NVS Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Ce frumos a fost azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Ce frumos a fost azi... Daa... Ce frumos a fost ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Daa... Ce frumos a fost ieri yep yep.....tres jolie care se baga azi din cei cu care nu am vb la o iesire asa usurica pe undeva la spart seminte si o poveste?cam in 2 ore iesim cei care am vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 yep yep.....tres jolie care se baga azi din cei cu care nu am vb la o iesire asa usurica pe undeva la spart seminte si o poveste?cam in 2 ore iesim cei care am vb don george, cu parere de rau, dar eu stau destul de rau cu timpul si nu prea reusesc sa ajung ... sincer imi pare rau, dar .... la o noua revedere! si ... mi-a facut o deosebita placere sa petrec cu voi ... sper ca la cat mai multe!!! p.s.: dany, say hello verisoarei tale ..... adriana - passo doble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 don george, cu parere de rau, dar eu stau destul de rau cu timpul si nu prea reusesc sa ajung ... sincer imi pare rau, dar .... la o noua revedere! si ... mi-a facut o deosebita placere sa petrec cu voi ... sper ca la cat mai multe!!! p.s.: dany, say hello verisoarei tale ..... adriana - passo doble asa deci...azi din nou a fost tura de amckart,motoare putine,lejereanu..... ...maine la 11,daca e vreme buna,din nou tura la amckart.cine se baga ne vedem acolo.pana acum suntem vreo 5 motoare Mesaj completat don george, cu parere de rau, dar eu stau destul de rau cu timpul si nu prea reusesc sa ajung ... sincer imi pare rau, dar .... la o noua revedere! si ... mi-a facut o deosebita placere sa petrec cu voi ... sper ca la cat mai multe!!! maestre,no problem..bine ca am apucat sa ne cunoastem si personal nu numa pe mess si la telefoane:P...cat despre intalniri,vor mai fi destuuule.prima sighisoara,a doua deja a intra la analiza(la super propunerea unora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 a a intra la analiza(la super propunerea unora) si nu dai din casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 azi din nou a fost tura de amckart,motoare putine,lejereanu..... Revin: Dom' profesor, joi imi pregatesc o delegatie la Baia Mare. Ajungi acasa pana atunci? Bem si noi o cioco' impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) Revin: Dom' profesor, joi imi pregatesc o delegatie la Baia Mare. Ajungi acasa pana atunci? Bem si noi o cioco' impreuna? spre rusinea mea nu am poze de azi,dar urmeaza sa primesc poze de la prima tura,cea de duminica ,si filmare...si maine vom face poze ,doar sa aiba careva un aparat ....da maestre,sunt acasa joi,ajung miercuri undeva pe la pranz in baia mare....din pacate gata cu circuitul pe anul asta Editat Septembrie 13, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 asa deci...azi din nou a fost tura de amckart,motoare putine,lejereanu..... ...maine la 11,daca e vreme buna,din nou tura la amckart.cine se baga ne vedem acolo.pana acum suntem vreo 5 motoare Ce UOAMeni! Vreau si eu... Cat am stat eu acasa, n-ati iesit pe amk. Acu ca is la munca, va gasiti de plimbari, iesiri, amckart... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Ce UOAMeni! Vreau si eu... Cat am stat eu acasa, n-ati iesit pe amk. Acu ca is la munca, va gasiti de plimbari, iesiri, amckart... e normal...doar sunt eu aici sa trag de lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 e normal...doar sunt eu aici sa trag de lume well, then, move here! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 well, then, move here! ....doamne doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ....doamne doamne What? Zici rugaciunea inainte sa adormi? Sau te cheama ceva prin bucale? Motor, motorasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, Totdeauna fii cu mine si ma invata sa ma dau bine. Eu sunt mic, tu fa-ma mare, Eu sunt slab, tu fa-ma tare, Totdeauna ma insoteste si de rele ma pazeste. Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) What? Zici rugaciunea inainte sa adormi? Sau te cheama ceva prin bucale? Motor, motorasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, Totdeauna fii cu mine si ma invata sa ma dau bine. Eu sunt mic, tu fa-ma mare, Eu sunt slab, tu fa-ma tare, Totdeauna ma insoteste si de rele ma pazeste. Amin nope...nu asa...... motor,motorasul meu,ce pe curbe stai culcat ce in apex m-ai bagat ai grija de mine si de pe trasa du-ma bine genunchiu jos,si pe franare o sa fac cand o-i fi mare gume reising,alte cele pe amckart ma dau cu ele..... AAAAAAMIIIIIIIIIN! DECI.....ramane stabilit:cine e treaz si nu munceste,la ora 11 pe amckart se-ntalneste Editat Septembrie 14, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Citez un arycy : "CE UAMENI!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 nope...nu asa...... motor,motorasul meu,ce pe curbe stai culcat ce in apex m-ai bagat ai grija de mine si de pe trasa du-ma bine genunchiu jos,si pe franare o sa fac cand o-i fi mare gume reising,alte cele pe amckart ma dau cu ele..... AAAAAAMIIIIIIIIIN! DECI.....ramane stabilit:cine e treaz si nu munceste,la ora 11 pe amckart se-ntalneste Na, bine ca esti tu mai tare! ps: ai uitat ceva! PISI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Hai, hai, ca "ne-am ras" destul...... Maine la 7 la Constitutiei poate apar mai mult de 2 oameni (io si Nicu)... Editat Septembrie 15, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Inca doi, eu si Edi. Care da mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Inca doi, eu si Edi. Care da mai mult? ma provocati sa ma intorc?..nu de alta,dar dupa primul pas facut in metropolis baia mare,ma batea gandul; sa ma urc pe primul tren inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 ma provocati sa ma intorc?..nu de alta,dar dupa primul pas facut in metropolis baia mare,ma batea gandul; sa ma urc pe primul tren inapoi Te astept(am)! Sper sa vin si eu maine...dar nu promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Haideti sa ne adunam la un ras general duminica la 13.00 in Unirii la Red Bull Flugtag Bucuresti Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Haideti sa ne adunam la un ras general duminica la 13.00 in Unirii la Red Bull Flugtag Bucuresti Ce ziceti? Eu la ora aia ma intorc de la o tura prin VL. Nu am cum sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Eu la ora aia dorm ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) Eu la ora aia dorm ! Cocoselule, pe tine te inteleg.... Revin : http://www.redbullflugtag.ro/ Who's in? Editat Septembrie 16, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Cocoselule, pe tine te inteleg.... Revin : http://www.redbullflugtag.ro/ Who's in? i'm in! ne vedem pe-acolo, eu vin fara trotineta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate