NVS Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Eu pana in mai daca ma lasa bugetu mai bag 3000km, ca vreau sa o scot iara din tara pe a mea horneata cu ocazia asta propun o idee pt anu viitor in vara cine poate cine vrea si cine e disponibil, ne vb ne adunam si facem o minivacanta in afara tarii de o sapt max... propun croatia, superb destul de ieftin si drumuri suuper. Ar fii frumos sa facem o drumetie si prin afara tarii asa mai low buget Tentant suna, acum sa vedem ce zice si bugetul pentru anul care vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Eu pana in mai daca ma lasa bugetu mai bag 3000km, ca vreau sa o scot iara din tara pe a mea horneata cu ocazia asta propun o idee pt anu viitor in vara cine poate cine vrea si cine e disponibil, ne vb ne adunam si facem o minivacanta in afara tarii de o sapt max... propun croatia, superb destul de ieftin si drumuri suuper. Ar fii frumos sa facem o drumetie si prin afara tarii asa mai low buget ce bine suna ...eu zic YES,dar ramane de vazut cum a fi cu circuitele,sa nu ma goleasca de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Tentant suna, acum sa vedem ce zice si bugetul pentru anul care vine. Tocmai de aceea am zis , ca daca va tenteaza sa stranga lumea cureaua de pe acuma, sa manance mai putine sarmale si pui la cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Tocmai de aceea am zis , ca daca va tenteaza sa stranga lumea cureaua de pe acuma, sa manance mai putine sarmale si pui la cuptor eu am strans atata de tare cureaua deja,pt moto,si atata urmeaza sa o mai strang pt urmatorul sezon(care se anunta fff incarcate) incat o sa ajung sa imi incolacesc cureaua de vreo 3 ori in jurul taliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Tocmai de aceea am zis , ca daca va tenteaza sa stranga lumea cureaua de pe acuma, sa manance mai putine sarmale si pui la cuptor Sarmalele e gratis la mine, si puii nu-mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru[/ DUKU DUKU 2 IS-16-ART M GALBEN SORYY CA DAU ASA TARZIU ACCEPTUL AM FOST PLECAT PRIN TARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 intrebare......sticker-ul pe care vreti sa il faceti de lipit pe bascula,cu viespea...ala cam cum va fi?colorata sigla sau contur doar?in triunghi,romb sau cum va fi?adica viespea colorata,sub ea scris hornet riders club,totul intr-o forma geometrica?ca eu luni ma duc sa imi scot un hanorac de la personalizat(monster energy pe spate mare si sigla hornet riders contur pe piept asa micutza ) si vrea sa fac si un sticker sa vad cum iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 intrebare......sticker-ul pe care vreti sa il faceti de lipit pe bascula,cu viespea...ala cam cum va fi?colorata sigla sau contur doar?in triunghi,romb sau cum va fi?adica viespea colorata,sub ea scris hornet riders club,totul intr-o forma geometrica?ca eu luni ma duc sa imi scot un hanorac de la personalizat(monster energy pe spate mare si sigla hornet riders contur pe piept asa micutza ) si vrea sa fac si un sticker sa vad cum iese hmmm.... si mie imi place sigla de la monster energy. sa pui si tu o poza cu hanoracul, si daca ai sigla cu monster energy pe calc la rezolutie mare trimite-mi-o si mie pe mail daca ai timp. buleteion@yahoo.com MERCI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime CuloareElena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru DUKU DUKU 2 IS-16-ART M GALBEN pina la urma asta e versiunea finala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2009 da, doar ca sigla cu viespea va si alta si pe fata....ca e prea mult rosu. deocamdata nu s-a inghesuit nimeni sa dea bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 hmmm.... si mie imi place sigla de la monster energy. sa pui si tu o poza cu hanoracul, si daca ai sigla cu monster energy pe calc la rezolutie mare trimite-mi-o si mie pe mail daca ai timp. buleteion@yahoo.com MERCI!!! am si casca monsterizata,dar ii voi da jos stickerele si pun altele...tot Monster...maine bag poze cu hanoracul si cu casca(forma actuala) si sper sa am vreme sa fac si noua casca(next monster decal )....eu nu am sigla in calc,m-am dus acolo unde fac hanoracul,aveau ei o sigla si au facut-o sa dimensiunea dorita de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 da, doar ca sigla cu viespea va si alta si pe fata....ca e prea mult rosu. deocamdata nu s-a inghesuit nimeni sa dea bani... Lasa si tu un cont ca sa pot pune banii:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) asta e contul. nu uitati sa scrieti numele, id-ul.... in descriere ca sa va pot identifica RO25 PIRB 4204 2626 4000 1000 (e la piraeus) Lasa si tu un cont ca sa pot pune banii:d Editat Noiembrie 23, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 da, doar ca sigla cu viespea va si alta si pe fata....ca e prea mult rosu. deocamdata nu s-a inghesuit nimeni sa dea bani... ne putem vedea intr-o seara sa-ti dau banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 care este pretul pt tricou ??? 30 ron >??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 da si da. nr meu de tel. 0726.676.355 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime CuloareElena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru Costi Arycy 1 B85YWP L Galben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 1 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru[/color][/ DUKU DUKU 2 IS-16-ART M GALBEN daca asta este lista finala am modificat si eu ceva la mine mai modificasem si pe 'alta lista finala' da vad ca a disparut lista aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 man nu aia e lista finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 man nu aia e lista finala. .......shit happens sometimes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 ma acum ca o fi sau nu o fi asta lista finala ...am vazut ca sunt vreo 2 liste asa ca am modificat in ambele ....ce mai ramane de facut e sa sar cu banii zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 /index.php?showtopic=453641 Versiunea 2009 pentru mos martin craciun vine calare. Daca este cineva doritor de implicare in vreun fel...puteti veni pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 asta e contul. nu uitati sa scrieti numele, id-ul.... in descriere ca sa va pot identificaRO25 PIRB 4204 2626 4000 1000 (e la piraeus) CRISTI AZI 25 11 2009 AM INCERCAT SA DEPUN 60 RON IN CONTUL TAU DAR NU M-AU LASAT PT CA CICA TREBUIE SA ANUNTI TU LA BANCA CA URMEAZA SA PRIMESTI BANI DE LA ALTE PERSOANE SAU IMI CEREA AIA DE LA GHISEU O FACTURA CEVA > A SPUS CA REGULA ASTA E RELATIV NOUA DE VREO 2 SAPT . DACA AI DRUM PE LA BANCA POATE LE SPUI ALORA DE ACOLO CA ASTEPTI DEPUNERI MAI MULTE SAU SA GASIM ALTA SOLUTIE CA SA INTRAM SI NOI IN POSESIA TRICOURILOR A INCA CEVA M-AM DUS LA SUCURSALA PIRAEUS NU LA ALTA BANCA !!!!! TINEM LEGATURA...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ce liniste e pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ce liniste e pe aici... true that....hai lume,nu mai zice nimeni nimic?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) true that....hai lume,nu mai zice nimeni nimic?. daca tot tace lumea din gura, ma bag eu in seama. puteti sa imi aproximati, din experientele anterioare, cat m-ar costa schimbarea semeringurilor si a uleiului din furca? cu tot cu manopera. ca atunci cand am aflat cat ma va costa am dat in d'astea de nervi> Editat Noiembrie 29, 2009 de Caniggia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate