Sari la conținut

Culturism si fitness


P   T   R
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vai cum e no xplode ala :cheers:) zici ca bei 5 redbulluri si ai 7 baterii activate. ma plimbam de la un aparat la altul cu pauze de 1 minut. nu stiu ce baga in el ( de fapt am citit, dar nah) dar te activeaza puternic. ca un boost de energie de 1 ora, il recomand !!!

eu am varianta de lamaie ... e putin cam ciudata asa. are gust de TEC dar dat pe gat rapid, merge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am mai observat un lucru care consider ca e foarte important...

sa nu mergi cu mancare in stomac.Daca ai mancat cu 1 ora inainte sigur nu o sa ai acelasi randament daca ai fi cu stomacul liber, dar nu rupt de foame.Se poate si o cafea inainte cu 10 min de sala, sau o lingurita de miere/zahar.

Mesaj completat

8 minute necesare zilnic pentru un abdomen perfect.

vreau sa urc un filmulet insa nu reusesc!

are aproape 100 de mega!

Cum procedez?

 

 

uite asa ;)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, nu am urmarit de la inceput topicul.

Poate s-a vorbit depre vergeturi de la crestere.

Am numai 2 luni de sala, pana acum nu mi`au iesit, insa ieri am vazut la cineva si mi-a mai arata inca cineva si mi-au mai spus baietii despre altii.. etc.

Pot fi evitate? Cum? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cite stiu eu,si s-ar putea sa nu stiu bine,vergeturile apar la cresteri masive/pierderi in greutate.

vergeturile sunt ,dupa cunostintele mele,ruperi ale pielii.

ele apar mai ales cind pielea este expusa la o "intindere" brusca,la o ingrasare rapida sau cresterea in masa musculara,dupa caz.

mai pot aparea ,in cazuri extreme,la cei ce pun toata sala pe bara,de genul geno cu 200+,indreptari 200+,piept 200+.

factorul genetic joaca un rol esential.

pot fi "nebuni" ce fac geno cu 250 de kg,in ,mod regulat,de ani de zile,dar sa aiba o piele buna (calitativ) si sa nu aiba nimic,iar pot fi cazuri cind faci 4 repetari cu 100 kg si patesti o "bucurie".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta stiu si eu, stiu si cum provin, chiar si cu greutati mici, spre exemplu niste fluturari la piept cand desfaci prea larg in mod repetat bratele, dar ma rog, exista multe posibilitati, insa m-a uimit ca erau niste tineri chiar cu cateva luni de sala , fara o masa musculara prea mare cu vergeturi la nivelul pieptului ce duce la subtiori .

M-am mai uitat pe net si am vazut niste creme insa m-ar interesa sa nu iasa, si anume: sunt produse pe langa alimentatie ce se pot lua din cadrul "produse pt culturisti" pt a evita aparitia lor? Sa faca pielea mai elastica, ceva de genul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta stiu si eu, stiu si cum provin, chiar si cu greutati mici, spre exemplu niste fluturari la piept cand desfaci prea larg in mod repetat bratele, dar ma rog, exista multe posibilitati, insa m-a uimit ca erau niste tineri chiar cu cateva luni de sala , fara o masa musculara prea mare cu vergeturi la nivelul pieptului ce duce la subtiori .

M-am mai uitat pe net si am vazut niste creme insa m-ar interesa sa nu iasa, si anume: sunt produse pe langa alimentatie ce se pot lua din cadrul "produse pt culturisti" pt a evita aparitia lor? Sa faca pielea mai elastica, ceva de genul.

 

Se prezinta sub forma unor zone in care structura cutanata pare "desirata". Se estimeaza ca vergeturile apar la 90% dintre femeile gravide, la 70% dintre adolescenti si la 40% dintre sportivi. Aspectul tegumentului la nivelul vergeturii este destul de specific: pielea este subtiata, fina la palpare, suprafata incretita, cu transparenta crescuta in cazul vergeturilor nou aparute (de aceea culoarea lor este rosu-violacee) si alb opac - sidefiu, cu aspect denivelat si dispuse in lungul liniilor de tensiune ale pielii, in cazul vergeturilor vechi. Au dimensiuni de cativa centimetrii in lungime si 1-10 mm latime (in unele cazuri si mai mult). Uneori pot fi pruriginoase (adica produc mancarime locale).

 

Factorii care duc la aparitia vergeturilor nu sunt pe deplin cunoscuti. In cele mai multe situatii putem vorbi despre un complex de cauze favorizante. Substratul morfopatologic este reprezentat de ruperea tesutului conjunctiv, prin intinderea excesiva si rapida a pielii. Ceea ce conteaza de fapt reprezinta terenul pe care se produce acesta deteriorare structurala: tesut conjunctiv putin si de proasta calitate, ceea ce traduce o stare de nutritie deficienta si un status hipersecretor la nivelul suprarenalelor. Hipersecretia suprarenaliana poate apare patologic, cum este cazul bolii Cushing, sau in cazul corticoterapiei sistemice prelungite (in aceste doua cazuri vergeturile sunt mari si late, prezente pe arii extinse), dar si in cazuri cu mai putina semnificatie patologica, cum ar fi efortul fizic puternic, stari cu hipoglicemie, utilizarea de steroizi anabolizanti, stress.

 

Situatiile in care pot apare vergeturi sunt: sarcina, mai ales intre lunile 4 si 6, ca urmare a intinderii continue si progresive a tegumentului de pe abdomen si sani, destinderea brusca a unei anumite regiuni a corpului la adolescenti in perioada de crestere, sportul si mai ales culturismul, unde se inregistreaza o crestere rapida a masei musculare (practicarea culturismului la adolescenta creste probabilitatea aparitiei vergeturilor), la persoanele obeze, marcand regiunea lombara (atat in perioadele de ingrasare, cat si in cele de scadere in greutate). De asemenea, utilizarea corticosteroizilor topici, in asociere cu panasamente ocluzive, creste riscul de aparitie a vergeturilor.

 

Un rol important in aparitia acestor leziuni il are si bagajul genetic.Zonele cele mai predispuse la aparitia vergeturilor sunt pieptul, bratele, axilele, la sportivi, iar abdomenul, flancurile, sanii, fesele la gravide si obezi.Evolutia naturala a vergeturilor este similara cu cea a cicatricelor sau ranilor care se vindeca.

 

Cum se trateaza?

 

Inca de la inceput trebuie spus ca vergeturile nu pot fi tratate, desi sunt propuse multe tipuri de tratament. Cu trecerea timpului se observa o ameliorare estetica. Cea mai radicala metoda de eliminare a vergeturilor este interventia chirurgicala. Este aplicabila in cazul vergeturilor mici, de preferinta unice intr-o zona. Se elimina pur si simplu zona lezata si se afronteaza marginile plagii chirurgicale, care se vor coase estetic. Tratamentul cu laser este util doar in cazul vergeturilor noi (rosu-violacee). Laserul distruge tesutul lezat. Pe acelasi principiu functioneaza si peelingul cu acid tricloracetic. Ultravioletele au rol cicatrizant, de aceea se folosesc pentru a grabi evolutia leziunii, catre forma alb-sidefie. Tratamentele locale au la baza retinoizii, substante care pot ameliora textura cutanata si culoarea prin remodelarea colagenului din derm si stimularea sintezei de elastina. Tratamentul este de lunga durata (3-6 luni) si are rezultate variabile. Sunt propuse tot felul de creme ce au in compozitie colagen, elastina, aloe, vitamine (A si E, in principal), alantoina, dar eficienta lor este limitata.

 

Intr-o oarecare masura, aparitia vergeturilor poate fi prevenita. In primul rand trebuie evitate varitiile bruste de greutate (in ambele directii), alimentatia trebuie sa fie echilibrata si bogata in vitamine, se va evita fortarea dezvoltarii musculare in perioada de masa (in aceasta privinta steroizii predispun la vergeturi prin doua cai: prin stimularea excesiva a proceselor anabolice, cu acumulare rapida de masa musculara si prin efectul lor asupra secretiei suprarenaliene de cortizol). Se pot utiliza creme cu colagen, elastina, substante hidratante, care se aplica prin masarea zonelor predispuse, dar repet, eficienta lor este discutabila.Circula printre culturisti "mitul" conform caruia un aport crescut de zinc ar preveni aparitia vergeturilor. Desi zincul are un rol important in refacerea structurilor celulare, valoarea sa in prevenirea vergeturilor nu este mai mare decat a altor minerale. Luat in doza prea mare poate deveni toxic pentru organism.

 

In concluzie, daca sunteti "fericitii" posesori ai unor vergeturi, care au aparut fiindca ati reusit sa cresteti in masa musculara, eu zic sa nu va impacientati, sa va ganditi ca un fond de ten bun le mascheaza in timpul concursului, sa stabiliti pentru viitor masurile pe care trebuie sa le luati pentru a preveni aparitia altor vergeturi si, de ce nu, sa va bucurati pentru musculatura acumulata

 

Cateva sugestii generale care ajuta:

 

masajul cu o manusa sau perie de masaj pentru imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul pielii,

aplicarea lotiunilor si cremelor pe zonele afectate mentin pielea supla si moale,

alimentele sanatoase pentru piele sunt cele bogate in vitaminele C si E, zinc si siliciu.

 

Creme cu vitamine

 

In faze incipiente, vergeturile pot fi tratate cu produse fara reteta de la farmacie. Cremele emoliente care contin vitamina E ajuta pielea sa se regenereze si sa ramana supla.

 

Si vitamina A este un bun emolient. Aceste creme sunt eficiente asupra stratului superior al pielii dar nu pot penetra in straturile inferioare acolo unde apar de fapt vergeturile, de asemenea nu pot schimba complet o conditie deja existenta de aceea este recomandata tratarea vergeturilor care sunt inca in formare.

 

 

Acizii hidroxi-alfa (AHA)

 

AHA sau cremele care contin acizi din fructe ajuta la combaterea vergeturilor pentru ca inmoaie stratul exterior al pielii facandu-l moale si suplu. Aceste produse ajuta la regenerarea pielii, exfoliind celulele moarte si astfel permitand inlocuirea cu celule noi, imbunatatind textura si culoarea pielii. Acest proces permite absorbtia mai usoara a cremelor emoliente si din nou pielea va deveni supla.

 

Proprietatile de retinere a apei din aceste produse care contin AHA maresc flexibilitatea pielii.

La inceput dupa exfoliere pielea poate fi putin uscata dar dupa cateva saptamani ea vad deveni fina si moale si vergeturile mai putin vizibile. Daca este intrerupta folosirea produselor se va incetini regenerarea pielii si va reveni la conditia dinainte.

 

Tratamente cu reteta

 

Retin-A (sau Tretinoin) elibereaza keratina care se afla in stratul exterior al pielii si ajuta la indepartarea celulelor moarte. Este derivat din vitamina A si este mult mai eficient decat vitamina naturala deoarece subtiaza stratul exterior al pielii, patrunde in straturile inferioare de unde pornesc vergeturile si mareste productia de colagen, da un impuls imbunatatirii texturii pielii diminuand aparitia vergeturilor. Doctorul prescrie doza care trebuie folosita dar este necesara atentia la dozaj, o doza prea puternica poate crea reactii adverse ca umflaturi, roseata si sensibilitate la expunerea la soare. Ingrosarea pielii este alt efect secundar care poate aparea datorita cresterii productiei de colagen

 

Tretinoin este un tratament foarte eficient cand este folosit in faze incipiente. Nu se prescrie in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se asociaza cu alte suplimente de vitamina A deoarece creste pericolul de reactii adverse.

 

Operatia cu laser

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am citit si eu aia, Gixxer, tu mergi de mult la sala, ti`au aparut?

 

 

da ... am la piept spre umeri, si in spate la triceps...

mi-a aparut initial in 2004 cand am lucarat la fabrica de zahar.Lucram 12 cu 24 in aprox 45 de grade celsius... am slabit 7 kg jumate intr-o luna si putin.

Dupa ce m-am intors la sala cu nervi si draci in cap ca slabisem cat am pus in 2 ani de sala,... am inceput sa trag tare si mi-am luat creatina.Am crescut rapid si atunci au aparut si s-au tot intins.Pe mine nu ma deranjeaza ca nu sunt nici rosi nici albe.Oricum cica nu mai dispar... asa ca ma accept asa cum sunt.Daca stiam mai demult evitam sa cresc asa rapid si mai ales sa fi luat si ceva vitamine pentru a avea pielea mai elastica.Dar eu cum am transpirat la servici non stop, cred ca am pierdut si din saruri etc.O fi si asta un motiv.Lipsa de vitamine din piele+crestere brusca+exercitiu/intindere mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hernie de disc, ombilicala, etc. Se poate face de la sala? Daca se lucreaza normal dar treptat se creste in greutate? Se poate face la orice varsta? Care ar fi simptomele. As vrea sa aud daca sunt parerile celor care s-au interesat in legatura cu aceasta problema sau a celor cu un minim de cunostinte medicale. Mentionez ca e vorba de o curiozitate de a mea insa as vrea cateva raspunsuri cat mai competente.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

din cate stiu hernie de disc poti face la orice varsta... daca te fortezi ca nebunul.Iar cu cat inaintezi in varsta probabil riscul de a face hernie de disc e din ce in ce mai mare.E doar o parere, poate gresesc.

Eu tot ce pot sa iti zic e ce sa faci ca sa nu faci hernie de disc sau ombilicala.Fa abdomene si indreptari fara greutate.Sa iti intaresi musculatura abdominala si cea lombara.

Apoi evita exercitile cu greutate in spate si greutatile prea mari.Iar daca tot folosesti greutati mari foloseste centura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da ... am la piept spre umeri, si in spate la triceps...

mi-a aparut initial in 2004 cand am lucarat la fabrica de zahar.Lucram 12 cu 24 in aprox 45 de grade celsius... am slabit 7 kg jumate intr-o luna si putin.

Dupa ce m-am intors la sala cu nervi si draci in cap ca slabisem cat am pus in 2 ani de sala,... am inceput sa trag tare si mi-am luat creatina.Am crescut rapid si atunci au aparut si s-au tot intins.Pe mine nu ma deranjeaza ca nu sunt nici rosi nici albe.Oricum cica nu mai dispar... asa ca ma accept asa cum sunt.Daca stiam mai demult evitam sa cresc asa rapid si mai ales sa fi luat si ceva vitamine pentru a avea pielea mai elastica.Dar eu cum am transpirat la servici non stop, cred ca am pierdut si din saruri etc.O fi si asta un motiv.Lipsa de vitamine din piele+crestere brusca+exercitiu/intindere mare.

 

 

Multumesc pt raspuns, daca tot esti mai vechi, daca stii sau te poti interesa sa`mi recomanzi ceva vitamine pt asa ceva? cu rezultat . Multumesc Mult !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce am auzit, cea de galbenele e buna... dar eu zic sa mergi la farmacie si sa intrebi acolo.Poti incerca si la un magazin naturist sa vezi ce iti recomanda.

Bafta ;)

Mesaj completat

Multumesc pt raspuns, daca tot esti mai vechi, daca stii sau te poti interesa sa`mi recomanzi ceva vitamine pt asa ceva? cu rezultat . Multumesc Mult !

 

4414-257025-1617vitaminacpastileshutterstock_45571828.jpgVitamina C

 

Singura substanță care poate transforma procolagenul în colagen, vitamina C te ajută să tratezi vergeturile. Ea trebuie administrată pe cale orală Âşi are efecte benefice asupra întregului organism, inclusiv asupra pielii.

 

Vitamina A

 

Derivatele vitaminei A, precum tretinoina (acidul retionic), se regăsesc în cremele contra vergeturilor. Ele ajută la refacerea “rupturilor” din structura pielii, stimulează formarea colagenului Âşi dau un aspect catifelat. Fiolele cu vitamina A se găsesc în farmacii Âşi pot fi folosite acasă la prepararea unor unguente. Dacă eÂşti predispusă să faci vergeturi, consumă alimente precum morcovi, roÂşii, spanac, salată, mărar, peÂşte ori gălbenuÂş.

 

4414-257024-1617vitaminaeshutterstock_35931646.jpgVitamina E

 

Pentru că hidratează Âşi menține elasticitatea pielii, vitamina E este recomandată persoanelor care sunt predispuse să facă vergeturi. Ea previne Âşi protejează împotriva cancerului de prostată Âşi a bolii Alzheimer. Vitamina E poate fi sub formă de capsule, de fiole sau poate fi luată din alimente, precum muÂştar, spanac sau migdale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru vergeturi, mi-au aparut si mie, initial pe coapse putin insa am facut "greseala" sa ma grabesc luand creatina, proteine si lucrand cu greutati f mari. Am inceput apui sa iau zilnic vitamine pentru piele, zinc, vitamina A si vitamina E, le gasesti in farmacie fie impreuna fie separat.

 

Daca ai deja vergeturi, poti sa le "inchizi" putin folosind balsam cu bitter sudez insa sa nu te astepti la rezultate miraculoase. Am folosit o perioada si a fost ok insa cand m-am reapucat de sala au aparut iarasi.

 

Legat de hernie, pentru prevenirea herniei de disc am inteles ca trebuie lucrata bine zona lombara, corect si fara greutate mare. Totdeauna lucrez lombarii inaintea antrenamentului de spate facand indreptari la aparat si apoi indreptari cu o haltera. Din ce am inteles si de la antrenorul de la sala, pentru prevenirea herniei ombilicale sau inghinale, e recomandat intarirea muschilor abdominali.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu mi-am descoperit hernia inghinala,in 2007.

cica nu necesita operare,atunci,si cica,daca nu ma ingras peste x kg (oricum cum ma ingrasam peste 88, ma durea),nu e nici un pericol.

au trecut de atunci 3 ani.

nu am facut nimic cu hernia,ca am tot tinut ochii pe cintar.

ma deranja (nu dureri) doar cind ridicam ceva greu ,brusc de jos.

de cind,ma duc la sala,fac geno/indreptari,nu m-a durut niciodata.

nici macar cit ma mai deranja inainte.

probabil,are de-a face cu faptul ca am intarit muschii abdominali.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vergeturi am si eu sus pe picior,aproape de talie. Sunt de la slabit brusc si de la ingrasat brusc. Eu mereu am tinut regimuri drastice si apoi am mancat tot ce nu trebuie si in cantitati industriale. Adica exact cum nu trebuie.

 

Dar nu se vad, deobicei trebuie sa le arat eu ca sa le vezi. Am vazut unii care fac niste vergeturi urate, aproape vinetii si daca mai au si pielea alba se vede cam nasol. Astea tot asa erau de la crestere in greutate si slabit la nivelul burtii.

 

Vergeturile la nivelul umarului sau pectoralului superior le-am vazut doar la cei care trag de fiare. Mai ales la cei care trag puternic si iau si substante interzise si apoi lasa substantele si fac pauza. Nu am vazut nici un culturist care sa traga natural si sa aiba astfel de vergeturi.

 

Gixxer, sigur era numai de la creatina? :D Sau pe vremea aia ai mai pacatuit si cu alte substante? Ca eu cand am fost prin Ardeal si am tras si eu in vizita fiind prin niste sali pe acolo, baietii luau Naposim ca algocalminu'. ;)

 

Am si acum la sala baieti care au facut tipul asta de vergeturi. Acum 6 luni erau mai umflati ca mine, acum iar sunt plati pentru ca probabil au lasat substantele.

 

Despre hernie ce pot sa zic?Am mai zis pe topicul asta dar Pijama poate nu-si mai aduce aminte. Eu cred ca de la sala nu se face nici unul din tipurile astea de hernii daca nu exagerezi grav si daca iti iei masurile normale de protectie.

 

Eu am facut hernie ombilicala. O am acum, de anul trecut mi-a aparut, o mica umflatura deasupra ombilicului, cat unghia de la deget ca marime. Daca stau normal nici nu se vede. Am vazut-o intr-o zi in oglinda.

 

Am fost la mai multi doctori si mi-au confirmat acelasi diagnostic. Le-am povestit ca am facut sport toata viata si ca nu stiu cum dracu de am dat in hernie din asta. Amandoi mi-au zis ca nu cred ca e de la sala. M-au intrebat daca am facut altfel de miscari in care sa fii creat presiune in abdomen fara sa-l incordez, le-am povestit ca am carat niste mobila si ca atunci au fost niste situatii in care am ridicat un corp de dulap deasupra capului iar din partea cealalta erau 2 baieti care era sa-l scape si atunci m-am incordat intr-o pozitie nasoala.

Amandoi au zis ca sigur atunci am facut-o.

 

Am intrebat daca ar fi trebuit sa port centura, doar ca le-am explicat ca eu nu fortez cu multe kg, nu fac geno, nu fac indreptari. Unul dintre ei mi-a zis ca el chiar nu recomanda centura pentru ca in timp muschii aia se slabesc si ca hernia poate aparea mai usor. Au zis ca trebuia intarit abdomenul, dar eu faceam abdomene macar o data pe saptamana 3 serii. Sunt acoperit cu grasime dar niste muschi abdominali am si eu pe acolo.

 

Unul a vrut sa ma opereze si a zis sa nu ma mai duc la sala pana nu ma operez, al doilea care mai mare specialist cand a vazut cat de mica e hernia a zis sa mai stau si sa vin doar daca se mai umfla si ma doare.

 

Inca nu m-am dus, nu s-a marit si nu ma deranjeaza fizic, dar ma deranjeaza psihic. Si mi-e o ciuda ca mi s-a intamplat asta de mor!Am fost mereu atent la sala, dar se pare ca trebuia sa fiu mai atent si in alte situatii si sa nu mai dau eu Hercule la mutat mobila.

 

Deci,drept sa zic, nu stiu cand a aparut,dar nu fac exercitii cu greutati mari, nu fac geno cu bara pe ceafa, nu fac indreptari. Doar presa pentru picioare si hiperextensii pentru lombari. Asa ca daca nu e de la carat mobila, habar nu am cand a aparut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

napca au bagat multi.. am bagat si eu o cutie intr-o luna demult de tot.As minti sa zic ca nu am incercat.Oricum nu o recomand... ca norocul ca eu nu am pus botul in frageda pruncie la ce bagau altii.Am vazut caz concret de ginecomastie din cazua naposimului.Tipu baga 1 cutie la 2 zile.Nu prea avea piept dar avea niste sfarcuri... super ;) )))))

 

 

Dar cresterea de care eu iti ziceam a aparut din cauza creatinei.Spre exemplu eu inainte sa lucrez faceam curat sala.Nici macar proteine nu imi permiteam sa imi cumpar, si faceam piept impins la +30 cu 80 kg.Cand am revenit la sala dupa 1 luna si ceva in care am dat jos 7 kile si putin faceam in prima zi piept cu 75 de kg la +30.In forta nu am scazut prea mult.Mi-a si zis gagiul care era de servici la sala ca o sa crap daca bag creatina.Cu atat mai mult ca eu nu mai luasem nimic pana atunci.Dar cum am luat salariul am zis ca investesc in mine pentru ca eram foarte dezamagit moral pentru ca slabilsem atat de mult.Aveam 55 de kg.Si in nici 1 luna am pus inapoi circa 3-4 kg.A aparut ca o bubita rosie care apoi s-a tot intins.Eu sincer eram in culmea fericirii ca im revin si pun la loc ce pierdusem atat de repede.Eram pustan.. nu stiam eu decat hei rup :D

 

ps:asa aratam la 5 luni dupa ce slabisem alea 7 kg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu prea am poze incordat,:D doar asa facute la mare...dar nici acum nu sunt in forma maxima.Sper ca in iarna sa ajung iar la 78 de kg doar muschi.ramane de vazut:)eu as vrea 85 kg doar muschi.greu ,greu de tot.

pozele sunt de la mare cand eu ma prosteam si incercam sa fac surf pe saltea ;))) uit de varsta cand sunt in apa :)

 

nu sunt masiv, doar fibrat.am 75 de kg acum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da si pe mine ma interesa asta. se vede ca ai grija ce mananci, cu putin carbo, etc... dar eram curios mai exact ce anume ...

stiu tot felul de retete de shaku-uri cu fulgi de ovaz, miere, nuci, ce vrei tu in ele ;) - cunosc si alimentele care contin proteine ... dar e cam greu sa le combini sa iasa si ceva gustos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@gixxer - Misto pozele! Iar vin si te intreb, ce cauta tatuajul cu Hayabusa cand tu ai un CBR? ;) Vrei sa-ti iei Busa in viitor? Sau l-ai facut doar ca arata bine semnul ala ca tatuaj? :D

 

 

nu e semnul de la busa......uita-te mai bine..........nu il cred pe gixxeru in stare sa isi face semne pe piele de "renault".....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu e semnul de la busa......uita-te mai bine..........nu il cred pe gixxeru in stare sa isi face semne pe piele de "renault".....

 

Ba e semnul de la Hayabusa. Uita-te tu mai bine ;)

 

P.S. Era si un topic cu tatuaje unde fiecare si le prezenta, acolo a spus sursa de inspiratie.

Editat de Pijama
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba e semnul de la Hayabusa. Uita-te tu mai bine :D

 

P.S. Era si un topic cu tatuaje unde fiecare si le prezenta, acolo a spus sursa de inspiratie.

 

 

atunci inseamna ca ala de la tatut,a uitat o linie............... ;)

 

in fine....putea sa isi faca si un tatuaj cu Popeye,la cum arata...........oricum nu te uti la tattoo's

post-44338-1285341681_thumb.jpg

post-44338-1285341777_thumb.jpg

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Culturism si fitness

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...