Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 La multi ani Cataaa!!! Multi km sanatosi sa faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Nu stiam eu de ce imi e sete ! La Multi Ani Cataaa si slidere tocite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) La multi ani Cataaa!!! Multi km sanatosi sa faci! LA MULTI ANI CATAAAAA!!!multa sanatate si tie si motoretelor pe care le vei calari...si multi km in maxima siguranta:) @ravenitza....el sa fie sanatos sau kilometrii lui?.... Mesaj completat Nu stiam eu de ce imi e sete ! La Multi Ani Cataaa si slidere tocite ! Betzivan mic si rau...tie,mi-a spus o vrabiutza,ti-e cam sete tot timpul:D Editat Noiembrie 3, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 La multi ani Cataaa!!! La cat mai multe slidere si gume tocite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 cataaa sa traiasca, cataaaa sa traisca, la muuulti aaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 @ravenitza....el sa fie sanatos sau kilometrii lui?.... km sanatosi - adica fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 km sanatosi - adica fara incidente! .stiu draga mea la ce te refereai,,era doar asa de plictiseala intrebarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 .stiu draga mea la ce te refereai,,era doar asa de plictiseala intrebarea Stii tu tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 2 Members: MetalWarrior, edu2009 Te-am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 2 Members: MetalWarrior, edu2009 Amc-istii ceva,cumva ,azi ? Hai ca vreu sa vaz poze photoshoapate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Amc-istii ceva,cumva ,azi ? Hai ca vreu sa vaz poze photoshoapate ! Sa vedem ce zice Edi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Ti-ai naibii voi!...Nu v-ati mai satura mah de AMC...numa sa faceti voi in ciuda la unul si la altul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Ti-ai naibii voi!...Nu v-ati mai satura mah de AMC...numa sa faceti voi in ciuda la unul si la altul.... Hai maine iar, vii? Ca noi suntem acolo dupa ora 14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Azi am tras o tura pe AMC si a fost destul de placut maine poate mai bagam o tura ... Astazi la constitutiei am sa trag o fuga sa vad cine se mai aduna ... CBR-isti am sa gasesc cu siguranta cu urme de Hornet pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Azi am tras o tura pe AMC si a fost destul de placut maine poate mai bagam o tura ...Astazi la constitutiei am sa trag o fuga sa vad cine se mai aduna ... CBR-isti am sa gasesc cu siguranta cu urme de Hornet pe ei Eu ma mai adun azi la constitutiei pe la 19:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Ti-ai naibii voi!...Nu v-ati mai satura mah de AMC...numa sa faceti voi in ciuda la unul si la altul.... unul=sorin....altul=george Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 thanks all! km se apropie de 10k, sper sa fie mult mai multi la anul. iar despre slidere, la fel, le am pastrat pt la anul. intacte. amc maine? o poza, un slider, o maslina, o atentie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 thanks all! km se apropie de 10k, sper sa fie mult mai multi la anul. iar despre slidere, la fel, le am pastrat pt la anul. intacte. amc maine? o poza, un slider, o maslina, o atentie... maslina si atentia pentru mine da? ca eu voi fi cea care va face poze...daca aduceti aparate foto bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 maslina si atentia pentru mine da? ca eu voi fi cea care va face poze...daca aduceti aparate foto bune ce fel de "atentie" vrei de la lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 ce fel de "atentie" vrei de la lume? hahaha, depinde din partea cui vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 de pe amc cateva poze fara urme de photoshop, daaaaa???? http://dl.transfer.ro/AMC-05.11.10-transfe...ov-baf3fca6.ZIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 de pe amc cateva poze fara urme de photoshop, daaaaa???? http://dl.transfer.ro/AMC-05.11.10-transfe...ov-baf3fca6.ZIP Lasa ca e bine, usor usor... Dar maine cine imi face si mie poze cum ma dau drept pe curbe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Lasa ca e bine, usor usor...Dar maine cine imi face si mie poze cum ma dau drept pe curbe ? hai ceva poze nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Lasa ca e bine, usor usor...Dar maine cine imi face si mie poze cum ma dau drept pe curbe ? Ati fost azi iar pe Amckart? Ca eu am fost in pelerinaj prin Brasov cu conserva si am intalnit o multime de motoristi si pe Cheia si prin statiuni la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Ati fost azi iar pe Amckart? Ca eu am fost in pelerinaj prin Brasov cu conserva si am intalnit o multime de motoristi si pe Cheia si prin statiuni la intoarcere Da am fost, am intrat si eu...dar cu frica mare. Pai Edi are in plan si maine Amckart...si-a facut abonament la ei, il cunoaste toata lumea acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate