Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Nu putea sa doarma ca avea sa imi trimita mie un mail ! P.S :Mai ai un post si cresti in grade ! O sa vorbesti de la un alt nivel ! STFU!!!! .....Hai distractie maxima si sa nu va aud ca imi povestiti! P.S. : UUUUU, am reusit sa spun 500 de prostii pe un forum.... Editat August 6, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 P.S. : UUUUU, am reusit sa spun 500 de prostii pe un forum.... esti slab bre....altii spun prostii mult mai mari si mult mai multe ....nush cine e dar numa aberatii spune userul george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) My personal Jesus!!!!........ P.S.: Auzi, PM-urile se pun?.......da' reply-urile pe YMS?.........da' orele de povesti la telefon?... Editat August 6, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 My personal Jesus!!!!........ P.S.: Auzi, PM-urile se pun?.......da' reply-urile pe YMS?.........da' orele de povesti la telefon?... nu se pun.....ca atunci ar fi mare problema Mesaj completat @sorin:se pare ca va fi "lunga" lista Mesaj completat INTALNIREA DE SFARSIT DE SEZON A VIESPARILOR PERIOADA:3-5 SEPTEMBRIE LOCATIA:in discutie..... lista: 1)george05+consoarta 2)sorin128+aura 3)dani moldo 4)ravenitza+1 5)adi capac 6)nyt 7)........etc,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Ieri am facut o plimbare pe la Vulcani noroiosi - Siriu - Cheia 510 km. Drumul a fost destul de animat adica nisip, gropi, pietre, damburi, cratere, caini pe marginea drumului, asfalt ca in palma, drumuri virajate sau drepte uscat si umede ...... Am reusit sa trec peste un caine mort pe mijlocul drumului chiar inainte sa intru in Bucuresti fara sa patesc ceva ..... multumesc lui Dumnezeu. Drumul a fost frumos per asamblu compania a fost placuta, am fost 7 motociclete de toate genurile. Pe cheia l-am vazut si pe Valy dar era masina. Sper sa o repare cat mai repede .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Ieri am facut o plimbare pe la Vulcani noroiosi - Siriu - Cheia 510 km. Drumul a fost destul de animat adica nisip, gropi, pietre, damburi, cratere, caini pe marginea drumului, asfalt ca in palma, drumuri virajate sau drepte uscat si umede ...... Am reusit sa trec peste un caine mort pe mijlocul drumului chiar inainte sa intru in Bucuresti fara sa patesc ceva ..... multumesc lui Dumnezeu. Drumul a fost frumos per asamblu compania a fost placuta, am fost 7 motociclete de toate genurile. Pe cheia l-am vazut si pe Valy dar era masina. Sper sa o repare cat mai repede .... TE.F(elicit) pentru iesire....baga km multi ca vara-i scurta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Dragii mei, Am dat Hornetica , am pastrat Transalpul, din pacate nu mi-am permis sa le tin pe amandoua si off-roadul a triumfat Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem, insa tot motociclisti suntem si f probabil ne vom vedea candva Sa aveti numai bucurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Dragii mei, Am dat Hornetica , am pastrat Transalpul, din pacate nu mi-am permis sa le tin pe amandoua si off-roadul a triumfat Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem, insa tot motociclisti suntem si f probabil ne vom vedea candva Sa aveti numai bucurii Sufletul de hornetist sunt convins ca ramane....asa ca Dane, esti binevenit oricand cu noi cu sau fara viespe........ocazii vor fi o gramada, promit! ....Oricum, in ceva timp la intalnelile de hornetisti vei gasi pe multi "fosti" viespari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 vin si eu cu o veste : se vinde Blonda de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Numai vesti proaste. Toata lumea vinde motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Numai vesti proaste. Toata lumea vinde motoarele Toate generalizarile sunt gresite!...Inclusiv asta..... Mesaj completat Diseara la 7 care ne bagam la un AMCkart???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Toate generalizarile sunt gresite!...Inclusiv asta..... true that ....unu a vandut viespe,altu o pune la vanzare...dar restu..... Mesaj completat Numai vesti proaste. Toata lumea vinde motoarele care toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Ieri am facut o plimbare pe la Vulcani noroiosi - Siriu - Cheia 510 km. Drumul a fost destul de animat adica nisip, gropi, pietre, damburi, cratere, caini pe marginea drumului, asfalt ca in palma, drumuri virajate sau drepte uscat si umede ...... Am reusit sa trec peste un caine mort pe mijlocul drumului chiar inainte sa intru in Bucuresti fara sa patesc ceva ..... multumesc lui Dumnezeu. Drumul a fost frumos per asamblu compania a fost placuta, am fost 7 motociclete de toate genurile. Pe cheia l-am vazut si pe Valy dar era masina. Sper sa o repare cat mai repede .... Se repara in curand si apoi se vinde. Asa ca daca exista vreun doritor de Hornet cu motorul curatat ca si cum ar fi nou sa ma caute. Se pare ca anul asta voi termina sezonul curand, depinde daca exista vreun doritor pentru viespea mea. Pentru ca alt motor nu imi mai iau pana la primavara. Salutari tuturor hornetistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Se repara in curand si apoi se vinde. Asa ca daca exista vreun doritor de Hornet cu motorul curatat ca si cum ar fi nou sa ma caute.Se pare ca anul asta voi termina sezonul curand, depinde daca exista vreun doritor pentru viespea mea. Pentru ca alt motor nu imi mai iau pana la primavara. Salutari tuturor hornetistilor! maestre,nu o ia nimeni anul asta ca sa nu fii nevoit sa inchei sezonul prea devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 constitutiei, la 7? mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 constitutiei, la 7? mai vine cineva? Si eu sunt curios daca mai vine cineva pe acolo eu am sa trec daca nu poate gasim pe cineva la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Si eu sunt curios daca mai vine cineva pe acolo eu am sa trec daca nu poate gasim pe cineva la Ursu S-a cam spart gasca. Eu inca nu am motorul gata si sunt plecat din bucuresti, deci nu apar pe acolo. Poate joia viitoare daca e gata motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am trecut, am vazut si am plecat (vb unui motociclist, intrunirea se tine cam la 2 saptamani ). Intrebare cine merge la mare in acest weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Am trecut, am vazut si am plecat (vb unui motociclist, intrunirea se tine cam la 2 saptamani ). Intrebare cine merge la mare in acest weekend ? Pai cam asa e...si eu ajung o data la 2 saptamani. Mare...eu...plaja...mare Arycyule asa matinal esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Arycyule asa matinal esti? Se antreneaza pentru cand vine bebelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Se antreneaza pentru cand vine bebelu' atunci nu va fi matinal...va fi chiaun de somn .asa ca bre arycy-ulle,mai profita acuma si baga somn,incarca duracel-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) sunt si matinal si cu plinu de sonm facut ! Editat August 13, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 sunt si matinal si cu plinu de sonm facut ! bah tu te lauzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 sunt si matinal si cu plinu de sonm facut ! Ce-ti mai pasa si tie...... Mesaj completat Mno, luand in considerare "cererile" din partea stupului : 1. La mare 2. Loc de parcat "safe" motoarele 3. Cazare la pret "rezonabil" 4. Posibilitate campare 5. GRATAR Am gasit locatia cu urmatoarele caracteristici : 1. Locatie : la mare : mai precis in Vama Veche, la 300 m de plaja 2. Curte interioara cu posibilitatea inchiderii motoarelor inauntru 3. Pret "uber"-rezonabil : 55 RON / noapte / casuta de doua locuri 4. Posibilitate campare la pretul de 8 RON/noapte/cortangiu 5. Gratar "inclus" Mai multe puteti vedea in pozele nefotoÂşopate si total neprofestioniste facute ieri. Singura rugaminte a "Âşefului de parc de casute" este sa ii achitam un minim avans(macar 1 noapte in avans zic eu) cu macar o saptamana inainte de a ajunge acolo pentru a ne rezerva numarul de casute necesare. Asadar, astept sa umpleti lista asta de mai jos cu cat mai multi fosti/actuali/viitori/simpatizanti de/ hornetisti a.i. sa putem trimite banutii.... INTALNIREA DE SFARSIT DE SEZON A VIESPARILOR (aka : HAI LA MARE VIESPARULE!) PERIOADA:3-5 SEPTEMBRIE LOCATIA:in discutie..... lista: 1)george05+consoarta 2)sorin128+aura 3)dani moldo + 1 4)ravenitza+1 5)adi capac 6)nyt 7)........etc,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 (editat) lista: 1)george05+consoarta 2)sorin128+aura 3)dani moldo + 1 4)ravenitza+1 5)adi capac 6)nyt 7)cataaaa -50%, +/- 1, revin cu detalii atunci mai aproape 8)........etc,etc Editat August 16, 2010 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate