george05 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 @sorin.....bro`,sa il impingi sanatos si sper in numele tuturor celor prezenti si nu numai ca ai fost placut surprins de surpriza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 @sorin.....bro`,sa il impingi sanatos si sper in numele tuturor celor prezenti si nu numai ca ai fost placut surprins de surpriza:) uite, nu ne-am gandit ca fiind vremea cum e - rece, sa-i fi luat si niste manere incalzite...sa se antreneze pe amkart pana in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 @sorin.....bro`,sa il impingi sanatos si sper in numele tuturor celor prezenti si nu numai ca ai fost placut surprins de surpriza Sunt inca speechless.....Va pupam si va multumim la toti. Promitem sa il folosim cu grija si cu gandul la niste prieteni de nota .... Ma-nclin! uite, nu ne-am gandit ca fiind vremea cum e - rece, sa-i fi luat si niste manere incalzite...sa se antreneze pe amkart pana in primavara Razvinte, daca nu ma descurc stiu cel putin un OM cu suficienta experienta la care pot apela pentru un sfat . Mesaj completat Ce liniste pe red carpet zilele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Ce liniste pe red carpet zilele astea.... mda.....se asterne usor zapada pe aici...din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 mda.....se asterne usor zapada pe aici...din pacate Pai hai sa topim zapada... Ce se mai aude cu selena pentru la anul...ceva planuri, liste, etc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Pai hai sa topim zapada... Ce se mai aude cu selena pentru la anul...ceva planuri, liste, etc?! selena se rezolva.cei de acolo ziceau sa sunam cu o bucata inainte sa ne intelegem cu ei la zile,preturi and shit.lista.....here we go again PERIOADA: sfarsit de aprilie-inceput de mai PARTICIPANTI: 1) George05 + Nyt 2) MetalWarrior 3) Sorin128 + Aura (+ un/o mic(a) hornetist(a))(sa speram ca o sa ii avem alaturi) 4) edu2009 5) darkbay 6) cristigh + atharia 7) Rookie 8) Ravenitza!!! 9) tudor@manowar.ro + Catau' 10) cappac adi abia astept sa vad reactii Editat Noiembrie 29, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 selena se rezolva.cei de acolo ziceau sa sunam cu o bucata inainte sa ne intelegem cu ei la zile,preturi and shit.lista.....here we go again PERIOADA: sfarsit de aprilie-inceput de mai LOCATIE: SELENA TRACK (Bacau) PARTICIPANTI 1) George05 + Nyt 2) MetalWarrior 3) Sorin128 + Aura (+ un/o mic(a) hornetist(a))(sa speram ca o sa ii avem alaturi) 4) edu2009 5) darkbay 6) cristigh + atharia 7) Rookie 8) Ravenitza!!! 9) tudor@manowar.ro + Catau' 10) cappac adi 11) skyp11 (il tirasc eu dupa mn fie ca vrea fie ca nu ) abia astept sa vad reactii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 1) George05 + Nyt Sounds gay...trece-ma pe 2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Sounds gay...trece-ma pe 2 ! ...io vreau pe doi.ne batem?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 ...io vreau pe doi.ne batem?)) Bine atunci..nu pot sa comentez nimic...trece-ma doar pe mine pe 1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Bine atunci..nu pot sa comentez nimic...trece-ma doar pe mine pe 1 ! m-am razgandit..vreau pe 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Cu dedicatie: http://www.trilulilu.ro/Gliango/fd73b2f4b04569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Cu dedicatie: http://www.trilulilu.ro/Gliango/fd73b2f4b04569 sau mai bine asa.....e mai fun si mai de comitet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 La Selena o sa fiu un Hornetist undercover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 La Selena o sa fiu un Hornetist undercover Pai??? si tu? gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 La Selena o sa fiu un Hornetist undercover What?what?what?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 What?what?what?..... Stai la rand, eu am intrebat prima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Nu va zic pana miercuri cand nu mai este a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Nu va zic pana miercuri cand nu mai este a mea. YEYEYEYEY CBR???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 What?what?what?..... Fara what what Sorine ca intram la idei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Nuuu stiiiuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Mah Nyt, mai intai zici asa : Sounds gay...trece-ma pe 2 ! Si acum vii si cu din astea? Fara what what Sorine ca intram la idei ! Ce-i cu tine?...La ce iti sta tie gandul?....... P.S. : Varianta South Park e si mai criminala!!!! P.P.S. : Uite ca s-a mai dezghetat si forumul asta un pic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Nu va zic pana miercuri cand nu mai este a mea. Eu is hotarat Acum ca-au dat si la stiri ca PC25-ul e de la mama ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Mah Nyt, mai intai zici asa : Si acum vii si cu din astea? Ce-i cu tine?...La ce iti sta tie gandul?....... P.S. : Varianta South Park e si mai criminala!!!! P.P.S. : Uite ca s-a mai dezghetat si forumul asta un pic... va ganditi la ce ma gandesc si eu? .south park rullz.....se duce gheata mai repede aici decat de pe drumuri.la noi pe gutin zapada buna deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Eu is hotarat Acum ca-au dat si la stiri ca PC25-ul e de la mama ei. Poate mergi si tu pe Selena acum ca vei devenii Hornetist sa fie motorul in continuare prezent la intalnirile Hornetistilor Mesaj completat la noi pe gutin zapada buna deja Baga schiurile in picioare si mai toceste sliderele pe Gutin. Asteptam filmari de la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate