impreuna, dar cu un telefon inainte! Nu am mai ajuns la smaeb, in schimb am ajuns pe amkart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Nu am mai ajuns la smaeb, in schimb am ajuns pe amkart da da......super distractie pe amck ..am reusit sa imi dau seama de noile calitati ale viespii si imii dau jos palaria ......directie extraordinara,furca lucreaza minunat,franele ma opresc instant,pozitia pe moto e mai buna(pt mine) atat la drum lung cat si pe circuit..toba isi face si ea treaba sa faca haos.....concluzia:din punct de vedere mecanic e o reusita...estetic,va las pe voi sa apreciati sau nu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 da da......super distractie pe amck ..am reusit sa imi dau seama de noile calitati ale viespii si imii dau jos palaria ......directie extraordinara,furca lucreaza minunat,franele ma opresc instant,pozitia pe moto e mai buna(pt mine) atat la drum lung cat si pe circuit..toba isi face si ea treaba sa faca haos.....concluzia:din punct de vedere mecanic e o reusita...estetic,va las pe voi sa apreciati sau nu motorul il apreciem noi dar dai finisu ca acum e cam ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 il apreciem noi dar dai finisu ca acum e cam ciudat nu e ciudat......e pt cunoscatori Mesaj completat ACUM PLEC SI EU INAPOI SPRE BAIA MARE.....VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE M-ATI ONORAT CU PREZENTA LA UN PAHAR DE VORBA SI NUMAI!!!!nu ma apuc sa va insir pe toti aici ca nu suntem la Oscaruri,dar se stiu cei care merita tot respectul ........abia astept sa va primesc cu bratele deschise la intruneala de la MARAMU` sa va rasplatesc cu varf si indesat @arycy:bro,o sa "suferi" din plin pentru faptul ca m-am simtit ca acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) @arycy:bro,o sa "suferi" din plin pentru faptul ca m-am simtit ca acasa o sa sufar sa stii drum bun ! bro' si te mai astept Editat Aprilie 27, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Intrebare (cumva retorica pe topicul asta): plecare vineri spre mare pe traseu virgin (adiq nebatut de mobre inca). care te bagi da pm sau tel (vezi posturi mai inapoi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Intrebare (cumva retorica pe topicul asta):plecare vineri spre mare pe traseu virgin (adiq nebatut de mobre inca). care te bagi da pm sau tel (vezi posturi mai inapoi). ce fain de voi ca ajungeti la mare imediat, la noi muntii sunt aproape, dar e la fel de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 ce inseamna la tine drum nebatut de mobre? Intrebare (cumva retorica pe topicul asta):plecare vineri spre mare pe traseu virgin (adiq nebatut de mobre inca). care te bagi da pm sau tel (vezi posturi mai inapoi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 maine la intalnire o sa vin cu niste hartiute pentru adunarea de semnaturi pentru un priect de modificare a legislatiei rutiere. Sper sa primesc multe autografe. Pana atunci , luati de aici informarea /index.php?showtopic=471226 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 citit. de acord. semnez. maine la intalnire o sa vin cu niste hartiute pentru adunarea de semnaturi pentru un priect de modificare a legislatiei rutiere. Sper sa primesc multe autografe. Pana atunci , luati de aici informarea /index.php?showtopic=471226 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) maine la intalnire o sa vin cu niste hartiute pentru adunarea de semnaturi pentru un priect de modificare a legislatiei rutiere. Sper sa primesc multe autografe. Pana atunci , luati de aici informarea /index.php?showtopic=471226 Dap...se semneaza...se pune cumva daca am semnat si pe cea electronica???? P.S. : Primesti semnaturi si de la un conservar? Editat Aprilie 28, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Dap...se semneaza...se pune cumva daca am semnat si pe cea electronica???? aia electronica nu se pune. Trebuie scris cu mana ta , cu adresa si cu semnatura. alea electronice poate ca or sa conteze dupa ce o sa aiba tot romanul semnatura digitala, acum, e cam fix cat o ceapa degerata pe partea oficiala. P.S. : Primesti semnaturi si de la un conservar? se primesc, cum nu, dar asta doar fiindca te stiu partea care nu-mi place la tine conservar e ca sta vespea aia singura acolo unde e. nu-i pacat de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ce inseamna la tine drum nebatut de mobre? adiq pe acolo cam rar trec masini, e posibil sa nu prea existe asfalt, insa garantez un peisaj superb si o istorie fascinanta a locurilor, pe care vreau sa le pozez (deci mers mai incet). maine o sa alerg din bucuresti si nush daca pot ajunge la aduneala, insa de principiu plecarea mea o fac vineri, cu adunare la benz MOL inainte de iesirea pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 se primesc, cum nu, dar asta doar fiindca te stiu partea care nu-mi place la tine conservar e ca sta vespea aia singura acolo unde e. nu-i pacat de ea ? Mda...pe de o parte ai dreptate...pe de alta mi-a fost greu sa o aduc la SMAEB, sa ma intorc inapoi cu ea pentru Vama de 1 Mai si sa ma urc din nou in masina sa ajung (din nou) in Bucuresti la munca. Si in plus abuzez de ea maxim in weekend..dar nu we asta ca voi fi sigur manga, cel viitor o aduc incoace...see ya dixeara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate