NVS Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Eu sunt pentru imprimeu rosu pe tricoul negru, adica exact cum este in poza. Cel mai reusit este tricoul galben, combinatia de culori, dar cum nu am mobra galbena si nu port culori deschise, zis pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) La multi ani danny_nt !!! multi kilometri alaturi de viespe fara incidente , si sa fi vesel si sanatos In privinta tricourilor nu are nimeni nimic de comentat ??? Atunci sa incep eu primul , in principiu arata bine dar la tricoul de culoare neagra as dori pe fata unde vad numai culoarea rosie , eu zic ca ar da bine si alb cum este pe spate si sa nu complicam cu alte culori as spune ca sigla viespi nervoase ar da mai bine daca ar fi alb pe negru . Nu vreau sa supar sau sa enervez pe nimeni este doar o propunere, daca cineva are ceva de spus in privinta asta sa zica eu pana acum nu am apucat sa deschid pdf-ul cu forma finala......am o intrebare doar,sa nu ma inteleaga nimeni gresit...de ce ramane pana la urma doar conturul viespii?adica culorile din sigla initiala dispar,sa inteleg.....care e diferenta de pret sa apara si culorile?(asta in ideea in care acolo se poate si nu sare pretul de cum ar iesi aici)....de curiozitate intreb,pt ca daca e sa faca toata lumea la fel,doar sigla fac si eu,nu e mare problema,si in cazul ala aleg doar un tricou nu doua...daca e chestie de pret,eu zic ca merita dat un ban in plus ca sa fie viespea colorata....asa doar contur nu e nu stiu ce...parerea mea Mesaj completat acuma stau si ma gandesc mai bine..cred ca o sa ma retrag de la treaba cu tricourile.dupa ce se stabileste ce si cum,daca raman asa doar cu contur tricourile,o sa imi fac eu aici ca iese mai ieftin.si asa voi avea si eu tricou ca restu lumii.no ofence Mesaj completat aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Editat Noiembrie 17, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Eu raman in continuare in fruntea listei, mie imi place cum arata acum ca idee...so nu am nimic de comentat. Indata ce am cum o sa iti pasez banii Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Eu sunt pentru imprimeu rosu pe tricoul negru, adica exact cum este in poza.Cel mai reusit este tricoul galben, combinatia de culori, dar cum nu am mobra galbena si nu port culori deschise, zis pass Si mie imi place tricoul galben arata chiar bine, dar nu am mobra galbena deci zic pass, in privinta emblemei colorate si eu as fi deacord si ar fi bine sa intrebam la ce pret ar iesi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 mie imi comvine tricoul galben ca am mobra galbena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru sper ca nu am copiat alta lista. doream doar sa modific la mine si sa raman cu un singur tricou in loc de doua... eu ajung in buc. in prima sapt. din dec. deci daca este cineva care se incumeta sa puna pt mine banii... lasati-mi un nr de tel sa sun sa ne vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 mie imi comvine tricoul galben ca am mobra galbena Nu iti lua galben, ca ramai fara el la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime CuloareElena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru sper ca nu am copiat alta lista. Indeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime CuloareElena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP L Galben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru eu am modificat la mine ...vreau doar 1 si galben ca nu mai am bani .... e criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) din cate am inteles iese mai scump daca se face imprimeul colorat ... asa cum este modelul initial... + ca tine in timp mult mai bine cel vectorizat cu o singura culoare.... si eu sunt de acord sa facem sigla alba pe fata, si nu rosie... o sa il intreb pe george care se ocupa de ele la cat ne duce sigla color si revin cum am un raspuns. oricum, sigla o vom face color pe stikere . bine era daca ne puneam de acord la intalinirile din vara... ca acum e o forumeala enervanta cu pusul de acord online.... Editat Noiembrie 19, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 din cate am inteles iese mai scump daca se face imprimeul colorat ... asa cum este modelul initial... + ca tine in timp mult mai bine cel vectorizat cu o singura culoare.... si eu sunt de acord sa facem sigla alba pe fata, si nu rosie...o sa il intreb pe george care se ocupa de ele la cat ne duce sigla color si revin cum am un raspuns. oricum, sigla o vom face color pe stikere . bine era daca ne puneam de acord la intalinirile din vara... ca acum e o forumeala enervanta cu pusul de acord online.... sau si mai bine era de se dadea drumul la tricouri de prima data cand s-a stabilit sigla si alea alea....... .....eh,important e sa aiba lumea tricouri pana in primavara,in mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 sau si mai bine era de se dadea drumul la tricouri de prima data cand s-a stabilit sigla si alea alea....... .....eh,important e sa aiba lumea tricouri pana in primavara,in mai Ce mai poze ti-ai tras maestre in semnatura.... .... ....Gutin Ring nu?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Salutare ! cu tricou sau fara cine vine astazi la intrunire? , eu unul vin cu horneta cat mai permite vremea , asa usor de "iarna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 hmm parca as scoate si eu horneata...nu sunt sigur..sa vad ce dispozitie mai am pina diseara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 eu inca merg zilnic cu bondarul, daca nu uit (again) vin si eu azi, sper sa nu fiu singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Ce mai poze ti-ai tras maestre in semnatura.... .... ....Gutin Ring nu?.... da da..gutin-rin,fara taxa de intrare,doar tupeu mult ...transfagarsan si cheia......am surprins toate momentele importante traite de viespe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 da da..gutin-rin,fara taxa de intrare,doar tupeu mult ...transfagarsan si cheia......am surprins toate momentele importante traite de viespe anul asta Pe Gutin trebuie sa mai mergem ca pe celelate doua trasee am fost impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 damn, la ce ora e intalnirea? 19 sau 20? sa-mi fie rusine, am uitat si mi-e lene sa surfez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Salutare ! cu tricou sau fara cine vine astazi la intrunire? , eu unul vin cu horneta cat mai permite vremea , asa usor de "iarna" fara tricou ? adica la bustu gol ? hai ca poate ma inscriu si eu cu 1 bucata de viespe , sa vedem pana diseara cum stau cu cheful Editat Noiembrie 19, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Pe Gutin trebuie sa mai mergem ca pe celelate doua trasee am fost impreuna da daaaaaaaaaaaa ...in mai am o zi alocata pt cei care vor veni la baia mare,pentru gutin si imprejurimi ....noi doi daca o tinem tot asa,cate 2-3 trasee anual impreuna,nu o sa mai reusim sa separam viespile una de alta,ca o sa devina prea bune prietene...ca tare bine s-au inteles pana acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 damn, la ce ora e intalnirea? 19 sau 20? sa-mi fie rusine, am uitat si mi-e lene sa surfez si eu uitasem noroc cu alex_ander ca mi-a amintit este 20 P.S. nu stiu de ce dar si eu credeam ca este la 19 ...se vede ca am cam chiulit in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 hehe, merci, sper sa nu fiu singur, deci adunarea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 da daaaaaaaaaaaa ...in mai am o zi alocata pt cei care vor veni la baia mare,pentru gutin si imprejurimi ....noi doi daca o tinem tot asa,cate 2-3 trasee anual impreuna,nu o sa mai reusim sa separam viespile una de alta,ca o sa devina prea bune prietene...ca tare bine s-au inteles pana acuma Nu vezi, ca pana la urma si sufera impreuna, a ta dezmembrata...a mea descentrata Abia astept primavara si luna mai Mesaj completat L.E. Eu iar nu vin la intalnire, am de lucru si nu pot lasa pe alta data. Aveti grija de viespi, tineti-le in frau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Nu vezi, ca pana la urma si sufera impreuna,a ta dezmembrata...a mea descentrata Abia astept primavara si luna mai hahahaaaaaaa...asta a fost cea mai tare :D ps:si eu numar lunile,zilele pana in mai..... Editat Noiembrie 19, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 hahahaaaaaaa...asta a fost cea mai tare ps:si eu numar lunile,zilele pana in mai..... Eu pana in mai daca ma lasa bugetu mai bag 3000km, ca vreau sa o scot iara din tara pe a mea horneata cu ocazia asta propun o idee pt anu viitor in vara cine poate cine vrea si cine e disponibil, ne vb ne adunam si facem o minivacanta in afara tarii de o sapt max... propun croatia, superb destul de ieftin si drumuri suuper. Ar fii frumos sa facem o drumetie si prin afara tarii asa mai low buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate